Sevgilimin ailesiyle tanışacağım..

arkadas kararini vermis bosuna dil dokmeyelim

farklı şehirlerde olduğumuz için bidaha gidemem zaten canım.senin hissettiğin duyguyu çok iyi anlıyorum çünkü bende senin gibiyim.mesela ilk adımı onlar atmıştır bana hep ben onlara mesafeki davranmışımdır ve ailemin bilmediğini bildikleri için ilerde beni zor durumda bırakmayacaklarını düşünüyorum.Umarım düşündüğüm gibi olur kimse üzülmez senin sende annende üzülmez canım =)

Kısaca Son Bir Şey Daha Yazayım..

Eğer Ailesiyle Tanışacaksan Git Tanış Müsait Olduğun Bir Gün..
Ama Sevgilinle Vakit Geçireceksen Gidin Başbaşa Birlikte Kalın Bari..
Yani Şimdi ki Durumundan Daha Mantıklı Geldi Düşündüm de..

ama hep aynı durum olmuyor. benim bir buçuk yıllık bir ilişkim var çok mutluyuz birbirimzi çok seviyoruzz. bütün ailesini akrabalarını herkesi tanıyorum hepsiyle çok iyi aram. babamla bile tanıştırdım cumartesi günü hemde tüm ailesiyle haberi bile yoktu adamın şok oldu ama hiçbirşey demedi canım babammm ailesi gerçekten çok iyi insanlar. kendi annemle konuşamadıklarımı onun annesiyle konuşabiliyorum. annesini hemen hemen hergün görüyorum hiç ama hiç problemimz olmadı. ailemde karışmıyor. tabi hergün görüştüğümü filan bilmiyorlar. haftada 1 gün gördüğümü sanıyorlar. oysaki zeynep hergün okuldan çıkar çıkmaz aşkıyla buluşuyo
iyi ki tanışmışım diyorum kendimi tanıdım onlar sayesinde iyi ki varlar.
bütün ailesini çok seviyorum.

canım sana kendi başımdan geçeni anlatayım. 2. yılımıza yakın ablasının nişanı vesilesiyle sadece ailesi değil tüm akrabalarıyla tanıştım ve öyle bir tanışma olduki herkesin gece sonunda söylediği birdahaki gelişimiz sizin nişana olur oldu. Annesi güzel bir yemek yapsa hemen çağırır beni giderdim. Mutlu olurdum öyle girmiştim ki ailesinin içine ablasının tüm düğün alışverişini biz yaptık. mobilya almaya gittik annesiyle bizim içinde mobilya baktık. Düşünki ev satın alcaklardı sevgilime onu bile birlikte baktık benim zevkime göre. Ama bunların hiçbirinden ailemin haberi olmadı. Hala bilmezler. Ben erkek arkadaşımdan 3. senemizde ayrıldım. Onun yaptığı yanlış yüzünden. Ve inan sevgilimden ayrılmış gibi olmadım sevgilimden çok ailesi, akrabaları geldi barıştırmak için konuşmaya. Ben kabul etmedim ki ailesini hala çok severim ama ailesi şuan benden nefret ediyor. Kendilerine göre haklılar ama çok güvendiğim insanın affedemeyeciğim bir yanlışı yüzünden bitirmiştim. Şimdi ablasının arkdamdan konuştuğu tek şey evimize geldin gittin devamlı millet arkandan ne konuşcak düşünüyormusun bunu oldu. Hala daha kulağıma geliyor az ekmeğimizi yemedi diye arkamdan konuştukları. Yani canım bence gerçekten aranızda ciddi bir adım atılmadığı sürece ailesiyle mesafeni koru. Ne kadar iyi olursa olsunlar kimseye tam anlamıyla güvenemezsin. Heleki evlerinde kalma hiç. Bir bahane bul ve gitme. Sonra muhakkak ilerde lafı yapılır bunun ben artık güvenmiyoru kimseye.

