- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
-
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Ya dediginiz gibi pembisli beyazlı bir kombin yaptım çok mu gündelik oldum acaba ki dedim karar veremedimhani şu..adını bilmiyorum........içi krema üstü çilek - vişne - ahududu - kivi gibi tatlı kurabiyeler var ya, onlardan götür, klasik olmaz
herkes sever onları
bence siyah - hardal giyme
gençsin, neşeli birşeyler giy, bahar gibi
evet karakter önemlidir ama insan kıyafetiyle karşılanır, karakteriyle uğurlanır
seni görünce eve bahar geldi zannetsinler
Yooo bence çok mantıklı hatta bende bu sefer lokum alayım:)Lokum peki çok mu klasik olur o geldi şimdi aklima
Beyaz tenliyim hardali giyince hepten yok olurummecbur kalmadikca sık gorusmemeni oneririm o nedenle : )
kiyafetin tarzina gore degisir, renklerin durusu filan.. sen bilirsin yani..
Neden ki ben çok severim biskuvili lokumune lokumu aybiskuvi de al, arasina koyup puskevit yaparsiniz
Ya dediginiz gibi pembisli beyazlı bir kombin yaptım çok mu gündelik oldum acaba ki dedim karar veremedimvisneli kurabiye alıp kendim yerim oraya goturemeden bitiririm
Çifte kavrulmuşYooo bence çok mantıklı hatta bende bu sefer lokum alayım:)
lokumu ben de cok severim canimcim.. ama şık olmaz konumundan oturu.. azcik resmiyet icin diyorum..Neden ki ben çok severim biskuvili lokumu
En önemlisi dediginiz gibi ben,"ben" gibi olayım önemli olan benim kendimi begenip o kiyafetlerin içinde rahat hissedecek olusumbizim ailede çok erkek kuzen var, hepsi bizden küçük
onların anneleri de gelin adaylarını görünce anlatıyorlar tabi
ya bizim aile böyle, ya da geneli böyle, gelinleri içi geçmiş gibi görünsün, yaşından büyük giyinsin-göstersin istemiyorlar
sen, "sen" gibi ol
eğer pembiş - beyaz kendini mutlu hissediyorsan öyle giyin
seni olduğun gibi beğensinler
Yok yok goturmem zaten,öyle aklıma geldi birden söyledimlokumu ben de cok severim canimcim.. ama şık olmaz konumundan oturu.. azcik resmiyet icin diyorum..
En önemlisi dediginiz gibi ben,"ben" gibi olayım önemli olan benim kendimi begenip o kiyafetlerin içinde rahat hissedecek olusum
Alkol kullanıyorlarsa nane likörüde götürebilirsin. Nostaljik ama hoş bir detay olur.Çifte kavrulmuş
hani şu..adını bilmiyorum........içi krema üstü çilek - vişne - ahududu - kivi gibi tatlı kurabiyeler var ya, onlardan götür, klasik olmaz
herkes sever onları
Ay ben bugün onlardan aradım da bulamadım. Hepsi alınmış bayram öncesi diye.Kimisi tartolet diyor onlara, kimisi meyveli ekler. Kim ne derse desin bir taneler. Benim için onların ismi "şunlar".
Bu arada bence bu fikir çok iyi. Hem hafif olur, hem de şirin. :)
Keşke biri de yarın bize getirse onlardan.
Sevgilimi alkolden yeni uzak tutmaya başladım teşvik olmasın :) ama fikir güzelmiş :)Alkol kullanıyorlarsa nane likörüde götürebilirsin. Nostaljik ama hoş bir detay olur.
Evet evet ben de fikri çok sevdimAy ben bugün onlardan aradım da bulamadım. Hepsi alınmış bayram öncesi diye.Kimisi tartolet diyor onlara, kimisi meyveli ekler. Kim ne derse desin bir taneler. Benim için onların ismi "şunlar".
Bu arada bence bu fikir çok iyi. Hem hafif olur, hem de şirin. :)
Keşke biri de yarın bize getirse onlardan.
Umarim hamile biri okumaz buralari ,fena halde canım istedibenim için onların ismi "şunlar". çok güldüm bu cümleye
ben de bu konuya yazdıktan sonra yarın gelecek misfirler için! onlardan mı alsam acaba diyorumkiiiiiiiiiiiiii aslında akşamüstü yemiştim 1 taneeeeeeeeeeee (kıskandırayım azıcık)
Umarim hamile biri okumaz buralari ,fena halde canım istedi
benim için onların ismi "şunlar". çok güldüm bu cümleye
ben de bu konuya yazdıktan sonra yarın gelecek misfirler için! onlardan mı alsam acaba diyorumkiiiiiiiiiiiiii aslında akşamüstü yemiştim 1 taneeeeeeeeeeee (kıskandırayım azıcık)
Umarim hamile biri okumaz buralari ,fena halde canım istedi
Benim de canım çok istedi. Kıskanmadım desem yalan olur. Bir de arayıp arayıp bulamadım ya.Afiyet olsun.
KK olarak, bayram tatlımız olsun bence. Burayı okuyan herkes onlardan alır.
O kadar güzel betimleyip anlattiniz ki canimizin cekmemesi imkansizevet, aynı şeyi düşündüm ben de, umarım okumaz...