sevgilimin annesi babamın eski nişanlısı

Çok şaşkınım, film gibi sanki :o allah kolaylık versin canım.anneme kıyamazdım ama ayrılırsan çocuğa da yazık :/ Allah kimsenin başına vermesin böyle bişeyi

unutabilcekmiş gbi hissetmiyorum şu an ama aannemin mutlulugu daha agır basıyor sanki bilmiyorum mantıklı düsünmeye calısıyorum ama duygularım engel oluyor
Suan en kötü durumda olan anneniz. Kadinlar kaldiramaz böyle seyleri. Sevgiliniz ve babasi bilmiyor bence.

Suan en kötü durumda olan anneniz. Kadinlar kaldiramaz böyle seyleri. Sevgiliniz ve babasi bilmiyor bence.
keske annem de bilmeseymis keske bu ömür boyu sır oalrak kalsaymıs keske ben de bilmeseymisim....

Açıkçası annenin de sessiz kalması lazımdı .olmuş bitmiş neyin kıskançlığı eşin senlemi tamm yani çocuğunda mutluluğu önemli babanın aklı kaymz seneler geçmiş tabi yaşanılanları unutmaz ama bilgemden annen hatalı anlatarak seni çekerek .

keske annem de bilmeseymis keske bu ömür boyu sır oalrak kalsaymıs keske ben de bilmeseymisim....
Bilmeseniz bile babaniz o kadini her gördügünde neler hissedicek.
Evlenip aileleri görüstürmessiniz.
Ama gecmis unutulmaz, anneniz kabul eder mi bilmiyorum.

Bu olay en az 25,30 yıl önce yaşanmış ve bitmiş. tamam kolay değil ama büyüklerin eski yaşananları olmamış gibi görüp sizin mutluluğunuz için uğraşmaları gereki.

arkadaslar hepiniz çok sagolun yardımcı olmaya calıstıgınız icin bilgisayarı kapamak zorundayım cevap atamıyacagım kusura bakmayın lütfen.yarın tüm gün kafamı dinliyip aksam sevgilimle konusmayı düsünüyorum ama babamla asla konusamam bu konuyu sanırım sevgilime aileler hic görüsmesin biz evlenelim gibi bi sey teklif edicem onunda beni sevdigini biliyorum hatta bu fikrimi anneme de anlatıcam nolur anneminde sevgiliminde bu fikre sıcak bakması icin bana sans diliyin. bu durumda olan herkes icin dua edin bu gece. hepinizden Allah razı olsun iyigeceler

