- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.006
- 298
Vallahi once inanamadim bu buyuk tevafuga,ama sonra aklıma ablam geldi.
Babamin köyde bir zamanlar sevdigi kadin yillar sonra ablami ogluna istedi![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Kadin illa bi parca almaya niyetlenmisti babamdan :)
Bir de cok yakin arkadaşımın uvey annesi var. Yani annesinin kumasi işte.
Babasi arkadasimin annesiyle evliyken bir kadini kuma olarak getiriyor,anlasamayip ayrılıyor. Bir aile dostlari da o sira karisindan ayriliyor.
Arkadasimin babasi ogreniyor ki, aile dostu gitmis onun eski karisiyla evlenmis.
'Vayyy benim bosadigim kariyla evlenirsin ha, o zaman ben de senin bosadigin kadinla evlenirim' diyip adamin bosadigi kadinla evleniyor.
Karışık anlatmadim ins![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Neyse arada ezilip, puzulen üstüne habire kuma getirilen arkadsimin annesi oluyor.
Babamin köyde bir zamanlar sevdigi kadin yillar sonra ablami ogluna istedi
![Smile :-) :-)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk32.gif)
Kadin illa bi parca almaya niyetlenmisti babamdan :)
Bir de cok yakin arkadaşımın uvey annesi var. Yani annesinin kumasi işte.
Babasi arkadasimin annesiyle evliyken bir kadini kuma olarak getiriyor,anlasamayip ayrılıyor. Bir aile dostlari da o sira karisindan ayriliyor.
Arkadasimin babasi ogreniyor ki, aile dostu gitmis onun eski karisiyla evlenmis.
'Vayyy benim bosadigim kariyla evlenirsin ha, o zaman ben de senin bosadigin kadinla evlenirim' diyip adamin bosadigi kadinla evleniyor.
Karışık anlatmadim ins
![Cool :cool: :cool:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk26.gif)
Neyse arada ezilip, puzulen üstüne habire kuma getirilen arkadsimin annesi oluyor.