Herkese yanıtları için teşekkürler özellikle yapıcı yorumda bulunanlara. Hesabı bugün açtım siteye yabancıyım ama bazı insanların üsluplarının bu kadar çirkin olduğunu bilseydim uğraşmazdım bile. Benim onun ailesiyle bir derdim yok zaten ama ailemin düşüncelerine ben karışamam. Gerçekten içime dert olan bir konuydu ve buraya açtım ama insanlar benim gözümden değil karşı tarafın gözünden bakmışlar olaya belki haklısınız onlar da beni istemeyebilir ailemi istemeyebilir. Ben sadece böyle bir durumda ileride mutlu olabilir miyiz diye endişeleniyorum onu da kendimi de zor durumda bırakmak istemem. Sanırım şimdilik olayları akışına bırakacağım ha sevgilimin gözü açılır da benim gibi hadsiz terbiyesiz(!) birini terketmezse.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgilimin ailesi ile çok zıtız. Ne yapmalıyım?
- Konu Sahibi emilia12
- Başlangıç Tarihi
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
Rahat derken nasıl rahatlar yani? Biraz konuyu açar mısınız? Siz tesettürlüsünüz onlar sadece açıklar diye mi böyle düşünüyorsunuz? Yoksa başka konularda mı var..
Ailelerin farklı olması çok farketmiyor da, eş ailesi ile zıt yaşam tarzı evliliği biraz zorlar. Bunu kabul ediyorum ama çok seviyorsanız arkasında durursunuz olur biter
Ailelerin farklı olması çok farketmiyor da, eş ailesi ile zıt yaşam tarzı evliliği biraz zorlar. Bunu kabul ediyorum ama çok seviyorsanız arkasında durursunuz olur biter
- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 548
- 26
+1Yahu bildiğinden konusmuyor zaten.
Muhafazakar dediginiz kitle değerler bakımdan daha katı bir tutum sergiler.
Bunun üzerine birde dindar ve muhafazakar olarak ailesini tanımlamış..
Aile zaten böyle ise ; konuyu açan vatandaş kendi ailesini bile taniyamamis.
Dini bütün bir aile karşındaki kisileri hor ve hakir görmenin zaten günah olduğunu bilir.
Özellikle dış gorunusune yahut yaşam tarzına göre insanlari hor görmek,aşılamak yahut kucumsemek musluman olan bir kişinin ogretisiyle zaten ters duser.
Bence hanım kizimiz ailesi ile taban tabana zıt.
Ben de tesettürlü, dini hassasiyeti olan bir insanım. Ama çok rahat arkadaşlarım da var, yani niye küçümseyeyim ki birini yaşam tarzından dolayı.
Benim dinimi, yaşam tarzımı aşağılamadığı, dalga geçmediği sürece saygı duyarım.
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.243
- 158
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
umarım erkek ailesinin gözü açılır da bu kızı istemezler.küçümseniyorlar şimdiden.dindar insan her inanca saygılı insandır.kızın ailesi dindar falan değil.Ne münasebet,öyle aileye kız vermeyiz demek?
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
yooo gayet aşağılamış üstü kapalıKonu sahibi aileyi aşağılamamis ki sadece kendi ailesi ile zıt oldukları için kabullenmeyebilirler diye düşünmüş. Sakin olun derim
- 18 Şubat 2022
- 2.134
- 3.526
- 48
İnsanlar dünürlerinin kendine benzer olmasını isterler. Belki bu boyutta değildir, yanlış üslup kullandığını var saymak istiyorumAilenize ne insanların hayatından anlamadım
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Konu sahibi aileyi aşağılamamis ki sadece kendi ailesi ile zıt oldukları için kabullenmeyebilirler diye düşünmüş. Sakin olun derim
Benim ailem muhafazakar ve dindar fakat onun ailesi pek öyle değil baya rahat insanlar. Yani ailemin kesinlikle muhatap olmak istemeyeceği türden insanlar.
Kardesinizle evlenecek bir kadın bunları söylese siz rahatsız olmazsınız yani öyle mi ? Sizin ailenizle muhattap olmak istemeseler ,sizin ailenizi rahat bulsalar ve bu aileye kız verilmez deseler falan sizin ailenizle alakalı boylr konuşulmasından rahatsız olmaz misiniz merak ettimAilemin biz öyle bir aileye kız vermeyiz demesinden korkuyorum.
