Sevgilimin ailesine bayram ziyareti

hani şu..adını bilmiyorum........içi krema üstü çilek - vişne - ahududu - kivi gibi tatlı kurabiyeler var ya, onlardan götür, klasik olmaz
herkes sever onları
bence siyah - hardal giyme
gençsin, neşeli birşeyler giy, bahar gibi Hoppa
evet karakter önemlidir ama insan kıyafetiyle karşılanır, karakteriyle uğurlanır
seni görünce eve bahar geldi zannetsinler :confused:
Ya dediginiz gibi pembisli beyazlı bir kombin yaptım çok mu gündelik oldum acaba ki dedim karar veremedim :KK43: visneli kurabiye alıp kendim yerim oraya goturemeden bitiririm :KK53:

Ya dediginiz gibi pembisli beyazlı bir kombin yaptım çok mu gündelik oldum acaba ki dedim karar veremedim :KK43: visneli kurabiye alıp kendim yerim oraya goturemeden bitiririm :KK53:

bizim ailede çok erkek kuzen var, hepsi bizden küçük
onların anneleri de gelin adaylarını görünce anlatıyorlar tabi :KK70:
ya bizim aile böyle, ya da geneli böyle, gelinleri içi geçmiş gibi görünsün, yaşından büyük giyinsin-göstersin istemiyorlar
sen, "sen" gibi ol
eğer pembiş - beyaz kendini mutlu hissediyorsan öyle giyin
seni olduğun gibi beğensinler:KK73:

bizim ailede çok erkek kuzen var, hepsi bizden küçük
onların anneleri de gelin adaylarını görünce anlatıyorlar tabi :KK70:
ya bizim aile böyle, ya da geneli böyle, gelinleri içi geçmiş gibi görünsün, yaşından büyük giyinsin-göstersin istemiyorlar
sen, "sen" gibi ol
eğer pembiş - beyaz kendini mutlu hissediyorsan öyle giyin
seni olduğun gibi beğensinler:KK73:
En önemlisi dediginiz gibi ben,"ben" gibi olayım önemli olan benim kendimi begenip o kiyafetlerin içinde rahat hissedecek olusum :KK23:

hani şu..adını bilmiyorum........içi krema üstü çilek - vişne - ahududu - kivi gibi tatlı kurabiyeler var ya, onlardan götür, klasik olmaz
herkes sever onları

Ay ben bugün onlardan aradım da bulamadım. Hepsi alınmış bayram öncesi diye.:110:Kimisi tartolet diyor onlara, kimisi meyveli ekler. Kim ne derse desin bir taneler. Benim için onların ismi "şunlar".Hoppa

Bu arada bence bu fikir çok iyi. Hem hafif olur, hem de şirin. :)
Keşke biri de yarın bize getirse onlardan.

Ay ben bugün onlardan aradım da bulamadım. Hepsi alınmış bayram öncesi diye.:110:Kimisi tartolet diyor onlara, kimisi meyveli ekler. Kim ne derse desin bir taneler. Benim için onların ismi "şunlar".Hoppa

benim için onların ismi "şunlar". çok güldüm bu cümleye :KK70:
ben de bu konuya yazdıktan sonra yarın gelecek misfirler için! onlardan mı alsam acaba diyorum Hoppa kiiiiiiiiiiiiii aslında akşamüstü yemiştim 1 taneeeeeeeeeeee :kk77: (kıskandırayım azıcık)

• Beğen
Reactions: K_G

Evet evet ben de fikri çok sevdim :KK19: ağzım sulandı :110:

benim için onların ismi "şunlar". çok güldüm bu cümleye :KK70:
ben de bu konuya yazdıktan sonra yarın gelecek misfirler için! onlardan mı alsam acaba diyorum Hoppa kiiiiiiiiiiiiii aslında akşamüstü yemiştim 1 taneeeeeeeeeeee :kk77: (kıskandırayım azıcık)
Umarim hamile biri okumaz buralari ,fena halde canım istedi :KK16:

Benim de canım çok istedi. Kıskanmadım desem yalan olur. Bir de arayıp arayıp bulamadım ya. :KK45: Afiyet olsun. :kk77:
KK olarak, bayram tatlımız olsun bence. Burayı okuyan herkes onlardan alır. :KK76:

Benim de canım çok istedi. Kıskanmadım desem yalan olur. Bir de arayıp arayıp bulamadım ya. :KK45: Afiyet olsun. :kk77:
KK olarak, bayram tatlımız olsun bence. Burayı okuyan herkes onlardan alır. :KK76:

evet valla bu bayram tatlımız "şunlar" olsun :KK71:
canım İstanbul'dasın bakmışsındır ama yine de hatırlatayım, Karafırın'larda oluyor genelde, baktın mı? hem de çok güzel yapıyorlar

X