Sevgilimin ailesiyle tanisacagim bana fikir verir mısınız kızlar? :)

Teşekkürler yorum için sagolun:)

Ben ilk gittiğimde pasta götürmüştüm. Öyle mutfağa da girişmedim ilk seferinde, hoş olmaz bence dünden meraklı gibi.. Sonraki zamanlarda elbette ki yardım ettim.

Onlar içinde oraya gidişiniz olağan üstü. Onlarda heyecanlı olacaklar. Normal davranın. Kimsenin gözüne girmeye çalışmayın. Rahat giyinin ve ablasına yiyecek bir hediye götürme işini sevgilinizle konuşun. Mesela bir mevlüt e yaş pasta yada kuru pasta absürd geliyor. Hiç kendinizi paralamayın. onların canları sizi sevmiş. Güler yüzlü ve sıcak davranmanız yeter.

Teşekkür ederim yorum için :) bende normal yasantimda fazla açık giyinen birisi değilim hani tanışma da böyle elbise etek belki daha şık olmak açısından daha dogru bir seçim olur diye söyledim ama tarzımın da pek dışına çıkmak istemiyorum. :)

Teşekkür ederim haklısın içinde rahat olamadiktan sonra daha çok gerilirim:)

Yok Mevlüt olmayacak :) sadce tanışma amaçlı toplanmış olacağız. O yüzden elim boş gitmek uygun olmaz diye düşündüm .Çok teşekkürler yorum için umarım her şey yolunda gider:)

Çok sormuşsun gerçekten

Tek anne olsaydı hediye alabilirdin ama kalabalık olacaksa gerek yok. Sadece çiçek veya sadece kuru pasta-tatlı/tuzlu birşeyler götürsen olur

İkrama yardım etmene gerek yok. Bu forumda biraz dolaşırsan ilk zamanlardaki hamaratlıkları yüzünden şu anda içinde bulundukları köleden hallice durumdan şikayetçi olan hanımlar bulacaksın. Sen orada misafirsin. Keyfine bak.

Nasıl davranacağına duruma göre karar verirsin. Onların davranışlarına göre kendi davranışlarına yön verirsin yani.

Bu benim kişisel fikrim. Ne yaparsan yap arada belli bir mesafeyi koru erkek arkadaşının ailesiyle. Yeri ve zamanı geldiğinde hayır diyebilecek bir alanın olsun.

O zaman mutlaka bir şeyler almalısınız. Genel fikir çiçek ve yaşpasta çok güzel. Ama annesine birşey almak için daha zaman var. Hele bir tanışın.

Canım aile kapalı olduğun için bence dekolte içeren birşey giyme. Hediye alman abartı olur. Ama pasta tatlı vs bişe al tabi. Misafirliğe eli boş gidilmez pantalon giyeceksen üzerine biraz uzun bişe giy derim. Umarm herşey gönlünce olur <3

Ben ilk gittiğimde pasta götürmüştüm. Öyle mutfağa da girişmedim ilk seferinde, hoş olmaz bence dünden meraklı gibi.. Sonraki zamanlarda elbette ki yardım ettim.
Teşekkür ederim ama mutfaga da yardım etmezsem garip karşılanır mi acaba diye düşünüyorum. .

Evet biraz soru sordum fazlasıyla :) Çok teşekkürler yorum için ffakat yardimci olmazsam da garip karşılanır mi diye düşünüyorum mesela bu yüzden yengem kuzenimin eşini çok cekistirmisti akrabalar arasında . Bende hakkımda olumsuz şey söylensin istemiyorum .

Canlı çiçek güzel fikir, yiyecek götürmek istiyorsan eğer kendi yaptığın kek veya kurabiye oldukça hoş bir jest olur. Zaten hava soğuk bir kazak/gömlek ve ispanyol paçayla gayet hanım hanımcık olursun. Nomakeup makeup dedikleri makyajdan yaparsın. daha önce görüşmediysen hiç samimiyet yoksa mutfağa falan girme, ablası da var zaten kalabalıklarmış. bunlar benim uyguladığım şeylerdi. Hiç kasma kendin ol bol bol gülümse bol şans!

Dekolte zaten tarzımın ddışında :) Evet uzun bir şey düşünmüştüm bende uzun bir hirka olabilir bakacağım :) yorum için çok teşekkür ederim :)

Cok tşekkürler :) ancak onca kalabalığın içinde nasıl rahat edebilirim bilmiyorum elim ayağıma dolanırsa :)

Hediye almak gereksiz. Sadece bir pasta ya da tatlı kafi.
Çok fazla içli dışlı olmak Da gereksiz.
Mesafeli ama samimi davranışlar daima değer görür.

İlk sefer için garip karşılanmaması gerekir ama karşıdakiler ne düşünür bilemem. Ben ilkinde yardım etmedim, hiç de garip bir durum yaşanmadı.
İşte İnsan insana göre değişiyor bende garip karşılamazdim ama bunun için eleştirenler de oluyor . Dusunecegim bir hafta vaktim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…