- 25 Şubat 2011
- 574
- 4
üf evet ya haklısınız biliyorum... yorumlarınız için sağolun kızlar hemen yazmışsınız. ben yorgunlukla gerginlikle biraz gereksiz alındım sanırım.. sevgilimin ailesinin gözünde böye hemen yorulan hemen hastalanan bi insanmış gibi gözüktüğmü düşünüp sinir oldum. of aman ne saçma şeylere insan takıyo bazen ya.. en iyisi yarın buluşup anlatıyım fazla alındım kusuruma bakma filan diyim.gönlünü alıyıim aşkımın.hakkaten hata bende.
bi de kardeşine de sinir olmuştum. her zaman beni süzer ne giymişiim inceler. ben de benden 4 yaş küçük,özeniyo kız derim ve hep iyi geçinirim kızkardeşiyle,kendi kardeşim gibi görürüm.kardeşi benim arkamdan konuşmuş olmasını da sevgilimin saf ve patavatsız :) annesi açık etti yine o günlerden birinde. şöyle demiş,yok efendim noraz eskiden daha güzel daha modern giyiniyodu, şimdi abim yasak koydu artık güzel giyinemiyo.kuzeniyle konuşuyolarmış. bunu annesi ağzından kaçırdı, senin giyim tarzını örnek alıyolar, sen gidince bak bugün şunu giymiş diye konuşuyolar dedi iyiniyetle. ama tabi benim hiç hoşuma gitmedi bu yorum. yani benim giyimimden sanane? hem kim kime ne yasak koydu haberin yok, ne bu haddini aşan yorumlar? ben kaç yaş büyüğüm senden a kendini bilmez kız?hadi bi kıyafetimi beğendin yüzüme niye demiyosun bu sana yakışmış noraz abla/ ya da yakışmamış de.. hayret bişey.
artık çok daha az gitmeye karar verdim onlara.
amaaan işte böyle böyle takıldım ona buna...sizinle de dertleşmek iyi geldi,sağolun kızlar..:97:
kızma ama bence sen çok şımarıksın açık sözllülük buna denir