♥gözyaşı♥;33080774 .!.:BEKAR bir insanın eğitim hayatında tabi ki ailesinin sözü sevgilisinden daha geçerli ve baskın olmalıdır.
Kaldı ki o kişinin anne babasının sizi değil oğullarını düşünmeleri ve ikna etme çabaları gayet mantıklı.
Sizin sevgilinizle aranızda ki huzursuzlukları, anlaşmazlığı ve sevgilinizin kararsız tavırlarında ki suçu ailesine hem de "dansöz" gibi çirkin bir ifadeyle yüklemeye hiç bir şekilde hakkınız yok.
O insanlar evlatlarının geleceğini düşünüyorlar ve bunu düşünmekte gayet hakları.
Evlatlarının önünde olan bir fırsatı sevgilisi yüzünden kaçırmamasını istemeleri normal.
Normal olmayan siz ve sevgiliniz.
3.5 yıllık ilişkiniz boyunca bir birinize güven temin edemesiyseniz bu sizin sorununuz.
Herşey bi yana erkek arkadaşınızın annesinin bir kız içinmi gitmesin demesi , hem de yüzünüze karşı çok ayıp etmiş. Ayrıca gezi amaçlı bir seyahat için neden bu kadar ısrarcılar onuda anlayabilmiş değilim,egitim,dil ögrenmek vs olsa anlarım ama çok saçma geldi bana açıkçası.Kızlar sinirden uyuyamadim bu saatte ustunden 6 ay geçti ama unutamiyorum ancak yazabilicem buraya. Yardiminiza cok ihtiyacim var degisik bi hikaye. Bundan 7 ay önce mayis gibi sevgilimle work and travel programiyla amerikaya gitmeye karar verdik 3 ayligina . 2.5 ay basit islerde calisip 2 hafta gezi uzerine kurulu program.Ancak amerikada vize verme sistemi degisik soyadınız cok kullanilan biseyse eger bi kac hafta arastirip oyle vize veriyorlar. Uzun bi surec. Ucak bileti tarihine yetismiyor genelde.Benim soyadim demir oldugu icin takilma ihtimalim yuksekti. Ben bunu sevgilime soyledigimde hic problem degil sen soruşturmaya kalirsan ben de bilerek vize reddi alirim dedi. Bunun nedeni de su. Amerikaya gönderen sirket vize reddi veya sorusturma durumunda tum parayi iade ediyor.ancak vizeyi alip gitmekten vazgeçersen tum para yaniyor. O da bilerek red alacagini söyleyince rahatladim ve gidip kaydolduk.bilerek benim vize gorusmemi daha oncesine aldik onunkinden. Vize zamani korktugum basima geldi ve sorusturmaya kaldim. 3 gun sonra onun vize görüşmesi vardi ben verdigi soze inandigim icin icim rahatti. Ama gelip gitmek istedigini soyledi cesitli bahanelerle sonra vazgecti sonra tekrar gitmek istedi vs ben de git ailenle konus vize gorusmene 1 gun var dedim. Kizlar soyle bi detayda var. Gittiğinde kalacagi evde 5kiz 2 erkek kalicak yani dusunun is yerinde ve evde birlkteler. BUnu ailesine soylediginde babasi cikismis iste guvenicek sana yok oyle falan diye. Neysr babasi buna aynen soyle demiş: sen git yarin vizeyi al sevgilinin sorusturmasi biterse o tarihe kadar gidersiniz bitmezee yansin para hiic onemli degil. Sonra erkek arkim beni aradi sevinçli bi sekilde bunu soyledi ben de asla alamazsin ben 4 bin tlnin sorumlulugunu alamam ya sorusturmam bitmezse olmazz dedim o da tersledi. Hic biseyden memnun olmuyosun minnet duy babama buyuk bi dertten kurtardi diye havalandi sacmaladi her neyse daha sonra