sevgilimin annesi babamın eski nişanlısı

Vallahi once inanamadim bu buyuk tevafuga,ama sonra aklıma ablam geldi.
Babamin köyde bir zamanlar sevdigi kadin yillar sonra ablami ogluna istedi
Kadin illa bi parca almaya niyetlenmisti babamdan :)
Bir de cok yakin arkadaşımın uvey annesi var. Yani annesinin kumasi işte.
Babasi arkadasimin annesiyle evliyken bir kadini kuma olarak getiriyor,anlasamayip ayrılıyor. Bir aile dostlari da o sira karisindan ayriliyor.
Arkadasimin babasi ogreniyor ki, aile dostu gitmis onun eski karisiyla evlenmis.
'Vayyy benim bosadigim kariyla evlenirsin ha, o zaman ben de senin bosadigin kadinla evlenirim' diyip adamin bosadigi kadinla evleniyor.
Karışık anlatmadim ins
Neyse arada ezilip, puzulen üstüne habire kuma getirilen arkadsimin annesi oluyor.

Cok zor bır durumdsın allah yardımcın olsun.Oncelıkle sana sunu soylıyeyım tamam anne bır tane ama es tede anlasmak karsılıklı sevgı saydı da cok onemlı bunu da her erkekte bulamıyosyn maaleaef.Baban sana gore nasıl bırı evlenmıs coluk cocuga karısmıs evlencegı cocukkları varken kalkıp eskı nısanlısna karsı bırseyler besler mı sence sen babanın karakterını az cok bılıyosundur ha ne olur en fazla aıleler gorusmeZler bu da zaten normalede bıle bı cok aılde olan bısey bence bır an once konuyu once babanla konus tepkısını olc sonra kararını ver bıtmıs bır ılıskı ıcın kendı ıkıskıne de yazık etme cunku sevebılcegıb anlasabılecegın bırını bulmak ta o kadar kolay degıl.

aslında başımıza gelmemş bir olay olsaydı ayrılma derdim ama aynı şey kardeşimin başına geldi annem çok üzüldü ve kardeşime bizde dahil olmak üzere ayrılmasını tavsiye ettik ve ayrıldı yanlış anlaşılmasın hiç baskı yapmadık ama olacakları anlattık o da mantığıyla karar verdi

film gibi..gençlik hadi arkadaşlık geçici heves vs desen tamam daa ortada ciddi bir aşk varmıış..hele sevgilinizin annesinin travmasını düşününce..hamile kalmış düğününe yakın ayrılmışlar vs vs vs...çok zor bir karar allah yardımcın olsun

Kötü. Bi raslantı. Baban nerden hatırlamış kaç sene geçmiştir aradan :/ insan o kadar yaşlanıyor sonuçta

Köprünün altından çok sular geçmiş tabiri caizse. Keşke size hiç anlatılmasaydı, aileler sıkı fıkı olmazdi idare edilirdi belki ama bile bile evlenmek nasıl olur bilemedim şimdi.

hönkkkk

Türkan Şoray'in filmini anlatmissin resmen kız. ..
Valla eğer gerçekse çok çok zor çünkü babandan hamile kalmış bir kadinin çocuğu, bir sekilde kan bagi da gecmis aslinda, bunu iyice arastirmak lazım.
Allah yardimcin olsun...

Vay be demekki sadece filmlerde olmuyormuş
Anneni üzme derim canım vazgeç bu sevdadan

Tevafuğa bakamısın gerçekse bu konu dünya nın küçük olması diye buna derim

Oooooowwwww bende ne diycemi sasirdim vallah... Iste kader buna derim... Babasinin kizi lafi tam bu durum icin söylenmis demek ki... Vallah zor bi karar, bi taraftan sizin ne günahiniz var, sevmissiniz ve mutlu olacalsiniz, aileleriniz yasamlarini kurmus artik, ama diger taraftanda annenizin yerine koymak lazim insan kendini... Ayyyy allah kolaylik versin insallah iyi bi cözüm bulursunuz ama ne yaparsaniz yapin bitaraf cok mutsuz olacak...

annen bu iş olmaz demese de, içten içe istemiyor ki; sana babanla kadın arasında olanları bütün detayları ile anlatmış, eğer isteseydi sadece nişanlanıp ayrılmışlar der geçiştirirdi.

Bence annenle konus... Ayrılmazdım ben olsam. Geçmiş bitmiş bir sey neden seni üzüyor ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…