görüyorum o kadar çok üzüüyorum ki en çokda sevgilimin dik duramamasına ben bu kızı beklerim diyememesineİşte bu olay aile yapısı hakkında çok net bir ipucu veriyor. Görürsen ne ala, görmezsen geçmiş ola.
Üzülmeye değmez.görüyorum o kadar çok üzüüyorum ki en çokda sevgilimin dik duramamasına ben bu kızı beklerim diyememesine
Bazı yerlerin bi adeti vardır ama. Kızı ilk istemeye gelişte vermezler. Acaba babanızın düşüncesidemi böyle. Sizi istemeye ilk gelişlerimi?Sevgiliniz Kürt diye ailenizin sevgilinizi istememesinde sorun yok da babasinin "bu insanlarin tavri belli, onumuze bakalim" demesinde mi sorun var? Pesinizde mi kosacaklardi?
Kendinize gelin.
aslında öyle değil ikimizde onların yaşadığı ilçede öğretmeniz babam batıda biyere tayininiz çıksın öyle vericem dedi sevgilimin aileside oğullarının gitmesini istemiyoBazı yerlerin bi adeti vardır ama. Kızı ilk istemeye gelişte vermezler. Acaba babanızın düşüncesidemi böyle. Sizi istemeye ilk gelişlerimi?
bilmiyorum bende öyle düşündüm banada görücü gelmek istiyo ama lafını bile ettirmiyorum söyledim ona da bende hayır diyorum görüşmüyorum diyoTatlım yalan söylüyo. İnandın mı?
Çaresiz falan da değil. Sadece düşündüğün kadar sevmiyor seni.
2 yıldır benimle görüşüyodu ya kendimi çok haksızlığa uğramış hissediyorumvalla çocukta istiyor galiba..çaresiz kalıyormuş ya...
O ailesini karşısına almıyorsa sende sakın alma. Kısmette yoksa yapacak hiç bir şey yok. Ailelerin anlaşmasıda en az sizin anlaşmanız kadar önemli. Olmyosa da zorlamaaslında öyle değil ikimizde onların yaşadığı ilçede öğretmeniz babam batıda biyere tayininiz çıksın öyle vericem dedi sevgilimin aileside oğullarının gitmesini istemiyo
herkez kendi capinda hakliSevgiliniz Kürt diye ailenizin sevgilinizi istememesinde sorun yok da babasinin "bu insanlarin tavri belli, onumuze bakalim" demesinde mi sorun var? Pesinizden mi kosacaklardi?
Kendinize gelin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?