gidip vizesini aldi ertesi gun mutlu mutlu aradı sonra bi de beni. Neyse vize almanın ustunden 24 saat geçmeden gitmeye karar verdi vicdanini bahane ederek. Yani tekrar verdiği sozden dondu! Düşünün 24 saat bile gecmedi. Babasi da aksam eve geldiginde binbir surat yapmis gitmicek diye dusunun babasi tam bir dansoz cikti. Sirf o gun vizeyi alsin diye soylemis onları! Neyse ben ona da tamam dedim madem gitmek istiyosun babanin parasi da yanmasin gonlude olsun git ama 3 ay degil 1.5 ay kal. Ayrica kızlarla degil baska bi eve çik dedim 5kiz olmaz dedim. Sonra bu mutlu oldu tamam dedi hepsine . Arada vazgecmek istedi annesi git 1 ay kal gel baban kizmasin falan dedi. Neyse problem yok simdilik. Daha sonra ucagi kalmadan 2 gun once durduk yere benden ayrildi ben ona baski yapiyomusum o nasıl 1.5 ayda donucekmis amerikadan. Annen 1 ay kal gel demedi mi dedim. Demis ama lafin gelisi demis onu 3ay kalması gerekiyomus simdi onu demis. Annesi de dansoz cikti yani.dusunun kizlar ben tum verdigi sozlerden caymasina ragmen vazgecmedim ondan ama o benden ayrilmayi seçti . Kisa bi sure sonra yeniden barismak istedi ama cok sey koptu bende ona karşı. Gittiginde de ugurlamadim onu. Dahası var. Gittiginin 3. Gunu dansoz annesi cagrdi evine. Sohbet ederiz diye. Gittim ve bana aynen sunlari soyledi özetle : oglum cok uzgun gitti burdan ugurlamadin. Benim oglum ayrilmis olabilir baskı yapmissindir yapma. 1 kiz icin mi gitmicekti amerikaya . Benim oglum yabani mi kizlarla kalmicak orada. Ben sordum ben kalsam oyle olur mu dedim kiz farkli erkek farkli dedi :) yok iste ona orda 3 ay kalmasını soylemeliymisim ama bunu icten yapmaliymisim. Yok iste ona ozledim yazmamaliymisim ki erken donmesin diye. Hadsizlige yuzsuzluge bakin. Ya ben 2 gun once mide kanamasi geçiriyorum stresten bana gecmis olsun dan once oglu icin bilmesin diyor yani psikolojim alt ust oldu atlatamadim 6 aydir. Erkek arkadasim patronuyla kavga ettigi icin erken dondu 1.5 ayda döndü . Kizlarla kaldi . Ama su an asamadigimiz problemler var yani o ailesinden o kadar nefret ediyorum ki. Bazen sirf onlarin çocuğu diye ona bile kotu davraniyorum. Ruhsal sagligim bozuldu depresyondayim aylardir yardiminiza yonlendirmenize cok ihtiyacim var kizlar.
aslında erkek arkadaşına ailesinden daha çok kızmalısın.onlar belli yaşa gelmiş insanlar.saçma gelmiştir bir kıskançlık yüzünden amerikaya gidilmesini engellemek falan.anlayacakları birşey değil bu durumlar.ama erkek arkadaşın o gittikten sonra senin de yalnız gideceğin ihtimalini düşünmedi mi?keşke onu bu ihtimalle tehtid etseydin belki işe yarardı.
aslında erkek arkadaşına ailesinden daha çok kızmalısın.onlar belli yaşa gelmiş insanlar.saçma gelmiştir bir kıskançlık yüzünden amerikaya gidilmesini engellemek falan.anlayacakları birşey değil bu durumlar.ama erkek arkadaşın o gittikten sonra senin de yalnız gideceğin ihtimalini düşünmedi mi?keşke onu bu ihtimalle tehtid etseydin belki işe yarardı.
