Sevgilimin Annesi Başka Bir Kızı İstiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sevgilinizin aklı kaymış bile. Hatta bence kızı görmüş ve beğenmiştir de. Aksi olsaydı size bunun muhabbetini bile yapmazdı.
Kendinizi böyle zayıf karakterli basiretsiz bir çocuğa layık görmeyin derim.
Hakkınızda hayırlısı. Ama bu çocuktan cacık olmaz.
Öyle olsa ne diye beni bekletsin beni sevdiğini ve annesiyle konuşacağını, küsse bile bir iki söyledim mi farkına varır desin ki? Yani bunlar için çok karaktersiz bir insan olması lazım ama sevgilim hiç öyle biri değil. :110: Artık başta dediği gibi annem hakkını helal etmez falan demiyor ama aileler istemezse olmayacağını ikimiz de biliyoruz. Annesini ikna edeceğini söylüyor

Cok güzel.yazmissiniz. Sevseydi annesine derdi ki anne tmm sen hakkını helal etmiyorsa evlenemem. ama.bu saatten sonra. Baskasiylada evlenmem derdi anneside ondaki netliği görürdü kimse kimseyi zorla evlendiremez ki tabiki anne.hakki önemli.ama umut verip yarı yolda bırakmanın hakkıda var. Diğer kizla evlenince onunda hakkına girmiş.oluyor. En doğrusu annesini.karsisina alacak ya sevdgm kiz yada kimse olmaz dicek.gerekirse beş sene evlenmicek ne olur yani. Bide sasirdigim.diger nokta şu diyorki senle mutlu olamazsın annem yüzüme vurur peki o kızla mutlu olacağı kesin mi
Aynen yani ben de dedim ki o kızla mutlu olamazsan da Mihri'nin ahını aldın diye vicdanın yüzüne vurur. Hakkıma girme falan dedim ama artık bu konuyu konuşmak istemiyor tamam vallahi konuşacağım ben ama kafana takma bak sınavların var ders bile çalışamıyorsun falan dedi. Elimde değil ki

Senin hakkın ne olacak?Farkında mısın burada sana yardımcı olanlar senin gibi düşünmüyor hiç.Buna da dikkat et canım bu kadar insan tek fikirde buluşması epey zor.

Senin hakkın ne olacak?Farkında mısın burada sana yardımcı olanlar senin gibi düşünmüyor hiç.Buna da dikkat et canım bu kadar insan tek fikirde buluşması epey zor.
Ben gelişmeleri hep buraya yazacağım zaten istenmeme durumunda direk bitecek ama eğer ki annesi sevgilimin ısrarlarını dikkate alıp da olumlu derse ya da hani beni görüp severse falan o zaman dediklerini sizlerle yine paylaşacağım destekleriniz için teşekkür ederimHoppa

Cok güzel.yazmissiniz. Sevseydi annesine derdi ki anne tmm sen hakkını helal etmiyorsa evlenemem. ama.bu saatten sonra. Baskasiylada evlenmem derdi anneside ondaki netliği görürdü kimse kimseyi zorla evlendiremez ki tabiki anne.hakki önemli.ama umut verip yarı yolda bırakmanın hakkıda var. Diğer kizla evlenince onunda hakkına girmiş.oluyor. En doğrusu annesini.karsisina alacak ya sevdgm kiz yada kimse olmaz dicek.gerekirse beş sene evlenmicek ne olur yani. Bide sasirdigim.diger nokta şu diyorki senle mutlu olamazsın annem yüzüme vurur peki o kızla mutlu olacağı kesin mi
Hayatta hiç birseyin garantisi yok. İnsan değişir hayat değişir ama bu adam oyalıyor bence. İki tarafta cebimde dursun diyor. Birgün gelip evleniyorum ama senide çok seviyorum diyecek o belli gibi duruyor ama umarım yaniliriz. İnsan seviyorsa arkasında durmalı duymuyorsa ve net değilse zaten sevgi o kadarda yoktur. Benim tahminim diğer kızın fotosunu falan gördü yada anlatılanlardan beğendi ve tanışıp görmek istiyor. Tanışınca begenirse evet diyecek o belli. O zamanda bizim kıza anneme karşı gelemem hakkini helal etmez diyecek ve kenara çekilecek. Durum bundan öyle görünüyor. Erkekler bizim gibi değildir duz mantık bakar. Seviyorsa biri var der ki bunu çoktan yapardı ama hala söylemiyorsa hayatındaki en verdiği degerde eksiklik vardır. Ve olgunlaşmamış erkek tipidir hayati boyunca eşi hep ikinci planda olur ve onu koruyamaz ailesine. O daha kötü.

