Sevgilimin aklı hala eski sevgilisinde mi?

Askı bitmemis ve malesef omur boyu bitmez. Kavusamayınca ask oluyor. Boyle bir tanidigim var eski kiz arkadasiyla evlense bosanirdi o derece uyumsuzdu ama ayrildilar baskasiyla evlendi. Hep hep eskiyle kiyasladı kavusamayinca aski bitmedi bence. Hatta esine ski esinin sac modelini kestirmis psikopat.. yani zor bir durum ama iyi gozden gecirin. Az once de konu vardı. Ayrilmislar adam evlenmiş sonra bosanip eski sevgiliyle evlenmiş olan diger kadina olmus yani

Sevgilinizin akli hâlâ eski sevgilisinde bence, buyuk ihtimalle kalbi de eski sevgilisinde kalmıştır. Tatile gittiginiz yerleri bile kiyaslamis yok daha neler... Bi de ne curet yani size bunun konusunu açıp muhabbetini yapabiliyor

Erkekler sanırım bu konuda bizden biraz farklı. Kadın için bitti mi biter, nettir. Aklına kalbine gelmez ama erkek için yarım kalan bir durum varsa unutmaları çok çok zor oluyor. Kaç erkekten duydum bunu bizzat

Daha once sevgilinle tatile gittin mi nereye gittin diye sormasam haberim olmayacakti bu kiyasindanda. Belki bilmedigim daha neleri kiyasladi.

Yorumlarinizi okuyana denk icimde buyuttugumu düşündüm ama fazlasiyla tolere etmisim zaten. Koca bir yilda 3-4kere farkettim ard arda olmayinca az gibi geliyor insana.

Bu adam kıyaslama yapılarak büyütülmüş. Kardeşi varsa onla kıyaslanmış, arkadaşı varsa onlarla, iş yerinde çalıştıklarıyla. Bunun bildiği şey kıyas. Eski sevgiliyi unutmakla ilgisi yok bu meselenin. Dangalakça sözler etmesi de başka bi yol bilmediğinden. Gözümde yol yordam bilmeyen toy ana kuzusu biri canlandı, kendini bilen o lafları etmez. Elim yüzün düzgün işin gücün var muhtemelen adam seni belli bi kalıptan seçmiş. Bu modeller bunları sever bunları sevmez diye kodlamış. Mühendis gibi bir şey olabilir sosyal becerisi düşük biri sanırım (sözüm meclisten dışarı).
Hayat boyu bir şeylerle ilgili kıyaslanıp sinir olacaksınız, bu bazen iş arkadaşı bazen annesi olacak belki yapmıştır da siz sadece eski sevgiliden irrite olduğunuz için onu hatırlıyorsunuzdur

Ben prensip olarak kadınların bıraktığı erkeklere bi duygu beslemem beslemedim hiç :) bi kadin birakmissa, o adami iyi tartmak lazim mutlaka gecerli bi sebebi vardir. İyi adamlar cabuk kapılır ve birakilmazlar :) aynisi kadinlar icin gecerli degil. Adamlarin agzi açık çünkü bi suru salakca nedenden birakmis olabilirler guvenilmez o kararlara.

Evet ikimizde muhendisiz. Bana nazaran sosyal becerileri daha gelişmiş, girişkendir genelde seytan tuyu var derler.
O kadar mutluyken hic beklemedigim anda nadirde olsa dangalakca sozleri kalbimi cok kiriyor. Yengec burcuyum, genel olarak cok alingan ve hassasim. Dediginiz gibi hayat boyu boyle devam edemez, bi yerde sabrim tukenip pes edecegim. Ya simdi ya yakin zamanda…

Anlattigina gore pandemi ayrilmislar. Üniversite bittiginde memleketlerini donmusler. ikisi de ulkenin bambaska uçlarinda yasiyor ve pandemiden dolayi aylarca gorusememisler. Kiz yeni bir ise girmis ortami degisince de ayrılmış.
Kiz ayrilmis diyemeyiz o zaman. Belki seninki ayrilacakti kiz durust olup önce davranmistir en fazla. Daha cok gencsiniz ciddi düşünmek icin bence. Yerinde olsam zamana bırakırım. Zaman gosterir zaten ne unutulmus ne unutulmamis. Bos boğaz olduğu kesin de 2 senelik uni iliskisinin de unutulmaz ne yanı olabilir ki. Daha olgunlaşmamış bi oglan cocugu sadece bana kalırsa. Bugun ayrilsan seni sayiklar durur.

Ya hadi adam unutamamış da babası da mı unutamamış? Acık düzdür belki sadece (En kibar şekildr söylemem gerkirse)

kıyas hoş değil ama 2 yıldır unutmadığını düşünmüyorum şahsen. sadece anılar alışkanlıklar vs. insan sevilip sevilmediğini hisseder

kıyas hoş değil ama 2 yıldır unutmadığını düşünmüyorum şahsen. sadece anılar alışkanlıklar vs. insan sevilip sevilmediğini hisseder
Gercekten sevildigimi hissediyorum hissettiriyor beni mutlu etmeyi basariyor el ustunde tutar hep. Onun hakkindaki tek soru isaretim bu mevzu. Kiyas mevzusu da surekli yaptigi bisey degil en azindan bana yukarida yazdigim gibi bikac kez yansitti ya da agzindan kacirdi.
Acaba beni onun yerine mi koyuyor sanki ben oymusum gibi mi dusunup davraniyor? Belki paranoyakca gelecek ama bu vesveseler kara delik gibi icine cekiyor beni.

Mesela suan ki whatsapp profil resmi o kizla tatilde cekildigi bir fotoğraf. Muhtemelen fotoyu kiz çekti. Yeni güzel fotosu olmayabilir hatta benim kadar ince dusunmedi aklina bile gelmedi fotoyu degistirmek. Ama beni rahatsiz ediyor. Fotoyu degistirmesini istesem muhtemelen degistirir ama nedenini sordugunda beni ozguvensiz sanip kendimi kizla kiyasladigimi dusunmesini istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…