• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesiyle tanisacagim bana fikir verir mısınız kızlar? :)

Nezaketen pasta vs goturmelisiniz.. Esarp gıbı kişisel hedıyeler abartı olacaktır .. Tabıkı orda mutfaktan bırseyler getırılıyor servıs yapılıorsa yardımcı olun daha şık bır davranış olur oturmaktan.. Hem szde ıyı hıssedersınız
Teşekkürler yorum için sagolun:)

Ben ilk gittiğimde pasta götürmüştüm. Öyle mutfağa da girişmedim ilk seferinde, hoş olmaz bence dünden meraklı gibi.. Sonraki zamanlarda elbette ki yardım ettim.

Teşekkür ederim :) Benim için de gözüme zor gelen zaten kalabalık . İlk tanışma da sadece anne kardeşler falan olsa daha rahat ve sakin bir ortam olurdu. Fakat fazla kalabalık olacak . Bir sürü de çocuk olacak:)
Onlar içinde oraya gidişiniz olağan üstü. Onlarda heyecanlı olacaklar. Normal davranın. Kimsenin gözüne girmeye çalışmayın. Rahat giyinin ve ablasına yiyecek bir hediye götürme işini sevgilinizle konuşun. Mesela bir mevlüt e yaş pasta yada kuru pasta absürd geliyor. Hiç kendinizi paralamayın. onların canları sizi sevmiş. Güler yüzlü ve sıcak davranmanız yeter.

İlk olarak akisina birak :KK48:
Hediye falan alma sadece misafirlige gidecegin icin elin bos olmasin tatli yada pasta al oyle git :KK52:
Giyim konusunda sakin onlar kapali / acik ona gore giyinmeliyim diye dusunme. Hayatin boyunca onlara uyum saglayamayacagin icin dogal ol.. Her zaman nasil giyiniyorsan aynen oyle giyin git.:KK68:
Kendini gostermek icin birseyler yapmaya sakin calisma ona gore beklentileri daha da artar haberin olsun :KK70:tabagini kaldirsan yeterli. :KK71: Hakkinda herseyin hayirlisi olsun

Teşekkür ederim yorum için :) bende normal yasantimda fazla açık giyinen birisi değilim hani tanışma da böyle elbise etek belki daha şık olmak açısından daha dogru bir seçim olur diye söyledim ama tarzımın da pek dışına çıkmak istemiyorum. :)

Kıyafet her zaman ki gibi, sevdiğin ve rahat ettiğin bir kıyafet olmalı, rahatlıktan kastım: içinde kendini rahatsız hissetmeyeceğiniz ve dışarıda severek giydiğiniz parçalar. Alışkın olmadığınız tarz sizi daha çok gerer. Eliniz ayağınıza dolaşır.
Teşekkür ederim haklısın içinde rahat olamadiktan sonra daha çok gerilirim:)

Onlar içinde oraya gidişiniz olağan üstü. Onlarda heyecanlı olacaklar. Normal davranın. Kimsenin gözüne girmeye çalışmayın. Rahat giyinin ve ablasına yiyecek bir hediye götürme işini sevgilinizle konuşun. Mesela bir mevlüt e yaş pasta yada kuru pasta absürd geliyor. Hiç kendinizi paralamayın. onların canları sizi sevmiş. Güler yüzlü ve sıcak davranmanız yeter.

Yok Mevlüt olmayacak :) sadce tanışma amaçlı toplanmış olacağız. O yüzden elim boş gitmek uygun olmaz diye düşündüm .Çok teşekkürler yorum için umarım her şey yolunda gider:)

Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK66:)))

Çok sormuşsun gerçekten :KK48:

Tek anne olsaydı hediye alabilirdin ama kalabalık olacaksa gerek yok. Sadece çiçek veya sadece kuru pasta-tatlı/tuzlu birşeyler götürsen olur

İkrama yardım etmene gerek yok. Bu forumda biraz dolaşırsan ilk zamanlardaki hamaratlıkları yüzünden şu anda içinde bulundukları köleden hallice durumdan şikayetçi olan hanımlar bulacaksın. Sen orada misafirsin. Keyfine bak.

Nasıl davranacağına duruma göre karar verirsin. Onların davranışlarına göre kendi davranışlarına yön verirsin yani.

Bu benim kişisel fikrim. Ne yaparsan yap arada belli bir mesafeyi koru erkek arkadaşının ailesiyle. Yeri ve zamanı geldiğinde hayır diyebilecek bir alanın olsun.

O zaman mutlaka bir şeyler almalısınız. Genel fikir çiçek ve yaşpasta çok güzel. Ama annesine birşey almak için daha zaman var. Hele bir tanışın.