arkadaşlar, aranızda yaşıtlarım/küçüklerim/ablalarım da vardır her olgunlukta insanın yorumuna ihtiyacım var şöyle ki ben 88 doğumluyum ve 2buçuk senelik bir ilişkim var. ilk sevgilim kendisi, ben de onun ilk sevgilisiyim. aramızdaki şeyler çok masum ver gerçekten hayatımın en mutlu 2bucuk yılını geçirdim. her iliskideki gibi ufak tefek sorunlarımız oldu ama atlattık hep, hiç uzun süre küs kalmadık, 1 gece bile iyi geceler dilemeden yatmadık birbirimize. ve böyle güzel giden bi ilişkimiz olduğu için artık adını koymak istedik aileleri tanıştırmak istedik ve tanıştırdık ta... onun ailesi beni biliyordu, benimkiler onu biliyordu. hiç sorun çıkmaz sanarken tanışma olduktan sonra annen beni yanına çekti ve bu aileden biriyle evlenmemi asla istemediğini söyledi nedenini çok uzun çabalarım sonucu öğrendim meğerse sevgilimin annesi babamın eski nişanlısıymış. hatta annemden önce yıllarca nişanlı kalmışlar, kadın babamdan evli olmadan hamile kalmış, bebeği düşürmüş, evlenmelerine 2 hafta kala bi sebepten ayrılmışlar. ama annemin dediğine göre babam o kadını çok sevmiş kolay kolay unutamamış hatta annemle ilk evlendiği zamanlar anneme sürekli yanlışlıkla o kadının ismiyle seslenmiş. ve annemin dediğine göre tanışma olduğu gün babam masada yemekteyken annemden gözlerini kaçırmış hep ve bikaç kere de kadına bakarken yakalamış babamı. biliyorum bi çoğunuz bu senin hayatın vs diyecek ama ben annemi herşeyden çok, kendimden çok, sevgilimden çok seviyorum ve bilebile annemi üzmek hayatta yapmak isticeğim en son şey. ama sevgilimi de terketmek istemiyorum çünkü çok mutluyum gerçekten. ama evlensem illa ki iki aile birbiriyle görüşecek ya babamın aklı kayarsa ya annemden soğursa allahkorusun bu vebalin altından nası kalkarım annemin yüzüne nası bakarım ben. sevgilime de diyemem ki evlenelim ama ailenle hiç görüşmeyelim diye sonuçta onun da kendi ailesi o da annesinin üzülmesini hiç istemez. birde ben bu konusmadan sonra sevgilimin agzını aradım ailen n düşünmüş sevmiş mi beni ve ailemi diye hiçbi şeyden haberi yok sanırım gayet gülere çok sevmişler şimdilik bi sorun yok gibi hatta annem seni çok sevmiş çok kibar kız oğlum aaferin bu kızı kaçırma dedi" dedi. günlerdir bu konuyu düşünüyorum ne annemin yüzüne bakabiliyorum ne sevgilime eskisi gibi davranabiliyorum.
Onlarca sevgilin olabilir ama sadece Bir tane annen var ona göre dusun ve tasin , ben yeriinde olsaydim ayrilirdim heralde eger annem ve aile huzuru söz konusuysa .

:KK57::KK57:
arkadaşlar, aranızda yaşıtlarım/küçüklerim/ablalarım da vardır her olgunlukta insanın yorumuna ihtiyacım var şöyle ki ben 88 doğumluyum ve 2buçuk senelik bir ilişkim var. ilk sevgilim kendisi, ben de onun ilk sevgilisiyim. aramızdaki şeyler çok masum ver gerçekten hayatımın en mutlu 2bucuk yılını geçirdim. her iliskideki gibi ufak tefek sorunlarımız oldu ama atlattık hep, hiç uzun süre küs kalmadık, 1 gece bile iyi geceler dilemeden yatmadık birbirimize. ve böyle güzel giden bi ilişkimiz olduğu için artık adını koymak istedik aileleri tanıştırmak istedik ve tanıştırdık ta... onun ailesi beni biliyordu, benimkiler onu biliyordu. hiç sorun çıkmaz sanarken tanışma olduktan sonra annen beni yanına çekti ve bu aileden biriyle evlenmemi asla istemediğini söyledi nedenini çok uzun çabalarım sonucu öğrendim meğerse sevgilimin annesi babamın eski nişanlısıymış. hatta annemden önce yıllarca nişanlı kalmışlar, kadın babamdan evli olmadan hamile kalmış, bebeği düşürmüş, evlenmelerine 2 hafta kala bi sebepten ayrılmışlar. ama annemin dediğine göre babam o kadını çok sevmiş kolay kolay unutamamış hatta annemle ilk evlendiği zamanlar anneme sürekli yanlışlıkla o kadının ismiyle seslenmiş. ve annemin dediğine göre tanışma olduğu gün babam masada yemekteyken annemden gözlerini kaçırmış hep ve bikaç kere de kadına bakarken yakalamış babamı. biliyorum bi çoğunuz bu senin hayatın vs diyecek ama ben annemi herşeyden çok, kendimden çok, sevgilimden çok seviyorum ve bilebile annemi üzmek hayatta yapmak isticeğim en son şey. ama sevgilimi de terketmek istemiyorum çünkü çok mutluyum gerçekten. ama evlensem illa ki iki aile birbiriyle görüşecek ya babamın aklı kayarsa ya annemden soğursa allahkorusun bu vebalin altından nası kalkarım annemin yüzüne nası bakarım ben. sevgilime de diyemem ki evlenelim ama ailenle hiç görüşmeyelim diye sonuçta onun da kendi ailesi o da annesinin üzülmesini hiç istemez. birde ben bu konusmadan sonra sevgilimin agzını aradım ailen n düşünmüş sevmiş mi beni ve ailemi diye hiçbi şeyden haberi yok sanırım gayet gülere çok sevmişler şimdilik bi sorun yok gibi hatta annem seni çok sevmiş çok kibar kız oğlum aaferin bu kızı kaçırma dedi" dedi. günlerdir bu konuyu düşünüyorum ne annemin yüzüne bakabiliyorum ne sevgilime eskisi gibi davranabiliyorum.