güzel haberlerini bekliyoruz
Ben de bekliyorum hergün başka bir şey çıkıyor bu sefer de eğitim almak için bir kuruma gidecekmiş mesleğini edinmeden önce farklı bir eğitim almak istiyormuş ne diyeyim 😂 herkes kendi bilir yaa

Sevgilinde çok büyük sıkıntı var. Hem ağzını arıyor hemde annem hakkını helal etmez diye yol yapıyor sana. Aklı çoktan kaymış bile. Benim kv'ninde istediği bir kız varmış ,eşim bana söylemedi bile. Evlendikten bir süre sonra kv bana dediki bir kız vardı biz çok istedik, herkes halaları amcaları bile çok söyledi, kesinlikle ilgilenmiyorum demiş eşim. Yemeğe çağırmışlar kız ve ailesini gitmemiş eve. Sonra babası ve annesiyle kıyamet kopmuş benim kız arkadaşım var hayalleriniz umrumda bile değil demiş kapatmış konuyu. Bana bile yansıtmadı. Annesinin anlattığını söyleyince de arayıp ağzına geleni saydı. Bence gerçekten seven , gerçekten evlenmek isteyen insan bu şekilde davranır. Sen o adamdan herşeyi bekle bence .
+1

Merhaba bu konuyu size danışmak için hesap açtım. Benim düşe kalka süren bir ilişkim var. Memnunum seviyorum sevgilimi. Benim okulum bitince evlenmek istiyoruz aileleri tanıştırma nişan falan derken bize uygun bir zaman dilimi gibi geldi ama sevgilimin annesi sevgilim benimle tanışmadan 4-5 ay öncesinde bir kıza kafayı takmış. Onu sana alacağım başkasını almam diyip duruyormuş ben bunu yeni öğrendim. Kızı önerdiklerini biliyordum ama annesinin böyle kıza aşık olduğunu iki gün önce öğrendim. Bu kız sevgilimin yengesinin yeğeni. Yengesi sürekli bu ikisini birleştirmeye çalışıyor ve sevgilimin annesini görünce hep bu konuyu konuşuyormuş. Resmen kızı kendi ağızlarıyla istetiyorlar yani. Sevgilim başından beri anne istemiyorum diyormuş öyle diyince annesi kızarıp bozarıyor ve sevgilimle konuşmuyormuş. Sevgilim kızı görmemiş sadece küçükken beraber oynarlarmış şimdi görse tanımazmış. Ama sevgilimin annesi, babası, abisi, ablaları bu kızın ailesini çok seviyormuş. Çünkü zamanında bu aile çok yardım etmişler sevgilimin annesinin ailesine falan o yüzden sevgilimin annesi ben nasıl olmaz benim oğlum istemiyor derim bu iş olacak diyip duruyor. Kızın ailesi de olur vermiş bunları bir araya getirmeye çalışıyorlar. Gerçekten iki gündür bunu düşünmekten çatlayacağım. Sevgilime ee ne olacak böyle dedim ben seni söyleyeceğim onlara peyder pey dedi ama annem hakkımı helal etmem derse diye korkuyorum o zaman ne yapacaksın sen dedi bana bende ben ne yapabilirim anne hakkı ödenmez yani giderim dedim. Sonra o da dedi ki işte tek korkum annemin hakkını helal etmemesi eğer hakkını helal etmezse o kızla evlenmek zorunda kalırım ne yapayım diyor. Yani gerçekten sevgilime de çok kırıldım bana kızın meziyetlerini sayıyor yok babası gaziymiş kız hafızmış falan bana da annem söylüyor ama vallahi ben istemiyorum diyor. Kızın yüzünü merak ettiğini de çok iyi biliyorum ama kim olsa merak eder diyorum sonra da ben olsam hiç düşünmezdim bile başka bir erkeği diyorum. Kafam çok karışık ve ailesi onun aklını çelebilir biliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum ilişkimi de bitirmek istemiyorum ama benim arkamda durmazsa ve beni sonra bırakırsa diye çok korkuyorum. Bu durumda nasıl bir yol izleyebilirim? Ben gerçekten sevgilimi seviyorum ve ayrılmak istemiyorum o da istemiyor ama ailesinin baskılarından bıkmış. Annem canıma yapışıyor bıktım artık diyor. Ne yapacağım ben? Ona açık açık dedim eğer annenin dediğini yapacaktıysan ne diye benimle görüştün görüşmeyecektin o zaman diye bana diyor ki onun dediğini yapmak değil ama hakkını helal etmezse ne yapacağım? Bakalım seni söyleyince ne olacak ne kavgalar çıkacak annem benimle konuşmaz kesin falan dedi. Dedim biz evlensek annen hep beni onunla mı kıyaslayacak dedim o da öyle şey olur mu evlenince öyle laf asla etmez annem dedi ama onlara çok bağlı çok istiyor dedi. Bende şimdilik politik davranmak adına sesimi çıkarmadım yakın zamanda buluşacağız o zaman yüz yüze konuşuruz bunları diyorum. Allah aşkına bana bir el atın ablalar...