bence ailesinden çok sevgiline kızmalısın ve ondan ayrılmalısın bir ablan olarak benden tavsiye hala ona nasıl güveniyorsun anlamıyorum
Cok haklisiniz.cok tesekkurler ilgilendiginiz icin. Ben pek hevesli degildim gitmeye. yani amerikada gidip amerikanlara garsonluk yapicagima hizmet edicegime turkiyedw kalip İsimle meslegimle ilgili staj yapip kendimi geliştirme taraftariydim. Bi şekilde ikna etti beni ve ben arastrdim vize alma sartlarini bi tek soyisimden puruz cikti. Populer olan soy isimlere de veriyorlar illaki vize ama 3 hafta ile 3 ay arasi süresi var yani gidis tarihine kadar verelim de kiz gitsin yaziktir diye bi dusunceleri yok ne yazikki. O yuzden ggidemedim. Ve erkek arkadasim gidince de iyiki gelmemissin dedi gunde 15 saat calistirip somuruyorlarmis. Bu yuzden erkenden dondu zaten. Annesi keske bi anne samimiyetinde bana yaklasip hem oglunun hatalarını soyleseydi hem benim hatalarimi soyleseydi yapici olsaydi keske. Yani sadece yuzde yuz her konuda benim hatali oldugumu soyleyip incitici ifadeler kullanmak ustelik kendi evinde yani hic yakistiramadim saygiyi hak etmiyorlar gözümde.. akisina birakicam dusundukce daha cok nefret ediyorum dusunmemek en iyisi daha nisan evlilik islerine 1.5 yil var o yuzden belki sogur ofkem o zamana kadar. Onu umuyorumCanım bu kadar az zaman mı vardı soruşturma ve gitme arasında. Yani neden gidemedin sen anlamadım soyadı demir olan kişiler yada işte çok soyadı bulunan kişiler hemen gidemiyor mu zaten bu gibi sorunlar düşünülerek programdan çok önce vize işlemlerinin başlaması gerekmez mi nasıl yetişemediniz. Hem sevgiliniz gitmeyi çok istemiş çok güzel bir fırsat hem çalışacak hem gezecek kim bunu tepmek ister ki kaç kere gelecek ayağına siz bencilce davranmışsınız 1 ayda nasıl dönecekti ki çalışacak mı gezecek mi o kadar yolu gittiğine değmez bir kere. Bir de siz gittiğinizde bir evde o kadar kişi mi kalacaktınız. Yapmak isteyen insan yanındayken de yapar ruhun duymaz. Program böyle bir şey nasıl izin veriyor onu da anlamadım. Genelde çift olarak gidenler ayrı evlerde kalırlar. Hem aileniz size sevgilinizle gitmenize izin veriyor muydu. Kaynananız sadece oğlunun üzüldüğünü, uğurlamaya gitmemenizin yakışık almadığını, orada kısa süre kalıp dönmesinin bir işe yaramayacağını boşuna gitmiş olacağını söylemek istemiş. Siz zaten ayrılarak gitmişsiniz kadının canına minnet sizi hiç muhatap bile almayabilirdi çağırıp konuşmayabilirdi bence sizi yumuşatmak istemiş.
çok sertsin, sevgilinin yaşı daha küçük annesine babasına danışacak yaşta, özellikle paralar da onlardan geliyorsa. sevgilinin önce gitmem deyip sonradan vazgeçmesi iyi olmamış evet ama ailesine fazla yükleniyorsun her hatalı gelin gibi. annesi babası gitmesini istemiş, sen de niye gitmelerini istediler diye onlara kızıyorsun. senin sevgilinse onlar da ebeveyn. benim kardeşim de bir kız için bu kadar güzel bir deneyimden vazgeçecek olsa ben de gitmesi yönünde teşvik ederdim kusura bakma. adamın sahibiymiş gibi davranmaktan vazgeçin
Kızlar sinirden uyuyamadim bu saatte ustunden 6 ay geçti ama unutamiyorum ancak yazabilicem buraya. Yardiminiza cok ihtiyacim var degisik bi hikaye. Bundan 7 ay önce mayis gibi sevgilimle work and travel programiyla amerikaya gitmeye karar verdik 3 ayligina . 