- Konu Sahibi Kartalicce
-
canım bunun güvenle alakası yok. Herşeyin yeri ve zamanı vardır. Bazı şeyler zamanı dışında yapılırsa hoş olmaz, uygun görülmez. Ben bu çiftler arasında kendi kendine takılan yüzükleride anlamıyorum sadece senin için değil bu söylediklerim. Eskiden Semra kaynana vardı pastane sözü diyordu. Yüzük dediğin aile arasın iş ciddiye binince takılır ancak böyle bir anlamı vardır. Tanışma olayı olabilir buna sözüm yok. Ama kalkıpta onların evinde kalmak hoş birşey olmayabilir. Sevgilin senle olmak için gerçekten iyi niyetle böyle bir istekte bulunmuştur. Aileside çocukları hatrına. Senin kabul etmemiş olman ailesi açısından daha hoş bir karşılancak bir tepki olurdu bence.
Mecburiyet gibi oldu bizim tanışma.
İlk görüşmede çok ısındım gerçekten, sonra sonunu düşünmeden arada bir ziyarete gitmeye başladım.
Hatta biraz sık gittim sanırım.
Ama her gidişimde ailem bilmiyor diye vicdan azabı çektim bir taraftan
Aklım başıma geldiğinde yavaş yavaş açtım arayı, bir kere görüşmeye başlayınca arayı açmak da hoş olmuyor.
Sevgilim "Niye gelmiyor" sorusunu geçiştirmek zorunda kaldı sürekli.
Hem gizli yapılmış bir işin ağırlığı var, hem de arkamdan orda burda konuşan bir eltim
Ayrıca ne kadar sevsem de annesinin ileride benim ailemin yanında bunu konu etmeyeceğini nerden bilebilirim, nasıl güvenebilirim?
Annem dünyayı başıma yıkar benim
Bir anlık heyecana kapılmasaydın keşke arkadaşım.
Ben merakımdan değil, mecbur kaldığım için tanıştım.
Bir kere görüşmekle de bitmez, hep bekleyecekler.
O kadar gereksiz ki şimdiden.
Mecburiyet gibi oldu bizim tanışma.
İlk görüşmede çok ısındım gerçekten, sonra sonunu düşünmeden arada bir ziyarete gitmeye başladım.
Hatta biraz sık gittim sanırım.
Ama her gidişimde ailem bilmiyor diye vicdan azabı çektim bir taraftan
Aklım başıma geldiğinde yavaş yavaş açtım arayı, bir kere görüşmeye başlayınca arayı açmak da hoş olmuyor.
Sevgilim "Niye gelmiyor" sorusunu geçiştirmek zorunda kaldı sürekli.
Hem gizli yapılmış bir işin ağırlığı var, hem de arkamdan orda burda konuşan bir eltim
Ayrıca ne kadar sevsem de annesinin ileride benim ailemin yanında bunu konu etmeyeceğini nerden bilebilirim, nasıl güvenebilirim?
Annem dünyayı başıma yıkar benim
Bir anlık heyecana kapılmasaydın keşke arkadaşım.
Ben merakımdan değil, mecbur kaldığım için tanıştım.
Bir kere görüşmekle de bitmez, hep bekleyecekler.
O kadar gereksiz ki şimdiden.
ama hep aynı durum olmuyor. benim bir buçuk yıllık bir ilişkim var çok mutluyuz birbirimzi çok seviyoruzz. bütün ailesini akrabalarını herkesi tanıyorum hepsiyle çok iyi aram. babamla bile tanıştırdım cumartesi günü hemde tüm ailesiylehaberi bile yoktu adamın şok oldu ama hiçbirşey demedi canım babammm ailesi gerçekten çok iyi insanlar. kendi annemle konuşamadıklarımı onun annesiyle konuşabiliyorum. annesini hemen hemen hergün görüyorum hiç ama hiç problemimz olmadı. ailemde karışmıyor. tabi hergün görüştüğümü filan bilmiyorlar. haftada 1 gün gördüğümü sanıyorlar. oysaki zeynep hergün okuldan çıkar çıkmaz aşkıyla buluşuyo
iyi ki tanışmışım diyorum kendimi tanıdım onlar sayesinde iyi ki varlar.
bütün ailesini çok seviyorum.
canım sana kendi başımdan geçeni anlatayım. 2. yılımıza yakın ablasının nişanı vesilesiyle sadece ailesi değil tüm akrabalarıyla tanıştım ve öyle bir tanışma olduki herkesin gece sonunda söylediği birdahaki gelişimiz sizin nişana olur oldu. Annesi güzel bir yemek yapsa hemen çağırır beni giderdim. Mutlu olurdum öyle girmiştim ki ailesinin içine ablasının tüm düğün alışverişini biz yaptık. mobilya almaya gittik annesiyle bizim içinde mobilya baktık. Düşünki ev satın alcaklardı sevgilime onu bile birlikte baktık benim zevkime göre. Ama bunların hiçbirinden ailemin haberi olmadı. Hala bilmezler. Ben erkek arkadaşımdan 3. senemizde ayrıldım. Onun yaptığı yanlış yüzünden. Ve inan sevgilimden ayrılmış gibi olmadım sevgilimden çok ailesi, akrabaları geldi barıştırmak için konuşmaya. Ben kabul etmedim ki ailesini hala çok severim ama ailesi şuan benden nefret ediyor. Kendilerine göre haklılar ama çok güvendiğim insanın affedemeyeciğim bir yanlışı yüzünden bitirmiştim. Şimdi ablasının arkdamdan konuştuğu tek şey evimize geldin gittin devamlı millet arkandan ne konuşcak düşünüyormusun bunu oldu. Hala daha kulağıma geliyor az ekmeğimizi yemedi diye arkamdan konuştukları. Yani canım bence gerçekten aranızda ciddi bir adım atılmadığı sürece ailesiyle mesafeni koru. Ne kadar iyi olursa olsunlar kimseye tam anlamıyla güvenemezsin. Heleki evlerinde kalma hiç. Bir bahane bul ve gitme. Sonra muhakkak ilerde lafı yapılır bunun ben artık güvenmiyoru kimseye.
Beraber yurt dışına gitmişsiniz, ailesinde mi kalamayacaksın?
Ben biraz farklı düşünüyorum. Arada resmi bir şey olmadan sevgilinin ailesiyle tanışman gayet normal. Hatta iyi bile çünkü işler daha ciddiye binmeden ailesi hakkında kendi gözlerinle bir kanıya varmanı sağlıyor. Onlarda kalman konusundaysa; bence kalman değil, ailenden habersiz kalman sorun.
bence hatiralik bisey al, kalici olsun bakarken hep bunu bana gelinim aldi desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?