- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
-
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Fazlasından dolayı değil :) sürekli çiçek götürmüş olmayayım diye kafam karistiFazlasına ne gerek var ki?
bayramda cikolata goturulebilir..Sevgilimin ailesine ilk kez bayram ziyaretinde bulunucam. Tanışmaya gittiğimde çiçek goturmustum sonraki gidislerimde de küçük çiçek ya da tatlı vb şeyler goturmustum ama bayramda ne goturulur bilmiyorum. Bir de ne giyecegime karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var ,siyah pantolon üzerine hardal sarısı kolsuz bir bluz giysem nasıl olur ?
Mantıklı, teşekkür ederimBayram çikolatası bir kutu
Bizim buralarda "adam olana çok bile" derler!Fazlasından dolayı değil :) sürekli çiçek götürmüş olmayayım diye kafam karisti
Sevgilimin ailesine ilk kez bayram ziyaretinde bulunucam. Tanışmaya gittiğimde çiçek goturmustum sonraki gidislerimde de küçük çiçek ya da tatlı vb şeyler goturmustum ama bayramda ne goturulur bilmiyorum. Bir de ne giyecegime karar veremedim fikirlerinize ihtiyacım var ,siyah pantolon üzerine hardal sarısı kolsuz bir bluz giysem nasıl olur ?
Ben olsam ben de bir kulp bulup beğenmedim derim sanırım :) aslında her gidisim annesinin sağlık sorunlarından dolayi oldu biraz da o yüzden galiba çiçek olayım . Bilmem boguyor muyum ama boş gitmeyi sevmiyorumNe giyersen giy yüzüne karşı beğendiklerini söyleyip gerçekte beğenmeyeceklerdir.İyisi mi sen olduğun gibi git ki sonradan sorun olmasın.
Her gidişte de bişey götürürsen bi kez elin boş gittiğinde dudaklar büzülür.Yaw kız tarafı sensin ne diye erkek tarafını hediyeye( küçük büyük farketmez) boğuyorsun.
canim cekti yaahani şu..adını bilmiyorum........içi krema üstü çilek - vişne - ahududu - kivi gibi tatlı kurabiyeler var ya, onlardan götür, klasik olmaz
herkes sever onları
bence siyah - hardal giyme
gençsin, neşeli birşeyler giy, bahar gibi
evet karakter önemlidir ama insan kıyafetiyle karşılanır, karakteriyle uğurlanır
seni görünce eve bahar geldi zannetsinler
canim cekti yaaoff
Ay örnekler evet doğru söylediniz özellikle buradaki kv olaylarını duydukca gözüm korkuyor :) siyah pantolon üzerine hardaldan ziyade beyaz bluz giysem daha iyi sanırım daha sade olurumbayramda cikolata goturulebilir..
kiyafet olarak sadelikten sasma derim..
sahsi yorumum, sevgiliyken bunca aile gorusmesini dogru bulmuyorum, sonradan skntilar olabiliyor, ornekleri duyuyoruz.. azcik mesafe candir : )
sevgiler
ahududu, visne, ay soylerken bile bi agiz sulanmasi hasil olduaynen vallahi :) çileklisinden olsa
Lokum peki çok mu klasik olur o geldi şimdi aklimaBence en güzeli bir kutu madlen. Ben hep öyle yağıyorum bayramlarda.
Aldım mesajı :)Bizim buralarda "adam olana çok bile" derler!
mecbur kalmadikca sık gorusmemeni oneririm o nedenle : )Ay örnekler evet doğru söylediniz özellikle buradaki kv olaylarını duydukca gözüm korkuyor :) siyah pantolon üzerine hardaldan ziyade beyaz bluz giysem daha iyi sanırım daha sade olurum
ne lokumu ayLokum peki çok mu klasik olur o geldi şimdi aklima