Canım bende bu olaya benzer bisey yasadim cok kışa zaman once ve bilki sevgilin seni bırakacak bu cok belli yani suan net bisey olmadığı icin sana da net bisey söyleniyo sadece oyaliyo gibi. Otarfla olacağını bildiği an yani kesinleştiğinde senden usul usul gidicek. Biliyorum emek verdiğin şeyi bırakmak cok zor ama malesef ki anne sözünü dinleyen erkek en sonunda birakiyomus yani kendi tecrübem bu

Canım bende bu olaya benzer bisey yasadim cok kışa zaman once ve bilki sevgilin seni bırakacak bu cok belli yani suan net bisey olmadığı icin sana da net bisey söyleniyo sadece oyaliyo gibi. Otarfla olacağını bildiği an yani kesinleştiğinde senden usul usul gidicek. Biliyorum emek verdiğin şeyi bırakmak cok zor ama malesef ki anne sözünü dinleyen erkek en sonunda birakiyomus yani kendi tecrübem bu
Sizin konunuzu okudum çok geçmiş olsun. Evet bu işin olacağı yok gibi ne yapalım nasip Allah başka birini çıkarır karşımıza hiç sıkıntı değil kimseyi zorlayamayız. Ama benimki ısrarla bende diretiyor daha annesiyle konuşmadı konuşacak mı bakalım bu sefer de başıma ben eğitim alacağım 5-6 sene diye çıkardı dedim hayırlısı olsun artık diyecek bir şey yok

Sizin konunuzu okudum çok geçmiş olsun. Evet bu işin olacağı yok gibi ne yapalım nasip Allah başka birini çıkarır karşımıza hiç sıkıntı değil kimseyi zorlayamayız. Ama benimki ısrarla bende diretiyor daha annesiyle konuşmadı konuşacak mı bakalım bu sefer de başıma ben eğitim alacağım 5-6 sene diye çıkardı dedim hayırlısı olsun artık diyecek bir şey yok
Adam ayrılmak istiyor ayrılamıyor işte. Sizin ayrılmanızı istiyor. Gerçekten anlayamıyor musunuz?