2.5 ay basit islerde calisip 2 hafta gezi uzerine kurulu program.Ancak amerikada vize verme sistemi degisik soyadınız cok kullanilan biseyse eger bi kac hafta arastirip oyle vize veriyorlar. Uzun bi surec. Ucak bileti tarihine yetismiyor genelde.Benim soyadim demir oldugu icin takilma ihtimalim yuksekti. Ben bunu sevgilime soyledigimde hic problem degil sen soruşturmaya kalirsan ben de bilerek vize reddi alirim dedi. Bunun nedeni de su. Amerikaya gönderen sirket vize reddi veya sorusturma durumunda tum parayi iade ediyor.ancak vizeyi alip gitmekten vazgeçersen tum para yaniyor. O da bilerek red alacagini söyleyince rahatladim ve gidip kaydolduk.bilerek benim vize gorusmemi daha oncesine aldik onunkinden. Vize zamani korktugum basima geldi ve sorusturmaya kaldim. 3 gun sonra onun vize görüşmesi vardi ben verdigi soze inandigim icin icim rahatti. Ama gelip gitmek istedigini soyledi cesitli bahanelerle sonra vazgecti sonra tekrar gitmek istedi vs ben de git ailenle konus vize gorusmene 1 gun var dedim. Kizlar soyle bi detayda var. Gittiğinde kalacagi evde 5kiz 2 erkek kalicak yani dusunun is yerinde ve evde birlkteler. BUnu ailesine soylediginde babasi cikismis iste guvenicek sana yok oyle falan diye. Neysr babasi buna aynen soyle demiş: sen git yarin vizeyi al sevgilinin sorusturmasi biterse o tarihe kadar gidersiniz bitmezee yansin para hiic onemli degil. Sonra erkek arkim beni aradi sevinçli bi sekilde bunu soyledi ben de asla alamazsin ben 4 bin tlnin sorumlulugunu alamam ya sorusturmam bitmezse olmazz dedim o da tersledi. Hic biseyden memnun olmuyosun minnet duy babama buyuk bi dertten kurtardi diye havalandi sacmaladi her neyse daha sonra gidip vizesini aldi ertesi gun mutlu mutlu aradı sonra bi de beni. Neyse vize almanın ustunden 24 saat geçmeden gitmeye karar verdi vicdanini bahane ederek. Yani tekrar verdiği sozden dondu! Düşünün 24 saat bile gecmedi. Babasi da aksam eve geldiginde binbir surat yapmis gitmicek diye dusunun babasi tam bir dansoz cikti. Sirf o gun vizeyi alsin diye soylemis onları! Neyse ben ona da tamam dedim madem gitmek istiyosun babanin parasi da yanmasin gonlude olsun git ama 3 ay degil 1.5 ay kal. Ayrica kızlarla degil baska bi eve çik dedim 5kiz olmaz dedim. Sonra bu mutlu oldu tamam dedi hepsine . Arada vazgecmek istedi annesi git 1 ay kal gel baban kizmasin falan dedi. Neyse problem yok simdilik. Daha sonra ucagi kalmadan 2 gun once durduk yere benden ayrildi ben ona baski yapiyomusum o nasıl 1.5 ayda donucekmis amerikadan. Annen 1 ay kal gel demedi mi dedim. Demis ama lafin gelisi demis onu 3ay kalması gerekiyomus simdi onu demis. Annesi de dansoz cikti yani.dusunun kizlar ben tum verdigi sozlerden caymasina ragmen vazgecmedim ondan ama o benden ayrilmayi seçti . Kisa bi sure sonra yeniden barismak istedi ama cok sey koptu bende ona karşı. Gittiginde de ugurlamadim onu. Dahası var. Gittiginin 3. Gunu dansoz annesi cagrdi evine. Sohbet ederiz diye. Gittim ve bana aynen sunlari soyledi özetle : oglum cok uzgun gitti burdan ugurlamadin. Benim oglum ayrilmis olabilir baskı yapmissindir yapma. 1 kiz icin mi gitmicekti amerikaya . Benim oglum yabani mi kizlarla kalmicak orada. Ben sordum ben kalsam oyle olur mu dedim kiz farkli erkek farkli dedi :) yok iste ona orda 3 ay kalmasını soylemeliymisim ama bunu icten yapmaliymisim. Yok iste ona ozledim yazmamaliymisim ki erken donmesin diye. Hadsizlige yuzsuzluge bakin. Ya ben 2 gun once mide kanamasi geçiriyorum stresten bana gecmis olsun dan once oglu icin bilmesin diyor yani psikolojim alt ust oldu atlatamadim 6 aydir. Erkek arkadasim patronuyla kavga ettigi icin erken dondu 1.5 ayda döndü . Kizlarla kaldi . Ama su an asamadigimiz problemler var yani o ailesinden o kadar nefret ediyorum ki. Bazen sirf onlarin çocuğu diye ona bile kotu davraniyorum. Ruhsal sagligim bozuldu depresyondayim aylardir yardiminiza yonlendirmenize cok ihtiyacim var kizlar.
