• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin ailesiyle tanisacagim bana fikir verir mısınız kızlar? :)

Bunun senin için ne kadar önemli bir mesele olduğuna karar vermen gerekiyor. Eğer kesinlikle karşıysan el öpmeye nazik bir şekilde sıkarsın uzatılan eli. Çünkü ileride sık sık görüşecekseniz ve her seferinde size elini uzatacaksa öpmeniz beklentisiyle bu bir süre sonra size batmaya başlayacak ve huzursuzluk çıkacak.

Ama o kadar da dert değil diyorsan öp geçsin.

Karşı olmak değil de... Bazı akrabalarım vardı küçükken. Sokağın ortasında ellerini burnuma sokarlardı öpeyim diye. Pardon burnuma sokmazlardı, aşağıda tutarlardı ki eğileyim. O sırada gıcık oldum. Hala gıcık oluyorum.

Ben de 3 ay içerisinde tanışıyorum sevgilimin ailesiyle. Yengeler teyzeler kuzenler hepsi bir arada olacak.
Kalabalık beni de gerdi ama napalım. :)

Bu konu çok yararlı bir konu oldu benim için. Soruları bir arttırıyorum:

Ben el öpmeyi sevmeyen bir insanım. Açıkçası annesinin elini öpmeyi de düşünmüyorum. Belki zaten uzatmayacak elini de.
Ama ya beklerse elini öpmemi?
:)
Esas geren de zaten kalabalık öyle deil mi:)
Şahsen bende el öpmeyi pek sevmem ama annesinin elini opecegim , onun dışında kimlerin elini opecegimi bilmiyorum genç halalar teyzeler de var 30-35 yaşlarında onların elini öpmem hheralde. ..

• Beğen
Reactions: K_G
Esas geren de zaten kalabalık öyle deil mi:)
Şahsen bende el öpmeyi pek sevmem ama annesinin elini opecegim , onun dışında kimlerin elini opecegimi bilmiyorum genç halalar teyzeler de var 30-35 yaşlarında onların elini öpmem hheralde. ..

Onlar da öptürmesinler zaten ya. Annesi de çok yaşlı değil zaten. Ailesi genel olarak yaşlı değil. 40 yaşlarında falan annesi.

Nolacak ya tek derdin bu olsun nedir ki.Biraz insanların hassasiyetkerine göre davranmak lazım.Gençse öptürnez belki.Yanak ben de sevmiyorum da işte.Heryerde lazım oluyor zaten. Ordaa hele daha önemli.

• Beğen
Nasıl ortam bilmiyorum ama mutfapa yardım girişimi iyi izlenim bana göre.ONLar zaten yardım ettirmez.Doğal saygılı içten..Hediye olarak çiçek saçma olur bana göre..Çok kişi olacaksa bir tatlı yada yaşpasta uygun.Aslında çok kişi yoksa küçük hediyeler olabilir bence.Kişisel eşya yada ev eşyası gibi..
Epey kalabalık olacak hatta haftaya kadar sülale de herkes duyacağı için gelmek isteyen artacaktır diye tahmin ediyorum . Ya yaş pasta ya da kuru pasta alırım diye düşündüm. Şimdilik hediye işine girişmekten vazgeçtim .

• Beğen
Onlar da öptürmesinler zaten ya. Annesi de çok yaşlı değil zaten. Ailesi genel olarak yaşlı değil. 40 yaşlarında falan annesi.
Aynen tokalasmak yanaktan opusmek tamam iste ,ay bizde var ya neler neler dusunuyoruz valla taktigimiz seylere bak el mi opcez tokalascaz mi:) Benimkinin de annesi 42 yaşında . Ama anne malum eli öpülur bence :)

• Beğen
@full__den Seni çok iyi anlıyorum ya. Bizde de duyan gelecek. :D

Aynen tokalasmak yanaktan opusmek tamam iste ,ay bizde var ya neler neler dusunuyoruz valla taktigimiz seylere bak el mi opcez tokalascaz mi:) Benimkinin de annesi 42 yaşında . Ama anne malum eli öpülur bence :)

Bakalım. Uzatırsa geri çevirmem sanırım. Ben benimkinin ağzını arayayım en iyisi. :D

Nolacak ya tek derdin bu olsun nedir ki.Biraz insanların hassasiyetkerine göre davranmak lazım.Gençse öptürnez belki.Yanak ben de sevmiyorum da işte.Heryerde lazım oluyor zaten. Ordaa hele daha önemli.

İşte İnsan bunları bile dert ediyor :) akisina da bırakamıyorum ki herseyi düşünüyorum ama bi bakmisimmm belki de planladığım gibi değil daha farklı olacak hiç belli olmaz :)

Dusunsene onca insan seni suzuyor tepeden tırnağa ayyy:KK70:

Bir de en kötüsü ne... Sorular.
En son bir akrabası bana ecel terleri döktürmüştü. Sürekli gelin adayını konuşturma çabası falan. :D

Bir de en kötüsü ne... Sorular.
En son bir akrabası bana ecel terleri döktürmüştü. Sürekli gelin adayını konuşturma çabası falan. :KK70:

Aman aman soruları düşünmek bile istemiyorum :KK48: ya neden normal tanışma yapmıyoruz ki biz anne kardeşler falan hem daha rahat birbirimizi tanıma açısından daha iyi, biz direkt sülaleye giriş yapcaz valla ilk günden :KK70:

• Beğen
Aman aman soruları düşünmek bile istemiyorum :KK48: ya neden normal tanışma yapmıyoruz ki biz anne kardeşler falan hem daha rahat birbirimizi tanıma açısından daha iyi, biz direkt sülaleye giriş yapcaz valla ilk günden :KK70:

Çok meraklılar da ondan. :D
Hepsi aynı anda görüp, sonra da çekiştirecekler. :D o çekiştirme umarım güzel olur. :)

Biz gittikten sonra ne muhabbetler dönecek acaba :KK66: inşallah iyi niyetimizin karşılığını alırız :)

Sevgilin seninle birlikte çıkmasın. Kalıp konuşulanları dinlesin. :D

İnşallah :)

Giyime tam karar veremedim aslında saç makyaj tamam da klasik mi giyinmeliyim ki:) Haklısın galiba onca kalabalıkta sadece annesine hediye biraz garip kacabilir:) Çok teşekkürler tavsiyeler icin:KK66:
Cok klasik agir kacabikir bence. Hos bi bluz ya da gomlek altina kot pantolon bile olur. Bi de benden sana tavsiye yaninda giderken ev ayakkabisi gotur. Ne kadar tertipli duzenli kiz falan derler. İlk izlenim cok onemli :KK39::KK39:

Çıkar o beni bırakmadan edemiyor bi türlü yalnız kalamiyorum:KK70: olsun eve dönünce alır havadisleri :KK70:

:D
Buraya da yaz, merak ederim ben. :)

Hepsiyle görüşeceğiz, hepsi bir anda aradan çıkacak. İyi bir şey bir yandan. :D

Back