- Konu Sahibi Kartalicce
ben bu arada resmi bişey olmadan lafına takıldım arkadaslar önce istesinler sonramı kalsın demek istenılıyor acaba ama biz sadece sevgılımızle değil ailesıylede evlenıyoruz önce tanıcak tartıcak ve sonra ailelerle iş ciddiyete binicek diye biliyor ve düşünüyorum 6 yıllık bir ilişkim var 1 defa evlerıne gitmişimdir ama dışarda görüşürüz bundada bieşey yok bence ayrıca evlerıne gitme taraftarı değilim bende süreklı ve resmıyet olmalı ama yinede ailesını tanımak için her şeylerını incelıyor ve tartıyorum sonuçta kısmetse aileye giricem ya sonra ayrılırsanız denılıyor 1 dakıka sonramızı bılemıyorlar devam edermı etmez mı diye düşünmeye gerek yok keske herseyımızı böyle düşünerek yaşasak dımı.
Şimdi tatlım sen kararını vermıssın git tanı ölç biç evlerini gör yaşam tarzlarını yaşını bilmiyorum ama kalman gereksız ama geç gidicem diyorsun truva arabaları var sabaha kadar çalısan ege ve marmara bölgesinde ama bunu düşünmedığıne göre kararın bu yönde hayırlısı olsun dıyorum sadece
evlerine gitmekle resmiyetin bozulucağını değişceğini ben düşünmüyorum açıkcası bu sizin ve onların size yaklaşımıyla ilgili ben evine gittim diye onun annesine kendi annemmiş gibi bi yakınlıktı bazı arkadaşın dediği gibi mıç mıç bişide buluncam anlamına gelmiyor. Bu sizin nasıl davranacağınızla ilgili bişi. Ayrıca canım ben yaklaşık 2o saatten fazla yolculuktan geliyor olmuş olucam havaalanına indiğimizde onların evine gitmeyide hesaplarsak 22 falan gecenin 3 gibi evlerine gidip bikaç saat kalkıp ben gidiyorum da denmezki yanlış anlarlar art niyetli bi davranışmış gibi olur ben böyle düşünüyorum.Bazı arkadaşların yaklaşımları sertti yargılamaktansa anlamaya çalışsalar keşke gerçekten dün üzüldüm ağlamıştım neyse teşekkür ederim canım beni desteklediğin için.