• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesiyle tanisacagim bana fikir verir mısınız kızlar? :)

Cok klasik agir kacabikir bence. Hos bi bluz ya da gomlek altina kot pantolon bile olur. Bi de benden sana tavsiye yaninda giderken ev ayakkabisi gotur. Ne kadar tertipli duzenli kiz falan derler. İlk izlenim cok onemli :KK39::KK39:

İspanyol paca pantolon giymeye karar verdim ama üzerine ne giycegimi düşünmedim daha ;) bilmem ki ev ayakkabisi götürmek güzel bir fikir olabilir gerçekten de:)

Yazmam mi tabi yazarım :KK36:
Orası oyle bidaha aynı ortama nisanda falan girmeyi tercih ediyorum :KK70:

Şimdi bir görüş, nisana kadar çekiştirirler zaten. :D malzeme bitince, tekrar görüşürsünüz. :D

İspanyol paca pantolon giymeye karar verdim ama üzerine ne giycegimi düşünmedim daha :KK66: bilmem ki ev ayakkabisi götürmek güzel bir fikir olabilir gerçekten de:)
Ben 8 yil iliskiden sonra 1.5 yil once evlendim. Bu konulara fazlasiyla takilan bi kayinvalidem var. O yuzden tecrubeyle sabittir ev ayakkabisi. Cunku giydigin coraba bile dikkat edecek bir grupla karsilasacaksin. Bi de son bi tavsiye kendi aralarinda senin hic tanimadigin insanlardan ve onlarin yasadiklarindan bahsedecekler dogal olarak. Durumlarla ilgili senden yorum alabilirler. Yorumlarinda politik olmani tavsiye ederim. Agzindan cikan her soz daha sonra donup dolasip seni bulabilir :KK48:

• Beğen
Reactions: K_G
giyim konusunda nasıl giyiniyorsanız öyle giyinin bence ki sizi olduğunuz gibi kabul etsinler,yardım etme konusunda zaten kalabalık olacaklarmış size pek iş düşmez sanırım,kasmayın kendinizi rahat olun,hayırlısı olsun inşallah iyi insanlar çıkar karşınıza,bir tatlı fena olmaz giderken bol şanslar ..

Ben 8 yil iliskiden sonra 1.5 yil once evlendim. Bu konulara fazlasiyla takilan bi kayinvalidem var. O yuzden tecrubeyle sabittir ev ayakkabisi. Cunku giydigin coraba bile dikkat edecek bir grupla karsilasacaksin. Bi de son bi tavsiye kendi aralarinda senin hic tanimadigin insanlardan ve onlarin yasadiklarindan bahsedecekler dogal olarak. Durumlarla ilgili senden yorum alabilirler. Yorumlarinda politik olmani tavsiye ederim. Agzindan cikan her soz daha sonra donup dolasip seni bulabilir :KK48:

Çok doğru söylüyorsun laflarımi seçerek kullanmaliyim, topuklu ayakkabi gotursem olur mu ki ? Alçak topuk stiletto.

icinizden geldigi gibi davranin , konusun,gulun ,muhabbet edin ama sinirinizi belirleyin .
hediye olarak bi pasta veya tatli alabilirsiniz .
servise ve mutfaga (asiriya kacmadan )yardimci.olmaniz hos bi izlenim birakir.
ve herseyden onemlisi gulumseyin, aradaki baglarin kuvvetli olmasindaki kilit kelime "gulumsemek" bence;)
sonucu bekliyoruz :)))

Çok doğru söylüyorsun laflarımi seçerek kullanmaliyim, topuklu ayakkabi gotursem olur mu ki ? Alçak topuk stiletto.
Alçak topuk stiletto da olur ya da babet tarzı bi de olabilir. Fazla topuklu da kokos bu kız diyebilirler. Bu aile işleri çok zor coook... İlk hedefin hakkında konuşulacak en az malzemeyi vermek :KK70:

• Beğen
Reactions: K_G
Neden bir anda tüm sülaleyle tanışıyorsunuz ben anlamadım?
Önce sadece annesi ve ablası ile tanışabilirdiniz. Gerçi bu da bana abes geliyor. Ben mesela sadece senin annen onun annesi ve varsa kız kardeşi senin kardeşin olabilir o şekilde küçük bir tanışma taraftarıyım. Kendim de öyle yaptım. Eşimin annesi görümcem anneme geldiler birlikte tanıştık. Bir anda seni alıp tüm sülaleyle tanıştırmaları aşırıya kaçmış.

Madem tüm sülale tanışıyor annen de gelmeli bence.

Moralini bozmak istemem ama bence senin ailen sevgilinle tanismadiysa sen de tanışma. Önce kız tarafının ailesi onay vermeli bence. Ayrıca hadi tanisiyorsun tüm sulaleyle niye aynı anda tanisiyorsun ki dışarda annesi ve ablasiyla tanisabilirdin. Şimdi tipik türk sülalesi ise ki öyledir orda olanların hepsinin iyi niyetli olduğunu düşünemeyiz. Seni gozlemleyip en ufak hareketinden bile anlam cikarip arkandan konuşacaklar. Bence bu isi iptal edebiliyorsan et aileme bunu yapmak istemiyorum de. Ailenin haberi var mi bu durumdan. Yoksa ilerde bi nisan yapsanız sevgilinin tüm sülalesi seni tanıyor olacak. Ben eşimin ailesiyle tanışmıştım ortada hiç birşey yokken ona bile çok pişman oldum. Sen şimdi hepsiyle tanismayi düşünüyorsun.