babası ve annesine bağlı maddi ve manevi olarak bağlı olan insana çocuk derim...babasının ağzınamı bakacanız öyle bir tane adam gibi adam bul az kazansın kendi kazansın milletin evinde besleme olacağına kendi kulübende kraliçe ol..
Cok tesekkur ederim ilginiz icin yanıt yazdiginiz icin. Benim vizem gec cikti baya suan vizem cikti ama gitmeyi düşünmüyorum cunku hirsla yapilan hiç biseyin hayirli olabileceğini dusumuyorum. Bir de benim hayatim boyunca en cok dikkat ettigim sey hak yememek kalp kirmamak umut verip hayal kirikligi yasatmamak en cok buna dikkat ederim. O yuzden bana yapilinca bu kadar incindim zaten. Allah a havale ettim artik kendime zarar veriyorum en verimli zamanlarimi onlara oofkelenmeye ayirarak kendime haksizlik ediyorum..Canım bnm ya nasıl morelin bozulmuş belli ben olsam bende kızarım şimdi çocuk kalkıp tek gitmek isteseydi baştan snn bu tepkileri vermen yanlış olurdu ama bi hayal kurmussunuz birlikte gidicez falan diye eee birlikte gidemeyince ne önemi kaldıı sen kaldın o gitti bide binbir yalanla okurken ben gerildim resmen seni he he diyip geçiştirmişler ki en çokda bu koyar insaana bide sen naptın vize işini sen gidemedin mi? Bence sende onsuz gitmelisin
bence bütün dansözlük senin sevgilinde ailesi napsın
senin sevgilin seni satarsa onlardan ne bekliyodun ki
daha hala beraber misin bi de bunla
Canım bnm ya nasıl morelin bozulmuş belli ben olsam bende kızarım şimdi çocuk kalkıp tek gitmek isteseydi baştan snn bu tepkileri vermen yanlış olurdu ama bi hayal kurmussunuz birlikte gidicez falan diye eee birlikte gidemeyince ne önemi kaldıı sen kaldın o gitti bide binbir yalanla okurken ben gerildim resmen seni he he diyip geçiştirmişler ki en çokda bu koyar insaana bide sen naptın vize işini sen gidemedin mi? Bence sende onsuz gitmelisin
sıradan ilişkiler... sıradan probblemler... aşılmıycak bısı deıl...kımse unutulmazda deıl . salla koy gıtsın .Soyle bi bilgide vereyim ikimizde su an 22 yaşındayiz. Ve iliskimiz 3.5 senelik.
Kızlar sinirden uyuyamadim bu saatte ustunden 6 ay geçti ama unutamiyorum ancak yazabilicem buraya. Yardiminiza cok ihtiyacim var degisik bi hikaye. Bundan 7 ay önce mayis gibi sevgilimle work and travel programiyla amerikaya gitmeye karar verdik 3 ayligina . 2.5 ay basit islerde calisip 2 hafta gezi uzerine kurulu program.Ancak amerikada vize verme sistemi degisik soyadınız cok kullanilan biseyse eger bi kac hafta arastirip oyle vize veriyorlar. Uzun bi surec. Ucak bileti tarihine yetismiyor genelde.Benim soyadim demir oldugu icin takilma ihtimalim yuksekti. Ben bunu sevgilime soyledigimde hic problem degil sen soruşturmaya kalirsan ben de bilerek vize reddi alirim dedi. Bunun nedeni de su. Amerikaya gönderen sirket vize reddi veya sorusturma durumunda tum parayi iade ediyor.ancak vizeyi alip gitmekten vazgeçersen tum para yaniyor. O da bilerek red alacagini söyleyince rahatladim ve gidip kaydolduk.bilerek benim vize gorusmemi daha oncesine aldik onunkinden. Vize zamani korktugum basima geldi ve sorusturmaya kaldim. 