Teşekkür ederim :)Hediye almak gereksiz. Sadece bir pasta ya da tatlı kafi.
Çok fazla içli dışlı olmak Da gereksiz.
Mesafeli ama samimi davranışlar daima değer görür.
Teşekkür ederim ama yardım etmezsem de garip karşılanmaz mi özellikle annesi tarafından ? Sonuçta kardeşleri falan var bana yardım etmek pek düşmez gibi geliyor fakat olumsuz izlenim de bırakır miyim aacaba diye düşünmüyorum değil ..
Alır tabağını mutfağa bırakırsın. Bi su içtin mi bardağını çalkalarsın. Ama abartma durumu. Yok çay koymaktı servis yapmak falan. göze girmeye oğullarıyla evlenmeye çok meraklı gibi gözükmeye gerek yok. Saygılı ol yeter :) giderken kalabalık olacağı için anneye ablaya hediye almak garip olabilir. Giderken bir yaş pasta götürsen kafi. Ayrıca annesiyle başbaşa görüşceğin zaman annesine eşarp alabilirsin :)
Ayy ben ilk görüşmede -bir akrabamın evine misafirdiler ben de oradayım karşılaşma gibi oldu- heyecandan kapının kulpuna takılıp bi tepsi bardağı yere düşürmüştüm her taraf cam olmuştu annesine rezil oldum tabii.Iş falan yapmayın bence eliniz ayağınız karışıp rezil olma riskiniz var.
Ayy kuzenim de eski sevgilimin kulağına eğilip annen beğenmiş mi gelinini diye sormuştu yemekte. Tabii sesini ayarlamayı unutmuş bütün masa duydu yanaklarımdan alev çıktı sandım.Kötü bir durum olmuş gerçekten de bir an kendimi öyle dusundum de. Zaten kalabalık olacağı için iyice heyecan olacak bende ki dediğin gibi elim ayağıma dolaşacak ben biliyorum kendimi :)
Evet biraz soru sordum fazlasıyla :) Çok teşekkürler yorum için ffakat yardimci olmazsam da garip karşılanır mi diye düşünüyorum mesela bu yüzden yengem kuzenimin eşini çok cekistirmisti akrabalar arasında . Bende hakkımda olumsuz şey söylensin istemiyorum .
Ayy ben ilk görüşmede -bir akrabamın evine misafirdiler ben de oradayım karşılaşma gibi oldu- heyecandan kapının kulpuna takılıp bi tepsi bardağı yere düşürmüştüm her taraf cam olmuştu annesine rezil oldum tabii.Iş falan yapmayın bence eliniz ayağınız karışıp rezil olma riskiniz var.
Hahah annesi bir şey demedi miAyy kuzenim de eski sevgilimin kulağına eğilip annen beğenmiş mi gelinini diye sormuştu yemekte. Tabii sesini ayarlamayı unutmuş bütün masa duydu yanaklarımdan alev çıktı sandım.Ama her halde güzel bir gün olacak bu sakin olun bebim için bile iyi anılarla dolu bir gündü. Güzel olacak stres yapmayınn
Yengem zaten acayip bir kadın . Aynen dediğin gibi Mana bulmak için bir şeye gerek yok aslında nabarsa yapsın bir kulp bulunuyor...Yengenin çekiştireceği varmış zaten. Eğer bahsettiğin kişi yardım etseydi o zaman da "pek hevesli" diye eleştirecekti.
Güldüler ben de kaçtım masadan tabağımı değiştirmek bahanesiyleHahah annesi bir şey demedi miİnşallah güzel geçer :)
Yengem zaten acayip bir kadın . Aynen dediğin gibi Mana bulmak için bir şeye gerek yok aslında nabarsa yapsın bir kulp bulunuyor...
Güldüler ben de kaçtım masadan tabağımı değiştirmek bahanesiyle
Çok haklısınız teşekkür ederim...Aynen öyle. Siz doğal olun, kendiniz olun. Karşı tarafın sizi sevmeye gönlü varsa hata da yapsanız pot da kırsanız seveceklerdir. Gönülleri yoksa ne yaparsanız yapın olmaz zaten.
Ay öp ne olacak ya.Ben de 3 ay içerisinde tanışıyorum sevgilimin ailesiyle. Yengeler teyzeler kuzenler hepsi bir arada olacak.
Kalabalık beni de gerdi ama napalım. :)
Bu konu çok yararlı bir konu oldu benim için. Soruları bir arttırıyorum:
Ben el öpmeyi sevmeyen bir insanım. Açıkçası annesinin elini öpmeyi de düşünmüyorum. Belki zaten uzatmayacak elini de.
Ama ya beklerse elini öpmemi?
:)
Ben olsam beklerim ne yalan soyleyeyim.Ne yapacaksiniz tokalasmayi falan mi dusunuyorsunuz?Ben de 3 ay içerisinde tanışıyorum sevgilimin ailesiyle. Yengeler teyzeler kuzenler hepsi bir arada olacak.
Ben el öpmeyi sevmeyen bir insanım. Açıkçası annesinin elini öpmeyi de düşünmüyorum. Belki zaten uzatmayacak elini de.
Ben de 3 ay içerisinde tanışıyorum sevgilimin ailesiyle. Yengeler teyzeler kuzenler hepsi bir arada olacak.
Ben olsam beklerim ne yalan soyleyeyim.Ne yapacaksiniz tokalasmayi falan mi dusunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?