o kadar sok icindeyim ki ne yazacagimi bilemedim.:KK57:
es adayinizin/sevgilinizin bir babasi var mi? yani ailelerin tanismasi esnasinda sanki sizin anne ve babaniz, onun sadece annesi varmis gibi bir anlam cikardim? yani annenize gore siz bu kisi ile evlenirseniz babaniz eski nisanlisina mi gidecek? bu her sekilde gerceklesebilir ki, soyle dusunun siz sevgilinizden ayrildiniz ama babaniz ex nisanlisi ile gorusuyor -bu durumda ortada 2 mutsuz kadin olacak anneniz ve siz-
diger durumda sevgiliniz ile devam edip evlendiniz, babaniz sirf sizin yuvaniz zarar gormesin diye ex nisanlisi aklinda bile olsa gidip yanasamaz. -gerci hicbir seyin garantisi yok-

bir baska bakisa gore kendi denginiz birini bulmaniz zaman olacak onun babasi annenizin ex sevgilisi cikmazsa evlenirsiniz artik :KK53:
o onunki bu bununki derseniz hayatiniza kimseyi almayacaksiniz. annenizde demeseymis size nerdeyse 30 yillik mevzu, babanizin aklinda olsaydi coktan giderdi. kulaginizi tikayin :KK47: mutlulugunuza bakin

Son düzenleme:
Erkek henüz yeni eşine düşük olayını anlatır mı ya?
Güya süper çabayla öğrenilen hikayenin ayrıntısına bu kadar mı girilir? Seslenmiş vs.
Bu kızı kaçırma diyen müstakbel kv, ibretlik aslında :KK64:
Fake ise çıtamız yükseliyor hanımlar, değilse; ben ayrılırdım, çekemem annemin babamın tribini.

Son düzenleme:
sevgilime de diyemem ki evlenelim ama ailenle hiç görüşmeyelim diye sonuçta onun da kendi ailesi o da annesinin üzülmesini hiç istemez.
Onun annesi sizin babanızı tanımadı mı sanki, o kadın da istisnai bi durum olduğunun farkında.
Evlenirsiniz, en fazla nişanda ve düğünde birer kere karşılaşırlar. Onun dışında hazırlıları onların karşılaşmayacağı şekilde organize edersiniz. Evlendikten sonra da görüşmez aileler, olur biter.

Babanız annenize eski sevgilisinin düşüğünü açıklamış, ama bakalım o kadın kocasına bunu anlatmış mı acaba.. Sevgilinizle konuşacaksınız da kadın bunu, ya da en azından hamilelik kısmını sır olarak saklamayı tercih etmişse çok gereksiz ve çirkin şeyler yaşanabilir. Gerçi kadın rahattı demişsiniz ama yine de bence acele etmeyin.

