Sevgilimin aklı hala eski sevgilisinde mi?

ben olsam direk bu duygumu açmamaklar birlikte bir daha kıyas ya da ağızdan kaçırma durumunda tepkimi koyardım. uzun süreli ilişkilerim oldu bittiğinde üzüldüğüm uzun zaman hatırladığım hatta sonraki ilişkilerimde tamamen alışkanlıktan dolayı eski erkek arkadaşımın ismi ile seslenesin bile geldi. hiç biri unutamadığımdan değil tamamen alışkanlıktan. unutmak kısmına gelince beyin yaşananları anıları elbette unutmuyor ama duygusu kalmıyor. bu benim kadın olarak yorumum bilmiyorum erkeklerde durum nedir

Kıyas içinde olması hoş değil bu konuda haklısın. Biraz daha zaman tanı ona da kendine de sonuçta geçmişte çoğu kişinin tutkuyla yaşadığı birşeyler olabilir hem de ünv zamanlari en müsait zamanlar. O deli dolu yılların verdiği bir tutku da olabilir.

Rahatsız olduğunuzu söyleseniz bile ağzını sustursada malesef aklında o kişi var. Eskinin bu kadar konuşulması normal değil.
Sizce ben mi büyütüyorum, bunu icimde nasıl tolere edebilirim
Hayır büyütmüyorsunuz. Tolere etmek zorunda da değilsiniz. Baktınız hala devam ediyor ayrılın. Bunun evliliğide var? Daha yolun başında bir şeyler düzelmiyorsa iş ciddiye binmeden yol verin. Birde siz eski sevgilinizin lafını açın bakalım tepkisi nasıl olacak beyefendinin?

Aslında istemeden aklına getirmekte iyi değil demişsin zaten geçmişle kıyaslama diye demek ki gerçekten aşık değilmiş çünkü ne olursa olsun ayrılmazdılar.

Aslında istemeden aklına getirmekte iyi değil demişsin zaten geçmişle kıyaslama diye demek ki gerçekten aşık değilmiş çünkü ne olursa olsun ayrılmazdılar.
Kiz degil de sevgilim ayrilsaydi dediginizde haklisiniz. Kiz sevgilimden ayrildigi icin sevgilimin akli eskide mi kaldi soru isaretini bırakıyor.

Fotografi değistirmemesi de normal değil. Eski sevgiliye bir mesajdir belki de. Fotograf olarak degil ama genel olarak bu konuyu konusmaniz lazım yüzyüze. Bir bakin bakalim eli kolu dolasiyor mu sizi kaybetme korkusu var mı

Fotografi değistirmemesi de normal değil. Eski sevgiliye bir mesajdir belki de. Fotograf olarak degil ama genel olarak bu konuyu konusmaniz lazım yüzyüze. Bir bakin bakalim eli kolu dolasiyor mu sizi kaybetme korkusu var mı
3hafta sonra yuzyuze gorusebilecegiz. o zamana kadar kendimi tutabilirim umarım

Tatil beldesinin denizini kumunu bile kıyaslayan bir akıl hastası ile birliktesiniz bence ayrılın,tavırları çok itici. Yarın bir gün sizin davranışlarınızı eski sevgilisine benzetmeye de çalışır bu herif. O şöyle yapıyordu ama sen öyle yapmıyorsun gibi gibi.

salak biraz galiba. herkesin eski ilişkisi vardır ama sanmıyorum ki herkes böyle sürekli eskileri açsın. sizi kıskandırmaya falan çalışıyor olabilir mi küçük aklınca?

salak biraz galiba. herkesin eski ilişkisi vardır ama sanmıyorum ki herkes böyle sürekli eskileri açsın. sizi kıskandırmaya falan çalışıyor olabilir mi küçük aklınca?
Aslinda sürekli acmiyor. 1 yildir 4 pot kirdi. Ben bilerek yaptigini düşünmüyorum. Ya agzindan kaciriyor gecmisten kalan bi aliskanlik ya da onemli gormuyor sorun etmeyecegimi dusunuyor.

Ben olsam kavga çıkarır neden sürekli kıyas yaptığını sorarım.

Ay korkunç kesinlikle unutmamış belli ki bu çocuk terk edilmiş
Burcu ne sevgilinizin bu saplantı tanıdık geldi balık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…