Sevgilimin ailesiyle tanışacağım..

evlerine gitmekle resmiyetin bozulucağını değişceğini ben düşünmüyorum açıkcası bu sizin ve onların size yaklaşımıyla ilgili ben evine gittim diye onun annesine kendi annemmiş gibi bi yakınlıktı bazı arkadaşın dediği gibi mıç mıç bişide buluncam anlamına gelmiyor. Bu sizin nasıl davranacağınızla ilgili bişi. Ayrıca canım ben yaklaşık 2o saatten fazla yolculuktan geliyor olmuş olucam havaalanına indiğimizde onların evine gitmeyide hesaplarsak 22 falan gecenin 3 gibi evlerine gidip bikaç saat kalkıp ben gidiyorum da denmezki yanlış anlarlar art niyetli bi davranışmış gibi olur ben böyle düşünüyorum.Bazı arkadaşların yaklaşımları sertti yargılamaktansa anlamaya çalışsalar keşke gerçekten dün üzüldüm ağlamıştım neyse teşekkür ederim canım beni desteklediğin için.

gercektende cok ilginc ornekler verilmis, evet dikkatli olmak lazim, evet herseyi gozonunde bulundurmak lazim ama evlenmeden once tanimak daha iyi degilmi :44: daha dun tanistiginiz birinin evine gitmiyorsunuz ki, ben munevver ornegine feci takildim yani insanin icinde varsa allah korusun evlendikten sonrada boyle seyler basina gelebilir ki bunla ilgili ornekleri daha fazla okuyoruz gazetelerde. bence senin duurmunda tek kotu olay ailenin haberi yokken erkek arkadasinin ailesiyle tanisman cunku daha sonra ailenin kulagina giderse uzulebilirler. bir arkadasim benzer bisi yasadi annesi tepki gostermisti gostermesinin nedenide onlar seni tanirken onlarla iletisim halindeyken benim hic bisiden haberim yoktu onlar benden dahami degerli yani diye uzulmustu. ama bunu sevgilinize belirtirseniz sizi kirmaz diye dusunuyorum. gonlunuzu ferah tutun bence ortada kotu bisi yok, gerilmeyin hic uzulmeyin. tukyeye donuyor olmanin sevincini ve mutlugunu yasamaya verin kendinizi bence.

Sabahtan beri internette bu konuları araştırıyordum. Ben de 2 yıldan fazla görüştüğüm sevgilimin ailesi ile tanışacağım Aralık'ta, hatta onlarda kalacağım büyük ihtimalle. Sevgilim benim ailemle tanıştı, eve 2-3 kez geldi, hatta askere gitmeden evvel memleketten bnm için geldi ve askere babamla birlikte gönderdik. Onun ailesiyle hediyeleştik bile.
Velhasıl Sömestrda isteme ve nişanı bir arada yapmayı düşünüyoruz. Fakat ondan evvel ben de onun ailesini ve yaşadığı memleketi (en doğu) görmek için gideceğim.Çünkü orada yaşayacağım büyük ihtimalle. Biletimi aldım. Kendime otel bakarken kayınbabası "kız hem seni görmeye gelecek hem de otel de yatıracağız. Olmaz öyle şey, kız kardeşinle ile aynı odada kalır" demiş. Sevgilim de bu konu da çok katı. Ben defalarca ikna etmeye çalıştım, ileride laf olur başım ağrır dedim, anlatamadım. Sırf laf olmasın die çekiniyorum. Yoksa ben de onlar da kalıp aileyi daha yakından tanımak, alıcı gözüyle bakmak istiyorum. Yol yakınken hiç gelmeyin derim belki de..
Tabi tüm bunlardan ailemin haberi var. Sizce annem annesini aramalı mı ben gitmeden? Ya da ben arayıp babasıyla görüşeyim mi otelde kalmak istiyorum diye. Bir de tüm ailesiyle tanışacağım ve 3 gece kalacağım. Bana tavsiyeleriniz neler arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…