3 gun sonra onun vize görüşmesi vardi ben verdigi soze inandigim icin icim rahatti. Ama gelip gitmek istedigini soyledi cesitli bahanelerle sonra vazgecti sonra tekrar gitmek istedi vs ben de git ailenle konus vize gorusmene 1 gun var dedim. Kizlar soyle bi detayda var. Gittiğinde kalacagi evde 5kiz 2 erkek kalicak yani dusunun is yerinde ve evde birlkteler. BUnu ailesine soylediginde babasi cikismis iste guvenicek sana yok oyle falan diye. Neysr babasi buna aynen soyle demiş: sen git yarin vizeyi al sevgilinin sorusturmasi biterse o tarihe kadar gidersiniz bitmezee yansin para hiic onemli degil. Sonra erkek arkim beni aradi sevinçli bi sekilde bunu soyledi ben de asla alamazsin ben 4 bin tlnin sorumlulugunu alamam ya sorusturmam bitmezse olmazz dedim o da tersledi. Hic biseyden memnun olmuyosun minnet duy babama buyuk bi dertten kurtardi diye havalandi sacmaladi her neyse daha sonra gidip vizesini aldi ertesi gun mutlu mutlu aradı sonra bi de beni. Neyse vize almanın ustunden 24 saat geçmeden gitmeye karar verdi vicdanini bahane ederek. Yani tekrar verdiği sozden dondu! Düşünün 24 saat bile gecmedi. Babasi da aksam eve geldiginde binbir surat yapmis gitmicek diye dusunun babasi tam bir dansoz cikti. Sirf o gun vizeyi alsin diye soylemis onları! Neyse ben ona da tamam dedim madem gitmek istiyosun babanin parasi da yanmasin gonlude olsun git ama 3 ay degil 1.5 ay kal. Ayrica kızlarla degil baska bi eve çik dedim 5kiz olmaz dedim. Sonra bu mutlu oldu tamam dedi hepsine . Arada vazgecmek istedi annesi git 1 ay kal gel baban kizmasin falan dedi. Neyse problem yok simdilik. Daha sonra ucagi kalmadan 2 gun once durduk yere benden ayrildi ben ona baski yapiyomusum o nasıl 1.5 ayda donucekmis amerikadan. Annen 1 ay kal gel demedi mi dedim. Demis ama lafin gelisi demis onu 3ay kalması gerekiyomus simdi onu demis. Annesi de dansoz cikti yani.dusunun kizlar ben tum verdigi sozlerden caymasina ragmen vazgecmedim ondan ama o benden ayrilmayi seçti . Kisa bi sure sonra yeniden barismak istedi ama cok sey koptu bende ona karşı. Gittiginde de ugurlamadim onu. Dahası var. Gittiginin 3. Gunu dansoz annesi cagrdi evine. Sohbet ederiz diye. Gittim ve bana aynen sunlari soyledi özetle : oglum cok uzgun gitti burdan ugurlamadin. Benim oglum ayrilmis olabilir baskı yapmissindir yapma. 1 kiz icin mi gitmicekti amerikaya . Benim oglum yabani mi kizlarla kalmicak orada. Ben sordum ben kalsam oyle olur mu dedim kiz farkli erkek farkli dedi :) yok iste ona orda 3 ay kalmasını soylemeliymisim ama bunu icten yapmaliymisim. Yok iste ona ozledim yazmamaliymisim ki erken donmesin diye. Hadsizlige yuzsuzluge bakin. Ya ben 2 gun once mide kanamasi geçiriyorum stresten bana gecmis olsun dan once oglu icin bilmesin diyor yani psikolojim alt ust oldu atlatamadim 6 aydir. Erkek arkadasim patronuyla kavga ettigi icin erken dondu 1.5 ayda döndü . Kizlarla kaldi . Ama su an asamadigimiz problemler var yani o ailesinden o kadar nefret ediyorum ki. Bazen sirf onlarin çocuğu diye ona bile kotu davraniyorum. Ruhsal sagligim bozuldu depresyondayim aylardir yardiminiza yonlendirmenize cok ihtiyacim var kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?