- 6 Temmuz 2015
- 388
- 218
-
- Konu Sahibi Kurabiyeee78
Ben de "şunlar" dan alıp götürmeye karar verdimBenim de canım çok istedi. Kıskanmadım desem yalan olur. Bir de arayıp arayıp bulamadım ya.Afiyet olsun.
KK olarak, bayram tatlımız olsun bence. Burayı okuyan herkes onlardan alır.
evet valla bu bayram tatlımız "şunlar" olsun
canım İstanbul'dasın bakmışsındır ama yine de hatırlatayım, Karafırın'larda oluyor genelde, baktın mı? hem de çok güzel yapıyorlar
Aa yok, onlara bakmadımdı. Buralarda var sanki onlardan bir tane. Karafırın mıydı komşu fırın mıydı onu hatırlamıyorum ama. :)
Yarın gidip bakayım. Teşekkürler.
Ben de "şunlar" dan alıp götürmeye karar verdim
Aa yok, onlara bakmadımdı. Buralarda var sanki onlardan bir tane. Karafırın mıydı komşu fırın mıydı onu hatırlamıyorum ama. :)
Yarın gidip bakayım. Teşekkürler.
kızlar kaçıyorum ben
yarın ikinize de bol "şunlar"lı bir gün diliyorum
Kurabiyeee78 bayram ziyaretinde de bol şans
Çoook teşekkür ederimkızlar kaçıyorum ben
yarın ikinize de bol "şunlar"lı bir gün diliyorum
Kurabiyeee78 bayram ziyaretinde de bol şans
Eli boş gitmemek nezakettir. Kulp bulsalar bile sen kendini daha iyi hissedersin. Bence de en iyisi bir kutu çikolata.Ben olsam ben de bir kulp bulup beğenmedim derim sanırım :) aslında her gidisim annesinin sağlık sorunlarından dolayi oldu biraz da o yüzden galiba çiçek olayım . Bilmem boguyor muyum ama boş gitmeyi sevmiyorum
En sevdiğim pastane mamülüdür. Bir oturuşta 20 tane yemişliğim vardır. Ben de artık "şunlar" diyeceğim. Kırk yıllık tartoletin adını değiştirdik.Ay ben bugün onlardan aradım da bulamadım. Hepsi alınmış bayram öncesi diye.Kimisi tartolet diyor onlara, kimisi meyveli ekler. Kim ne derse desin bir taneler. Benim için onların ismi "şunlar".
Bu arada bence bu fikir çok iyi. Hem hafif olur, hem de şirin. :)
Keşke biri de yarın bize getirse onlardan.
Önümüzdeki ay 6 sene dolacak, öyle senede 1 ya da bilemediniz 2 kez gitmisimdir . Sık sık gitmeyince bir şey götürmek mantıklı geliyor bana ama haklı olabilirsiniz uzun vadede sorun teşkil eder mi bu durum bilmiyorum tabiiHwr gittiginde biseyler götürme bence , sonra alisirlar bikez eli bos gitsen laf ederler ...
Onlar sana hediye alsin.
Ha bayramdir özeldir bi kutu cikolata götürürsün , ama her gittiginde yapmana gerek yok..
Ben de öyle düşünüyorum elim boş gitmek ayıp olurEli boş gitmemek nezakettir. Kulp bulsalar bile sen kendini daha iyi hissedersin. Bence de en iyisi bir kutu çikolata.
Şimdi aklıma geldi. "Şunlar" iyi güzel de sıcakta hemen jöleleri eriyor, meyveler kremanın üzerinden kayıveriyor. Kutuyu açtıklarında kaza yeri gibi bulmasınlar.Ben de öyle düşünüyorum elim boş gitmek ayıp olursimdilik kulp bulmuyorlar sanırım bana yansitilmiyor pek :)
Aynısını ablam söyledi ve kararımı değiştirdim,çikolatada karar kıldımŞimdi aklıma geldi. "Şunlar" iyi güzel de sıcakta hemen jöleleri eriyor, meyveler kremanın üzerinden kayıveriyor. Kutuyu açtıklarında kaza yeri gibi bulmasınlar.