Moralini bozmak istemem ama bence senin ailen sevgilinle tanismadiysa sen de tanışma. Önce kız tarafının ailesi onay vermeli bence. Ayrıca hadi tanisiyorsun tüm sulaleyle niye aynı anda tanisiyorsun ki dışarda annesi ve ablasiyla tanisabilirdin. Şimdi tipik türk sülalesi ise ki öyledir orda olanların hepsinin iyi niyetli olduğunu düşünemeyiz. Seni gozlemleyip en ufak hareketinden bile anlam cikarip arkandan konuşacaklar. Bence bu isi iptal edebiliyorsan et aileme bunu yapmak istemiyorum de. Ailenin haberi var mi bu durumdan. Yoksa ilerde bi nisan yapsanız sevgilinin tüm sülalesi seni tanıyor olacak. Ben eşimin ailesiyle tanışmıştım ortada hiç birşey yokken ona bile çok pişman oldum. Sen şimdi hepsiyle tanismayi düşünüyorsun.
kesinlikle ben de öyle düşünüyorum daha anneyle ablayla tanışmadan tüm sülaleyle neden?
hem de annesi yanında olmazsa pek iyi izlenim olmaz bence
annesi biliyor mu bilmiyor mu bilemezler ki
bence anneler ve kardeşler birlikte tanışılmalı kız tek başına sahipsiz gibi hoş değil
ve sülaleyle zaten nişanda tanışılıyor yani
ben olsam benden böyle birşey isteseler gitmezdim açıkcası

Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK66:)))

Bence gitme neticede kim ne bilemezsin ortalık çok fena Allahım korusun . Sen kız evisin bekle onlar senn ayağına gelsin böyle durumlarda ilerde çok sıkıntı çıkıyo benden söylemesi ben kkesnlikle tanışmadm kaynanamla anne kız gibiyiz ama tanışan arkadaşlarım düşman gibi istisna var illaki ama genelde durum bu. Sana güler yüz göstercekler sen onlara canım cicim diye gitcek iş ciddiye binice onu almam bunu satmam olcak iyi düşün bence tabiki karar senn bu benim görüşüm ve gördüklerim. Heleki ailenden müsade almadan sakın gitme.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK66:)))
Bence makyaji nude yapma.Cunku hicbir ise yaramiyor en guzel halinle git.Saclarin makyajin hafif ama dikkat cekici olsun ki arkandan ayy ne guzel kiz ya masallah desinler.Pantolon giy ustune sık bir kazak giy.kupe de tak.Bacak bacak ustune atma.Giderken kurabiye yap gotur bence ne hamarat ne ince kizmis desinler.Hizmet icin de onlar bir sey getirmeye giderken yardim edilecek bir sey var mi ben boyle kotu hissederim de.Onlar zaten yok canim otur derler.Simdiden bol sans

İcten ve saygili ol.makyajin hafif olsun. Ozenli ve hanim hanimcik giyin. Kendin ol yeter ;)

Ha soyle bi sey daha soylim. Eger yakin zamanda (1yil icinde) nisan dugun yoksa tanismak icin erken olur. Gitme. İliskiler bozuluyor uzun zaman olursa...
Heleki elti falan varsa.,........ :KK11:
Ailenin de haberi olsun. Hatta once sen erkek arkadasini ailenle tanistir somra onlar tanissin. Resmiyet onemlidir iliskilerde. Boyut atlatir;)

Ben kendim nasıl gitmiştim onu anlatayım krem keten bi pantolon üzerine de uçuk pembe şifon düğmesiz gömlekler var ya onlardan giymiştim şık ama casual olmaya çalış ayağa da çok çok alçak topuklu bi ayakkabı giymiştim. Giderken de kişiye özel değil de eve bi hediye alman daha mantıklı kahve fincanı seti fln mesela yemek yicekseniz yemekten sonra ben bi kahve yapim diip fırlarsın mutfağa gönüllerde taht kurarsın

Ne
Misafirsiniz, yardım falan etmeyin. Mutfağa vs girmeyin, girişmeyin yani.
Saygılı olun, kendiniz gibi olun yeter.
Bir de atıyorum kv adayı ya da başkası "çocuğunuz olunca adı babamın, annemin adı olur" gibi yersiz ve hadsiz şeyler söylenirse saygılı tavrınızı koyun. Anlatabildim mi bilmiyorum ama.
Ne kadar saçma tavsiyeler

Giderken pasta ve cicek gotur bence.Ayriyeten hediye alman gerekmez.Baska bi gorusmede kayinvalidene icimden geldi deyip verirsin hediyeni.Kendi tabak ve bardaginin isi bitip toparlanirken mutfaga gotur bence ya da hamle yap.Öyle oturman siritir neticede senden buyukler hepsi.Hayirlisi olsun...
Ne o oyle istemeye gider gibi :),tatli biseyler goturmesi yeterli

Back