Gercekten geçtiğim yollarin aynısından geciyosun suan. Sana tek tavsiyem boyle bir insanın bi günü bile almasına izin verme artik. Cunki boyle kişiler sevgimizi kullanıyo yani bahane ustune bahane yani ben ayrılamıyorum sen ayrıl diye diretiyo resmen üstelik sen ayrılık lafını açsan anında da kabul eder yani dene istersen. Ve ardından okisiyle birlikte olur. Daha fazla emek verip canınızı sıkmayın gönderin gitsin

Adam ayrılmak istiyor ayrılamıyor işte. Sizin ayrılmanızı istiyor. Gerçekten anlayamıyor musunuz?
Ayrılmak istemiyor beni bekle bende seni beklerim diyor bende dedim o iş zor. Ayrılmak istese ayrılır arkadaşım yani adamı dövecek miyim😂

Gercekten geçtiğim yollarin aynısından geciyosun suan. Sana tek tavsiyem boyle bir insanın bi günü bile almasına izin verme artik. Cunki boyle kişiler sevgimizi kullanıyo yani bahane ustune bahane yani ben ayrılamıyorum sen ayrıl diye diretiyo resmen üstelik sen ayrılık lafını açsan anında da kabul eder yani dene istersen. Ve ardından okisiyle birlikte olur. Daha fazla emek verip canınızı sıkmayın gönderin gitsin
Evlilik düşünmüyor bence benimki şu an. Eğitim düşünüyor. Yani o durumda en azından içim daha rahat bir kız için bırakılmayacağım. Gideceği kurum hakkında falan konuştuk. Ama bu işin sonu belli yani ben gelmişim 21 yaşıma hadi 4 sene bende istediğim eğitimleri alsam o 2 sene daha okuyacak. Sonra askerlik sonra iş güç 30 yaşına gelecek neredeyse. Ben öyle bir şey istemiyorum yani. Yapacak bir şey yok o yolu tercih ediyorsa öyle yapsın. Ayrılırız

Ayrılmak istemiyor beni bekle bende seni beklerim diyor bende dedim o iş zor. Ayrılmak istese ayrılır arkadaşım yani adamı dövecek miyim😂

Yooo gayet de ayrılmak istiyor ama sizin kalbinizi kırmak da istemiyor ya da ne bileyim bedduadan falan korkuyordur. 5-6 sene eğitim nedir allasen? Senin o kadar beklemek istemeyeceğini düşündüğü için böyle bir şeyi öne sürmüş. Tamam beklerim ben 5-6 sene nedir ki de bakalim bu sefer hangi bahane ortaya çıkacak görürsün

Yooo gayet de ayrılmak istiyor ama sizin kalbinizi kırmak da istemiyor ya da ne bileyim bedduadan falan korkuyordur. 5-6 sene eğitim nedir allasen? Senin o kadar beklemek istemeyeceğini düşündüğü için böyle bir şeyi öne sürmüş. Tamam beklerim ben 5-6 sene nedir ki de bakalim bu sefer hangi bahane ortaya çıkacak görürsün
Dedim onu denedim ben üstten ders veririm erken bitiririm diyor. Sen de o sırada istediğin o eğitimleri al diyor.

Dedim onu denedim ben üstten ders veririm erken bitiririm diyor. Sen de o sırada istediğin o eğitimleri al diyor.

Tamam deyin ve kenara çekilin. Sonrası Allah kerim dersiniz. Tabii sizin de evlilikte gözünüz varsa. Şu ihtimali de hep göz önünde bulundurun. O kayınvalide size dünyayı zindan eder.

Tamam deyin ve kenara çekilin. Sonrası Allah kerim dersiniz. Tabii sizin de evlilikte gözünüz varsa. Şu ihtimali de hep göz önünde bulundurun. O kayınvalide size dünyayı zindan eder.
Kayınvalide mevzusu daha konuşulmadı bakalım konuşunca göreceğiz ama dediğiniz gibi ben öyle dedim hayırlısı olsun dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X