SEVGILIMIN AILESIYLE TANISICAM

Neslihan ozgl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
19
8
25
Sevgilimin ailesiyle tanisicam bayramdan sonra 21 yaşındayım ve ne giyinecegimi bilmiyorum. Giderken ne goturucegimi de. Kardeşim tatlı vs dedi lütfen yardım eder misiniz. Ve bir yerde okudum saksı çiçek annesine götürmek hoşuna gidebilir diye sizce napayım lütfen yardım edinnn🌸🧚‍♀️

Bence sadece tatlı götürün. Çiçek biraz istemeye gider gibi olur. Sadece tatlı güzel olur 🤗

Merhaba. Ben de 21 yaşındayım. Onların adetleri gelenekleri ile kendi giyim tarzımın ortasında bir şey giydim. İlk buluşmada en önemlisi de o saygıyı hissettirmek bence. Eğer ailesi tesettür giyiyorsa üzerine hafif uzun bir tshirt, gömlek olabilir. Ben yazın başlarında cafede tanıştım ancak evlerine giderken iyi pastanelerden baklava, pasta, kuru pasta tarzı şeyler alıyorum. Yeğenlerine de abur cubur alıyorum biraz göze girmek için :)) Fakat canım eğer ciddi niyetiniz yoksa hiç tanışma derim, aileyle tanışmak biraz daha resmileştiriyor durumu. Bol şanssss

Ben çokk öncesinde eski erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmıştım.

Çayın yanına ikram edilecek minik kuru pastalardan götürmüştüm. Çiçek çok abartı bence götürmeyin.

Sevgilimin ailesiyle tanisicam bayramdan sonra 21 yaşındayım ve ne giyinecegimi bilmiyorum. Giderken ne goturucegimi de. Kardeşim tatlı vs dedi lütfen yardım eder misiniz. Ve bir yerde okudum saksı çiçek annesine götürmek hoşuna gidebilir diye sizce napayım lütfen yardım edinnn🌸🧚‍♀️

Her zaman ne giyiyorsan onu giy derim. Evet çiçek götürmek hoş olacaktır. Tatlı vs gerek yok zaten kendisini bir şeyler yapacaktır

X