Merhabalar. Benim 6 aydır bir ilişkim var. Zaman zaman sorunlar yaşasak da genelde hallediyoruz ve birlikte mutluyuz birbirimizi seviyoruz. Bu arada bu benim ilk ciddi ilişkim o yüzden tecrübesizim ve beni ikilemde bırakan bazı konular var. Şöyle ki erkek arkadaşım ve ben hayat tarzı ve görüşü itibarı ile birbirimizle gayet uyumluyuz. İlişkimden henüz ailemin haberi yok ama tanısalar onların da seveceklerini düşünüyorum. Fakat onun ailesi ve benim ailem taban tabana zıtlar. Benim ailem muhafazakar ve dindar fakat onun ailesi pek öyle değil baya rahat insanlar. Yani ailemin kesinlikle muhatap olmak istemeyeceği türden insanlar. Kendisi de ailesiyle zıt zaten ama aile en nihayetinde o da ailesini seviyor ve saygı hürmet gösteriyor. Onun ailesi ilişkimizi biliyor ve kabulleniyor. Yani sorun daha çok benim ailem açısından.
Henüz evlilik gibi bir düşüncemiz yok ama ileride olursa aileler konusunda çok sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Aslında ailelerimiz farklı şehirlerde yaşıyor ve zaten çok fazla görüşemeyeceklerini düşünüyorum. Ama illa ki tanışma isteme vs derken yüz göz olunacak ve gerginlik çıkacak diye korkuyorum. Ailemin biz öyle bir aileye kız vermeyiz demesinden korkuyorum. O yüzden iş çok uzamadan birbirimize daha fazla bağlanmadan bitirsem mi diye düşünüyorum ama bırakmayı da hiç içim el vermiyor. Çok karasızım bu konuda tecrübesi düşüncesi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum ne yapmalıyım?
Not: Bir de 2 ay sonra işimiz dolayısıyla farklı şehirlere gitmek zorunda kalacağız ve uzun süre uzaktan ilişkiyi yürütmemiz gerekecek ve bu daha da yıpratacak bizi şimdiden bunun sıkıntısını yaşıyoruz.
Henüz evlilik gibi bir düşüncemiz yok ama ileride olursa aileler konusunda çok sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Aslında ailelerimiz farklı şehirlerde yaşıyor ve zaten çok fazla görüşemeyeceklerini düşünüyorum. Ama illa ki tanışma isteme vs derken yüz göz olunacak ve gerginlik çıkacak diye korkuyorum. Ailemin biz öyle bir aileye kız vermeyiz demesinden korkuyorum. O yüzden iş çok uzamadan birbirimize daha fazla bağlanmadan bitirsem mi diye düşünüyorum ama bırakmayı da hiç içim el vermiyor. Çok karasızım bu konuda tecrübesi düşüncesi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum ne yapmalıyım?
Not: Bir de 2 ay sonra işimiz dolayısıyla farklı şehirlere gitmek zorunda kalacağız ve uzun süre uzaktan ilişkiyi yürütmemiz gerekecek ve bu daha da yıpratacak bizi şimdiden bunun sıkıntısını yaşıyoruz.