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.243
- 158
Aşağılama kelimesi ne tam olarakyooo gayet aşağılamış üstü kapalı
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
alt metinleri okuyup anlayacak kapasitem var çok şükür.siz kafanızı yormayın.iyi forumlar diliyorumAşağılama kelimesi ne tam olarak
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.243
- 158
Bakın konu sahibi ailesini övüp onları yermiyor. Sadece muhatap olmazlar diyor. Asilzade oldukları için değil fikir ayrılıkları olduğu için demek istemiş . Rahatlar kelimesi de muhafazakar değiller olarak anladım. Kötü birşey yok aslında ama farklı anlıyoruz sizlerle sanırımKardesinizle evlenecek bir kadın bunları söylese siz rahatsız olmazsınız yani öyle mi ? Sizin ailenizle muhattap olmak istemeseler ,sizin ailenizi rahat bulsalar ve bu aileye kız verilmez deseler falan sizin ailenizle alakalı boylr konuşulmasından rahatsız olmaz misiniz merak ettim
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.243
- 158
Ne mutlu size. Kimse ile burda kavga etmek için bulunmuyoruz . Bir başkasının konusu bu sonuçta."siz kafanızı yormayın" falan. Hoş değil bilin isterimalt metinleri okuyup anlayacak kapasitem var çok şükür.siz kafanızı yormayın.iyi forumlar diliyorum
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Soruma cevap vermemişsiniz size gelecek gelin ailenize şu yuksrdaki cümleleri kursa bu kadar anlayışlı ve savunucu davranır miydiniz ? Kime kız verilmez ? Kiminle muhattap olunmaz ? İkimizde aynı ülkede yetistiysek biliyoruz değil mi ?Bakın konu sahibi ailesini övüp onları yermiyor. Sadece muhatap olmazlar diyor. Asilzade oldukları için değil fikir ayrılıkları olduğu için demek istemiş . Rahatlar kelimesi de muhafazakar değiller olarak anladım. Kötü birşey yok aslında ama farklı anlıyoruz sizlerle sanırım
- 25 Nisan 2018
- 4.232
- 8.243
- 158
Aileler birbirine zıt ise zaten belli olur. Siz rahat bir ailesiniz ailem muhatap olmak istemez dese. Bizim ailede istemez derim. Konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz. Kime kız verilmez bizde biliyoruz ama konu sahibinin kastettiği bu değil. Sakin olun lütfen.Soruma cevap vermemişsiniz size gelecek gelin ailenize şu yuksrdaki cümleleri kursa bu kadar anlayışlı ve savunucu davranır miydiniz ? Kime kız verilmez ? Kiminle muhattap olunmaz ? İkimizde aynı ülkede yetistiysek biliyoruz değil mi ?
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
normal değil işte kimseye zararı olmayan insanları kategorileştirmek.aile hırsız mı topluma zararlı mı insani yönü nasıl onlara bakmak normal olanı.tüm görümcelerim kapalı ben açığım.tek laf etmezler bu konuda.beraber kıyafet alışverişi de yaparız.herkes kendi istediğini alır.namaz vakti beklerim onları kılar gelirler.işte saygı budur.eleştirmek kendini başka bireyden üstün ve takvalı görmekse doğru değildir.Bakın konu sahibi ailesini övüp onları yermiyor. Sadece muhatap olmazlar diyor. Asilzade oldukları için değil fikir ayrılıkları olduğu için demek istemiş . Rahatlar kelimesi de muhafazakar değiller olarak anladım. Kötü birşey yok aslında ama farklı anlıyoruz sizlerle sanırım
kendileri bilir derdim ne diyeyim insanlara kendimi zorla beğendirecek halim yokSoruma cevap vermemişsiniz size gelecek gelin ailenize şu yuksrdaki cümleleri kursa bu kadar anlayışlı ve savunucu davranır miydiniz ? Kime kız verilmez ? Kiminle muhattap olunmaz ? İkimizde aynı ülkede yetistiysek biliyoruz değil mi ?
- 9 Ağustos 2021
- 15.350
- 52.544
- 548
Ne güzel insanların içini tanimadan okuyabiliyor siniz demek ki iyi forumlarAileler birbirine zıt ise zaten belli olur. Siz rahat bir ailesiniz ailem muhatap olmak istemez dese. Bizim ailede istemez derim. Konuyu farklı bir yere çekiyorsunuz. Kime kız verilmez bizde biliyoruz ama konu sahibinin kastettiği bu değil. Sakin olun lütfen.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.