Canım fikrine saygı duyuyorum ama diyelim ki ilerde ciddi şeyler oldu evlendiniz burda çok okuyoruz değişen kayınvalideleri onların gelinlerine çektirdiklerini bir gün pat diye konu açsa kayınvaliden sen daha ortada hiç bir şey yokken bizde kalıyodun felan gibi imalarda bulunsa sen ailene mahçup olucaksın belki daha bir sürü kişiye o yüzden çok ayrıntılı düşünmen lazım bu konuları ama baştada söylediğim gibi fikrine saygım sonsuz .:93:

ben de erkek arkadaşımın ailesiyle tanıştım; ama kalmak fikrine hep şüpheli yaklaşmışımdır. en son kalmam için çok ısrar ettiler; ama prensip diyerek kalamayacağımı söyledim. hem içim rahat etmedi; hem de o şekilde art niyetli bir aile olmamalarına rağmen, ciddi düşündüğüm için, ilerde bir şey duyarsak ailem üzülür diye, kalamadım. erkek arkadaşım da çok üzüldü kalmamama ama kalamadım işte, yapamadım. günübirliğine gidip geldim 5 saatlik yola. tanışmaktan bence de bir şey çıkmaz; ama kalma konusunda ben şüpheciyim.. hayırlısı...

Allah nazardan korusun zeynepcim ne güzel ya maşallah =)

üzüldüm canım senin adına=( ama milletin ağzı torba diilki büzesin.ama artık olmaz bu gelicem dedim

Oldum olası iş resmiyete dökülmeden aile ile tanışma durumu bana pek hoş gelmiyor.Herkes farklıdır ama benim çevremden gördüğüm bu tarz durumlara aileler çocukları için he diyor.Yüzünüze gülerler arkanızdan geldi gitti diye laf olur.Gerçi geleceğim demişsiniz dönüşü zor olur ama bunca insan resmiyet öncesi tanışmak hele hele birde evlerinde kalmak hoş değil diyorsa vardır bilinen bir şey diye düşünürdüm ben olsam yerinizde.​

Onlarin kizlari olsa kabul ederlermiydi?
sevgilinin kiz kardesi erkek arkadasinin evinde kalabilirmiydi?
bu sorularin cevabina gore hareket edin bari diyecem ama
ailenizide dusunun

Ben biraz farklı düşünüyorum. Arada resmi bir şey olmadan sevgilinin ailesiyle tanışman gayet normal. Hatta iyi bile çünkü işler daha ciddiye binmeden ailesi hakkında kendi gözlerinle bir kanıya varmanı sağlıyor. Onlarda kalman konusundaysa; bence kalman değil, ailenden habersiz kalman sorun.

aynı fikirdeyim

ben bu arada resmi bişey olmadan lafına takıldım arkadaslar önce istesinler sonramı kalsın demek istenılıyor acaba ama biz sadece sevgılımızle değil ailesıylede evlenıyoruz önce tanıcak tartıcak ve sonra ailelerle iş ciddiyete binicek diye biliyor ve düşünüyorum 6 yıllık bir ilişkim var 1 defa evlerıne gitmişimdir ama dışarda görüşürüz bundada bieşey yok bence ayrıca evlerıne gitme taraftarı değilim bende süreklı ve resmıyet olmalı ama yinede ailesını tanımak için her şeylerını incelıyor ve tartıyorum sonuçta kısmetse aileye giricem ya sonra ayrılırsanız denılıyor 1 dakıka sonramızı bılemıyorlar devam edermı etmez mı diye düşünmeye gerek yok keske herseyımızı böyle düşünerek yaşasak dımı.
Şimdi tatlım sen kararını vermıssın git tanı ölç biç evlerini gör yaşam tarzlarını yaşını bilmiyorum ama kalman gereksız ama geç gidicem diyorsun truva arabaları var sabaha kadar çalısan ege ve marmara bölgesinde ama bunu düşünmedığıne göre kararın bu yönde hayırlısı olsun dıyorum sadece

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim
.

bence hatiralik bisey al, kalici olsun bakarken hep bunu bana gelinim aldi desin

ilk dönüşümde hediyelik eşya aradık böyle arkadaşlarla falan ama yokki arkadaşım burda düzgün bişi:S bulamadık ama dediğim gibi işte büyük bi tane fincan üstüne polonya falan yazıyo amblemler bayrağı var en kalıcı hediye bu geldi ufak ama arkadaşlar gerçekten bişi yok::S haa bide magnet alabilirim mesela.teşekkür ederim tatlım bu arada =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…