Merhaba arkadaşlar aslında pek dert sayılmaz aslında tatlı bir dertte denebilir :) Benim Allaha Şükür çok güzel giden bir ilişkim var bir buçuk senelik ve ciddi düşünüyoruz kismetse ... Sevgilim beni haftaya ailesiyle tanistircak ablasının evine gidicez biraz kalabalık olacaklarmis halalar teyzeler falan :) Babası olmayacak . Sizce giderkenn bir şey götürmeli miyim elim boş gidersem ayıp mi olur ? Pasta kurabiye tarzi bir sey alsam olur mu ? Annesi kapali bir bayan esarp falan mi alsam zevkini az cok tahmin ediyorum fotograflardan gordugum kadariyla yada cicek mi gotursem yada bir sey goturmeye gerek yok mu? Bir de kendi evlerine değil de ablasının evine gideceğim için ablasına da ayrı bir şey götürmek gerekir mi ? Çok soru sordum farkındayım ama sorularım daha bitmedi:) Giyimim nasil olmalı hanim hanımcik olmak istiyorum ailesi kapalı sadece kız kardeşi acik o yüzden elbise etekte pek giymeyi düşünmüyorum zaten fazla tercih etmem normal Yaşantımda da. Sade nude bir makyaj düşünüyorum abartı dan uzak , sacima da düz fön. Sizce nasıl olur ve davranışlarım nasıl olmalı ? Ablasıyla telde birkac kez konuştuk kendisi çok şeker bir bayan bana karşı yaklaşımı çok iyi gerçek bir abla gibi konuşuyor sevgilimin telefonundan mesajlarını da okudum sevgilim görmeden beni çok sevdiğinden bahsetmiş ne zaman istemeye gidiyoruz falan demiş :) Dolayısıyla o benle samimi olmak isteyecek sizce ben kendimi geri mi cekmeliyim ? Yoksa bana nasıl davraniliyorsa öyle mi karşılık vermeliyim ? Evde ikram yapılırken yardım etmeliyim değil mi ? Bir de ben cekinirim simdi onca insanin icinde dogal olarak herkes bana bakacak beni suzecek falan cok heyecanlanirim , onlar bir sey sormadan konuşmayayim değil mi ? Çok soru sordum kızlar farkediyorum hakkinizi helal edin lutfen bu kadar heyecana da gerek yok diyeceksiniz belki ama gerçekten elde değil . :) Yorumlarınızı bekliyorum :) Simdiden hepinize çok teşekkür ederim :KK66:)))
Canım aile kapalı olduğun için bence dekolte içeren birşey giyme. Hediye alman abartı olur. Ama pasta tatlı vs bişe al tabi. Misafirliğe eli boş gidilmez ;) pantalon giyeceksen üzerine biraz uzun bişe giy derim. Umarm herşey gönlünce olur <3

Ben ilk gittiğimde pasta götürmüştüm. Öyle mutfağa da girişmedim ilk seferinde, hoş olmaz bence dünden meraklı gibi.. Sonraki zamanlarda elbette ki yardım ettim.
Teşekkür ederim ama mutfaga da yardım etmezsem garip karşılanır mi acaba diye düşünüyorum. .

Çok sormuşsun gerçekten :KK48:

Tek anne olsaydı hediye alabilirdin ama kalabalık olacaksa gerek yok. Sadece çiçek veya sadece kuru pasta-tatlı/tuzlu birşeyler götürsen olur

İkrama yardım etmene gerek yok. Bu forumda biraz dolaşırsan ilk zamanlardaki hamaratlıkları yüzünden şu anda içinde bulundukları köleden hallice durumdan şikayetçi olan hanımlar bulacaksın. Sen orada misafirsin. Keyfine bak.

Nasıl davranacağına duruma göre karar verirsin. Onların davranışlarına göre kendi davranışlarına yön verirsin yani.

Bu benim kişisel fikrim. Ne yaparsan yap arada belli bir mesafeyi koru erkek arkadaşının ailesiyle. Yeri ve zamanı geldiğinde hayır diyebilecek bir alanın olsun.
Evet biraz soru sordum fazlasıyla :) Çok teşekkürler yorum için ffakat yardimci olmazsam da garip karşılanır mi diye düşünüyorum mesela bu yüzden yengem kuzenimin eşini çok cekistirmisti akrabalar arasında . Bende hakkımda olumsuz şey söylensin istemiyorum .

Canlı çiçek güzel fikir, yiyecek götürmek istiyorsan eğer kendi yaptığın kek veya kurabiye oldukça hoş bir jest olur. Zaten hava soğuk bir kazak/gömlek ve ispanyol paçayla gayet hanım hanımcık olursun. Nomakeup makeup dedikleri makyajdan yaparsın. daha önce görüşmediysen hiç samimiyet yoksa mutfağa falan girme, ablası da var zaten kalabalıklarmış. bunlar benim uyguladığım şeylerdi. Hiç kasma kendin ol bol bol gülümse ;) bol şans!

Canım aile kapalı olduğun için bence dekolte içeren birşey giyme. Hediye alman abartı olur. Ama pasta tatlı vs bişe al tabi. Misafirliğe eli boş gidilmez :KK66: pantalon giyeceksen üzerine biraz uzun bişe giy derim. Umarm herşey gönlünce olur <3
Dekolte zaten tarzımın ddışında :) Evet uzun bir şey düşünmüştüm bende uzun bir hirka olabilir bakacağım :) yorum için çok teşekkür ederim :)

Canlı çiçek güzel fikir, yiyecek götürmek istiyorsan eğer kendi yaptığın kek veya kurabiye oldukça hoş bir jest olur. Zaten hava soğuk bir kazak/gömlek ve ispanyol paçayla gayet hanım hanımcık olursun. Nomakeup makeup dedikleri makyajdan yaparsın. daha önce görüşmediysen hiç samimiyet yoksa mutfağa falan girme, ablası da var zaten kalabalıklarmış. bunlar benim uyguladığım şeylerdi. Hiç kasma kendin ol bol bol gülümse :KK66: bol şans!
Cok tşekkürler :) ancak onca kalabalığın içinde nasıl rahat edebilirim bilmiyorum elim ayağıma dolanırsa :)

Hediye almak gereksiz. Sadece bir pasta ya da tatlı kafi.
Çok fazla içli dışlı olmak Da gereksiz.
Mesafeli ama samimi davranışlar daima değer görür.

İlk sefer için garip karşılanmaması gerekir ama karşıdakiler ne düşünür bilemem. Ben ilkinde yardım etmedim, hiç de garip bir durum yaşanmadı.
İşte İnsan insana göre değişiyor bende garip karşılamazdim ama bunun için eleştirenler de oluyor . Dusunecegim bir hafta vaktim var :)

Back