sanki evlendiniz de kocan seni terketmiş gibi yazmışın, nolcak ya gitseydi bi 3 ay. kızlarla kalcakmış, kalsın. eğer gözü kayarsa zaten sana hayır gelmez ondan, napıyosun sen canım ya.
annesine babasına dansöz demeni de hiç yakıştıramadım bu arada. kaç senelik evliyim kayınvalideme demedim böyle laf.
bence akıllıca davranmış, gitmesi gerekiyorsa gitsin. sürekli dizinin dibinde mi otursun senin. oyuncak mı bu. senin başına gelen ona gelseydi sana da git derdim bu arada, yanlış anlaşılmasın.
5-6 kere sözünden saçma bahanelerle dönmesi üstüne bir de 3.5 senelik iliskisinden smsle vazgecmesi sonra ailesinin dansoz donek tavirlari inanin ben anlamiyorum. Yani 55 yasinda adamla kadin 22 yasinda kizdan ne ister niye saçma sapan oyunlar oynar. Ben zaten gitsin dedim yani ama gitmek var gitmek var boyle yikarak yakarak oyunlarla terkederek gitmek yanlis.
sanki evlendiniz de kocan seni terketmiş gibi yazmışın, nolcak ya gitseydi bi 3 ay. kızlarla kalcakmış, kalsın. eğer gözü kayarsa zaten sana hayır gelmez ondan, napıyosun sen canım ya.
annesine babasına dansöz demeni de hiç yakıştıramadım bu arada. kaç senelik evliyim kayınvalideme demedim böyle laf.
bence akıllıca davranmış, gitmesi gerekiyorsa gitsin. sürekli dizinin dibinde mi otursun senin. oyuncak mı bu. senin başına gelen ona gelseydi sana da git derdim bu arada, yanlış anlaşılmasın.
Ya da bir kizi evine cagirip yermek agir sozler soylemek ne kadar etik ne kadar yakisir bir anneye bir de bunu ddusunun.Ben ailemden boyle gormedim ilk kez bu ailede görüyorum bunları ve garip geliyor.
hayatım hata yapıyosun bak.
inat ediyorsun sen, ama farkında değilsin. kıymete biniyo ondan sonra da oğulları ya herkesin. ne düşünüyolar biliyomusun, bu kız da oğlumuzu hiç rahat bırakmıyo, çocuğumuzun geleceğiyle oynuyo.
sen böyle misin?
onun seni bekelerim demesi yanlış,
senin başta gitme demen yanlış,
sonra git ama 1.5 ay kal demen yanlış,
çok var yanlış.
kendi kararınızı kendiniz vereceksiniz, ben gitmiyosam o da gitmesin olmaz. siz bireysiniz ya, yapışık ikiz değilsiniz. diyorum bak sonunda kıymete biniyo, evlenseniz yarın öbürgün benim abd ye gitmeme bile izin vermedin sen diye başına kakacak.
Anliyorum cok haklisiniz. Ben bunun sorumlulugunu almak istemedigim icin git dedim zaten ona. Ancak su an ne yapmaliyim bilmiyorum ailesini sevmiyorum cnku hic kucuk hesaplar pesinde kosmadim hayatim boyunca ve böyle insanlardan da hep tiksindim ne yazik ki sevmiyorum anne ve babasini. Ama erkek arkadasim daha akillandi ordan donunce daha sahip cikti iliskimize ben de seviyorum. O yuzden simdi baya sallantida duygularim. 6 aydir boyleyim ne yazik ki..
arada kalmış o, bizde bütün erkekler böyle.
sen düşünme olanları bırak gitsin, amaan, başka bişey de mi oldu bilmiyorum ama, bunlar önemli şeyler değil, boşver. sen yüzgöz olma ama. evine falan gitmene gerek yok, nişanlanırsın vs ondan sonra mecbur gidicen de, şimdi gerek yok, kırmadan gelemem ailem izin vermez dersin olur biter.
bişey değil bunlar, bak inanması zor ama insanların başına neler geliyor. boşver.
en güzel zamanlarınız bunlar, ne diye kendini üzüyosun ki. evelnince işler iyice karışıyo, keyfini çıkar gençliğinin.
arada kalmış o, bizde bütün erkekler böyle.
sen düşünme olanları bırak gitsin, amaan, başka bişey de mi oldu bilmiyorum ama, bunlar önemli şeyler değil, boşver. sen yüzgöz olma ama. evine falan gitmene gerek yok, nişanlanırsın vs ondan sonra mecbur gidicen de, şimdi gerek yok, kırmadan gelemem ailem izin vermez dersin olur biter.
bişey değil bunlar, bak inanması zor ama insanların başına neler geliyor. boşver.
en güzel zamanlarınız bunlar, ne diye kendini üzüyosun ki. evelnince işler iyice karışıyo, keyfini çıkar gençliğinin.
Kesinlikle haklisiniz cogu kez sukrederim insanlar nelerle ugrasiyor allah dermansiz dert vermesin. Psikolojimi toparlamaya calisiyorum ben de iste. Annesini onceden cok seven biriydim yani en ozel gunlerinde arar kutlardim hic unutmazdim. Hic de aklıma gelmedi bu cirkefligi yapacagi cunku hic yakistiramadim ona.zaten o kadar cok sevdigim icin o kadar buyuk bi hayal kirikligi yasadim. Herkesi de kendim gibi sandığım icin çağırınca gittim oyle keske gitmeseydim artik buyuk bi ders oldu bu zaten yuz goz olmicam asla ama asla.arada kalmış o, bizde bütün erkekler böyle.
Yardiminiz icin cok tesekkur ederim iyi gunler diliyorum ben de :)akıllı kızsın bak, afferin sana
sen halledersin bu işi, fazla düşünme yeter
iyi günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?