Sevgilimin ailesine bayram ziyareti

evet valla bu bayram tatlımız "şunlar" olsun :KK71:
canım İstanbul'dasın bakmışsındır ama yine de hatırlatayım, Karafırın'larda oluyor genelde, baktın mı? hem de çok güzel yapıyorlar

Aa yok, onlara bakmadımdı. Buralarda var sanki onlardan bir tane. Karafırın mıydı komşu fırın mıydı onu hatırlamıyorum ama. :)
Yarın gidip bakayım. Teşekkürler. :KK76:

Aa yok, onlara bakmadımdı. Buralarda var sanki onlardan bir tane. Karafırın mıydı komşu fırın mıydı onu hatırlamıyorum ama. :)
Yarın gidip bakayım. Teşekkürler. :KK76:

bak vodafone red tarifen varsa veya tanıdığında varsa karafırın'dan %25 indirimli de alıyorsun :KK73:inşallah bulursun Hoppa

• Beğen
Reactions: K_G
Hwr gittiginde biseyler götürme bence , sonra alisirlar bikez eli bos gitsen laf ederler ...
Onlar sana hediye alsin.
Ha bayramdir özeldir bi kutu cikolata götürürsün , ama her gittiginde yapmana gerek yok..

Ben olsam ben de bir kulp bulup beğenmedim derim sanırım :) aslında her gidisim annesinin sağlık sorunlarından dolayi oldu biraz da o yüzden galiba çiçek olayım . Bilmem boguyor muyum ama boş gitmeyi sevmiyorum :KK43:
Eli boş gitmemek nezakettir. Kulp bulsalar bile sen kendini daha iyi hissedersin. Bence de en iyisi bir kutu çikolata.

Ay ben bugün onlardan aradım da bulamadım. Hepsi alınmış bayram öncesi diye.:110:Kimisi tartolet diyor onlara, kimisi meyveli ekler. Kim ne derse desin bir taneler. Benim için onların ismi "şunlar".Hoppa

Bu arada bence bu fikir çok iyi. Hem hafif olur, hem de şirin. :)
Keşke biri de yarın bize getirse onlardan.
En sevdiğim pastane mamülüdür. Bir oturuşta 20 tane yemişliğim vardır. Ben de artık "şunlar" diyeceğim. Kırk yıllık tartoletin adını değiştirdik. :KK39:

• Beğen
Reactions: K_G
Hwr gittiginde biseyler götürme bence , sonra alisirlar bikez eli bos gitsen laf ederler ...
Onlar sana hediye alsin.
Ha bayramdir özeldir bi kutu cikolata götürürsün , ama her gittiginde yapmana gerek yok..
Önümüzdeki ay 6 sene dolacak, öyle senede 1 ya da bilemediniz 2 kez gitmisimdir . Sık sık gitmeyince bir şey götürmek mantıklı geliyor bana ama haklı olabilirsiniz uzun vadede sorun teşkil eder mi bu durum bilmiyorum tabii

Ben de öyle düşünüyorum elim boş gitmek ayıp olur :KK66: simdilik kulp bulmuyorlar sanırım bana yansitilmiyor pek :)
Şimdi aklıma geldi. "Şunlar" iyi güzel de sıcakta hemen jöleleri eriyor, meyveler kremanın üzerinden kayıveriyor. Kutuyu açtıklarında kaza yeri gibi bulmasınlar.

Hediye gereksiz. Kiz olan sensin onlar alsin sana.
Bu kadar sık görüşmeyin ailesiyle. Zamaninda bende aynisini yaptim, sonra sadece sıkıntı oluyor her şeyin bir zamani var diye düşünüyorum

X