Annenizin yaptığı bana kalırsa hata. 30 sene önce yaşanmış bitmiş, herkes kendine yeni bir hayat kurmuşken sizin mutluluğunuza gölge düşürdü. Aileler nadir görüşürdü olur biterdi. Şimdi eski defterler ortaya dökülse de dökülmese de, siz evlenseniz de evlenmeseniz de bir sürü tatsızlık yaşanacak.

Çok çaresizce bir durum ya kimsenin basina gelmesin denebilecek bisey simdibbiz sana ayril yada devam et desek bile kader bi şekilde bu noktaya getirdiyse bundan sonrasi içinde yine kader neyse o olucak annen hakli burada sanki sen evlensen annen diken üstünde olucak babana karsi görüşmek zorunda kalicak eski nisanliyla anilar tazelenir bence dua et hayirlisi değilse bir sebep ciksin olmasin ama hayirlisiysa kimse üzülmesin ve bir şekilde herkesin mutlu olabileceği şekilde olsun ne desem diye beynimi zorluyorum ama cikamadim isin içinden allah yardimcin olsun

Ben seni geçtim arkadaşım , kadın 30 sene önce nişanlısından çocuk düşürüp evlenmekten vazgeçiyor bu günümüzde bile kabulü zor bir iş bu kadın korkmuyor mu eşinin oğlunun öğrenmesinden? Ne cesaret yaaaa!! Kocası asla bilmiyordur, fake bu konu yaa çok ekstrem inanamıyorum

Ay ya rabbim tövbeler olsun. O bebek düşmese bir abi-ablanız olurdu yani sevgilinizin annesinden.
Bilemedim ya. Farklı bir şehirde yaşarsanız olabilir. Ama her gün yüz yüze bakacak iseniz olmaz : (

Siz sevgilinzle nerde nasil tanistiniz? :KK57::KK57::KK57:

Cocuk sizin cevrenize bi sekilde girdiyse ailseini de tanima ihtimaliniz yuksek, yani yakin ortamlardasinizdir.Cunku babanizin da cevresi ayni ki o kadinla bi iliskisi olmus:KK53::KK53::KK53:

E o zaman anne babaniz bu aileyle 26 yildir hic mi karsilasmamis, babaniz eski nisanlisini hic mi gormemis?:KK57::KK57::KK57:

Size geldiklerinde ilk defa karsilasinca nasil tepki verdiler?:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Ozellikle kadinlar boyle durumlarda cok panik olurlar, sevgilinizin annesi hicbise yok gibi sizin iliskinizi onaylamaz, cunku kocasindan korkar:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Insan beklemedigi bise karsisinda mutlaka ani bir tepki verir.:KK16::KK16::KK16:

Daha once bunlar hic birbirini Gormediyse cok alakasiz ortamlarda yasamislarsa sizin cocukla tanisma olasiliginiz o kadar az ki, anca filimlerde olur?:KK14::KK14::KK14::KK14:

Ya anne baban o aileyele daha onceden de karsilasti, (ki bu senn icin daha iyi, annenizin endiselenndigi seyler olmamis, siz de yolunuza devam edersiniz)
yada siz bu hikayeyi yazdiniz:KK14::KK14::KK14::KK14:
Bi de sevgilinizin babasi acisindan olay nasil acaba? o_Oo_Oo_Oo_Oo_O

Annesi hic soylwmemis mi acaba bu adam benm eski nisanlim, evlenirken ben nisan attim su kadar yil nisanli kaldim demistir.o_Oo_Oo_O
, boyle bir durum varsa hem baba tarafiniz hem de sevgilinizin anne tarafi bunu bilirler, sozde nisanda filan herkes bunu konusur bilmeyenler de ogrenir, ve olayin karar kismi kesinlikle size kalmaz:KK12::KK12::KK12::KK12:
. Sevgilinizin babasi esinin eski nisanlisinin kizini gelin diye almaz:KK12::KK12::KK12::KK12:

Ay ne kafa yordum sabah sabah :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Back