Merhaba arkadaşlar biraz uzun olabilir yazacaklarım okuyan herkese şimdiden tesekkürler. Yaklaşık 4 senedir süren ilişkimde sevgilim evlenme teklif etti ve çok sevinerek kabul ettim. Sevgilim Dubai li aynı okuldayız o bu dönem mezun oluyor ben de yüksek lisans yapıyorum. Problemim ailesinin işi yokusa sürdüklerini hissetmem.Evlenme teklif edileli yaklaşık 3 ay oldu ve sevgilim ailesine gelmeleri gereken tarihi söylemişti ama o tarihte gelemeyeceklerini islerini ayarlamaya çalıştıklarını söylemişler. Tanışma ve nişan olacak ama bir türlü tarih söylemediler bize.Normalde tatil icin geliyorlar buraya her sene en az bir ay bu sene çıktı iş konus sorun etmedim haklı olabilirler herkesin is gücü var ne zaman müsaitlerse dedim. Geçen ay sevgilimle alişverise gittik nişan için bilezikler kolye küpe alyans için her neyse annesi görüntülü aradi ve nedense surati degisti her sey okeymis ama düğün degilmis neden pirlanta yuzuk alinmis sasirdim bu düğünde takılır dedi sevgilimde annesine evlenme teklifi yüzügu anne tabiki alicam falan dedi sonra arapca konustular anlamadım hicbir sey kendisi bana dönüp hayatim annem cok begendi her seyi sadece biraz eski kafali bu tarz bi yüzügün düğünde takilacagini düşünmüş anladi simdi dedi.Benim modum sıfırlandı ve taşlar oturmaya başladi sevgilim yaklasik 6 ay önce kadar ailesine evlilik planı olduğunu söylemisti ve o ay ailesi ona öğrenci olduğu için gönderdiği parayı ciddi bir biçim de düşürdü. Sorun degil o ek iş yapıyor ve geliri de iyi zaten mezun olmak üzere ben de bir şirkette çalışıyorum ve dil bildiğim icin hızli yükseldim maaşım iyi parası falan umurumda değil zaten çalışkan biri tek istediğim şu evlilik işini de bir an önce halletmek.Ben işteyken ailesiyle konuşacağını söyledi uzun bir süre geçti onu aradım açmadi bana ekran goruntusu atti ailesiyle facetime yapıyordu hala dedim kapatsın anlatır son durumu ve telefonu kapattti askim ailemle konustum bitti simdi biraz yemek yiyip uyumak istiyorum dedi ve uyudu.Cok sinirlendim ama okey dedm sonra uyandi aradi ama hala bu konuyla ilgili bi sey demedi ben de sinir oldum çok yazmadm ona o da niye soğuk yapiyosun falan dedi anlamaması komik gerçekten.Şuan konuşmuyoruz ben ailesini zorla getirmek istemiyorum. Ama bu konuda ailemde beni baskılıyor sürekli ne zaman gelecekler kaç kişi gelecekler diye.Aileme gercegi söylemek istiyorum ama söyleyemiyorum sevgilime de nişani ailesi olmadan da yapabilecegimizi söylemek istiyorum ama aileme ne sekilde aciklarim bilemiyorum. Ailemin beni sevgilimin ailesinin önemsiz olara gördüklerini düsünmek istemiyorum.Stresten mideme. ağrılar giriyor artik fikirlerinizi bekliyorum.
güncelleme : Gelecekleri tarihi belirttiler arkadaslar merak eden olduysa
güncelleme : Gelecekleri tarihi belirttiler arkadaslar merak eden olduysa
Son düzenleme: