Sevgilimin ailesi beni sinir etti! patlamak üzereyim! nasıl davranmam lazım??

Al burdan yak .. demek ki insana iyilik yaramıyor hep altında kötülük arıyor ..

Kadının ailesinin içine girmişsiniz oda sizi başının üstünde karşılamış .. hastalığınızda bile ilgilenmiş..
üstelik kötü lafı bırak , iğneleyici bile bişey dememiş ama siz havadan nem kapmışsınız ..

Sevgilinize gelelim : o hatalı .. demek evlensen annesıyle bır anlasmazlıgın olsa ılk tercıh edeceği annesi olucak .. burdan ben bunu cıkartırım ..

Erkek dediğin ortada durur : hem sevdıgını , hem aılesını tutar .. sinir oluyorum bukadar anasına düşkün erkekleri .. bu ayrı konu tabi ..
ama son lafın cok ıyı olmuş :)) kendını ezdırmıycegını anlamıştır sevgılın ..

tabı sen yınede mustakbel kaynana karşı bukadar kotu dusunme bence sorun kaynanda deıl oğlusunda

canım benim, evet bence de hatanın büyüğü bende, küçüğü de sevgilimde,kadının suçu yok..

yeni gelişmeleri yazdım:KK43:((

çok abartmışsınız...şimdiden böyleyse evlenince daha çok alınganlık yaparsınız..

Barişirsiniz merak etme. Gene de hemen affetme..Öyle her kavgada Bitti demeyi alışkanlık haline getirmesin Beyefendi.. Diğer konuya gelince Ben de sözlümün ailesiyle çok samimiyim.. Annesi de Böyle patavatsızca laflar eder arada ama anladım ki kadının içinde kötü niyet yok sadece samimi Bulduğu için içindekini söylüyor öyle düşün sen de..

Barişirsiniz merak etme. Gene de hemen affetme..Öyle her kavgada Bitti demeyi alışkanlık haline getirmesin Beyefendi.. Diğer konuya gelince Ben de sözlümün ailesiyle çok samimiyim.. Annesi de Böyle patavatsızca laflar eder arada ama anladım ki kadının içinde kötü niyet yok sadece samimi Bulduğu için içindekini söylüyor öyle düşün sen de..

evet haklısın, tam olarak doğru bu tespitin. bitti diye bastı gitti, bugün mesaj atmış akşama sakin konuşalım diye. ben de bi iki saat sonra cevap yazdım, eğer olumlu bi adım atmaksa niyetin buluşalım, yok eğer yine bağırıp çağırıcaksan beni züeceksen hiç gelme, zaten yeterince üzgünüm ve yalnızım dedim. o da yalnız mısın diye msj attı. ben de evet dedim, sen beni en ufak bi sorunda bırakıp gittin..

sonra mesaj gelmedi, ben de ben anladım anlıycağımı da bari gelmiyorum diye mesaj atsaydın, o kadar da mı saygın kalmadı dedim.( çünkü 7:30 da çıkıyo ama saat 9a geliyodu, yani eve doğru yollanmış olması lazım) sonra beyfendi mesaj atmış:

tamam geliyorum, bana tatlı ısmarlarsan affederim. ama geç gelebilirim,ofisteyim hala.

ben de şöyle yazdım, sinir oldum çünkü bu tepeden bakan haline:

artık affetme faslı geçti, sen o treni kaçırdın.çabamın karşılığında kapris ve anlayışsızlık gördüm. zaten geç saatte dışarı da çıkamam.bana ettiğin lafları düşünüyorum.canım sıkkın, yazdım.

gerçekten sinir oldum bu söylediklerine ve biraz uzak kalıp hatasını anlar diye umuyorum. bariz o da ayrılmak istemiyo, ama böyle şımarık çocuklar gibi oyun oynar hali sinir etti beni.
ben de ayrıca nasıl eskisi gibi olabiliriz diye kafa yorucam. ve tabi sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum kızlar..:97:

canım baştan sana fazla abartmışsın demiştim ama erkek arkadaşın daha abartmış. bu sebepten mi ayrılacak senden. insan sinirlenince ,yorulunca abartabiliyo tamam ama sırf annesinden dolayı bişeye alındın diye senden ayrılmaya hakkı yok. o kadar yılın emeği. kadının bi suçu yok şimdi ama evlenince en ufak bi sorun olsa boşarım seni diyecek erkeklerden mi olacak. bence canım bazı şeyler geleceğin göstergesi olabiliyor ama biz kızlar aman aşkımızı kaybetmeyelim diye alttan alıyoruz. naza çek kendini canım. bu kadar kolay gözden çıkaramasın seni.

çok üzgünüm ve yalnızım mesajınızın yalnızım kısmına takılması ne hoş. :KK9:

Benım sevgilim de her kavgada Bitti derdi.. en son Bi Bitirdim gördü gününü.. içip içip kapımda ağladı affet diye.. sonra şart koydum, öyle her kavgada Bitti diyeceksen çık git, olmaz Böyle, erkek adama şimarik şimarik yok Bitti yok istemıyorum nazları yakısmaz dedim.. Adam giBi sahip çıkarsın ilişkine ya da hakkatten Bitsin dedim.. o laf ağizdan çıktı mı geri dönüşü olmasın, arkasında dur, Bitti diyip 1 saat sonra konusalim Barişalım olmaz ne o öyle çocuk oyunu mu Bu ? Sen de sert konus.. sorun ne olursa olsun tartişalım küselim Bi süre görüşmeyelım ama Bitti lafı istemıyorum senı lafı ağzından çıkmasın yoksa Bu ilişkiye güvenım kalmaz de.. Ben çok konustum sevgilimle şimdi asla yapmıyor.. isterse yapsın Bu sefer yüzümü Bile göremez..

canım baştan sana fazla abartmışsın demiştim ama erkek arkadaşın daha abartmış. bu sebepten mi ayrılacak senden. insan sinirlenince ,yorulunca abartabiliyo tamam ama sırf annesinden dolayı bişeye alındın diye senden ayrılmaya hakkı yok. o kadar yılın emeği. kadının bi suçu yok şimdi ama evlenince en ufak bi sorun olsa boşarım seni diyecek erkeklerden mi olacak. bence canım bazı şeyler geleceğin göstergesi olabiliyor ama biz kızlar aman aşkımızı kaybetmeyelim diye alttan alıyoruz. naza çek kendini canım. bu kadar kolay gözden çıkaramasın seni.

ya lilyposcuğum çok haklısın. aslında biz çok kere böyle ayrıldık barıştık,kimisi önemli kimisi önemsiz şeylerden dolayı. sanırım o yüzden bi rahatlık var bu konuda. aslında ben de güvenimi sarsıyosun böyle en ufak şeyde ayrılalım diyerek demiştim, ama çok da etkili olamamışım:/

şimdi nasıl bir dille konuşsam, ve ne zaman? aramak istemiyorum bi süre. o benle iletişime geçene kadar naz yapıcam.ya da beklemeyip ipi elime mi almalıyım?

Benım sevgilim de her kavgada Bitti derdi.. en son Bi Bitirdim gördü gününü.. içip içip kapımda ağladı affet diye.. sonra şart koydum, öyle her kavgada Bitti diyeceksen çık git, olmaz Böyle, erkek adama şimarik şimarik yok Bitti yok istemıyorum nazları yakısmaz dedim.. Adam giBi sahip çıkarsın ilişkine ya da hakkatten Bitsin dedim.. o laf ağizdan çıktı mı geri dönüşü olmasın, arkasında dur, Bitti diyip 1 saat sonra konusalim Barişalım olmaz ne o öyle çocuk oyunu mu Bu ? Sen de sert konus.. sorun ne olursa olsun tartişalım küselim Bi süre görüşmeyelım ama Bitti lafı istemıyorum senı lafı ağzından çıkmasın yoksa Bu ilişkiye güvenım kalmaz de.. Ben çok konustum sevgilimle şimdi asla yapmıyor.. isterse yapsın Bu sefer yüzümü Bile göremez..

bravo ya çok iyi yapmışsın. ama ben bunları geçmişte yaptım, yaptım da yine de biraraya geldik bi şekilde gönlümü aldı. şimdi de resmen çocuk oyunu oldu hakkaten ya. canı sıkılan git o zaman başkasını bul diyo(çoğunlukla o)offf. nası hizaya getircem ben bunu yaaa...bu eskiden böyle değildi,sonbahardan beri böyle. annesi babası şehirdışındaydı, o da öğrencievindeydi. ne zamanki ailesi de geldi,düzenleri değişti, bizimkinin bi tarafları kalktı( kızkardeşinin de tavrı değişti bana karşı) annesi de bir üstüne düşüyo bi pohpohluyo ki sormayın.yani benim ailemde bize hiç öyle bişey yapılmaz, bunlar baya bi şımartıyolar çocuklarını.garibime gidiyo. diyorum ki bu annesi gelince şımardı, havalandı,ondan böyle değişti biraz. ki bu savım doğruysa da ne yapabilrim ki, elimden bişey gelmez o konuda:KK43:

deneyimli ablalardan tavsiyeler bekliyorum..benim işim var bunla yaaa...:84:

yani sizin ona anlamsız yere beni korumadın diye çıkışmanız senden de ne sevgili olur ne koca olur demeniz normal değil yani ne demesini bekliyordunuz bu durumda siz de sütten çıkmış ak kaşık sayılmazsınız tabi kide kim olsa bitti derdi bence kendinizi naza çekmeyi düşünmektense nasıl gönlünü alırım diye düşünseniz daha isabetli olacak

yani sizin ona anlamsız yere beni korumadın diye çıkışmanız senden de ne sevgili olur ne koca olur demeniz normal değil yani ne demesini bekliyordunuz bu durumda siz de sütten çıkmış ak kaşık sayılmazsınız tabi kide kim olsa bitti derdi bence kendinizi naza çekmeyi düşünmektense nasıl gönlünü alırım diye düşünseniz daha isabetli olacak

tamam canım zaten ben suçsuzum demedimki hiç. hatalıyım deyip gittim telafi etmeye çalıştım.pişmanım yanlış konuştum dedim özür de diledim.ama buna karşın böyle abartmasında haklı mı yani? hala daha ben önceden hatalı davrandım diye alttan mı alayım, onun bu sözlerine karşı? o zaman hiç kıymetim kalmaz ki her kavgada kendini haklı görür.

sevgılın senı çantada keklik sanıyor heralde , itsem de sövsemde benden ayrılmaz bıraz burnunu surteyım dıe dusunuyor ki tavrı bu kadar itici ..

ben olsam barışır gibi yapıp burnunu surttururdum .. o kaf dagındakı burnunun ınmesı lazım cunku ..

sevgılın senı çantada keklik sanıyor heralde , itsem de sövsemde benden ayrılmaz bıraz burnunu surteyım dıe dusunuyor ki tavrı bu kadar itici ..

ben olsam barışır gibi yapıp burnunu surttururdum .. o kaf dagındakı burnunun ınmesı lazım cunku ..

nasıl mesela? ne yapmalı ne etmeli.. off niye böyle acemileştim ben yaa,hiç olacak iş mi yani.. başkalarına akıl vermek kolay. terzi kendi söküğünü dikemezmiş.vay bana vaylar banaaaa:nazar:

tamam canım zaten ben suçsuzum demedimki hiç. hatalıyım deyip gittim telafi etmeye çalıştım.pişmanım yanlış konuştum dedim özür de diledim.ama buna karşın böyle abartmasında haklı mı yani? hala daha ben önceden hatalı davrandım diye alttan mı alayım, onun bu sözlerine karşı? o zaman hiç kıymetim kalmaz ki her kavgada kendini haklı görür.

canım pardon ben daha hala özür dilemedin sandım o mesajı görmemişim şimdi okudum sen elinden geleni yapmışsın şimdi bir süre arama bırak o seni arasın gönlünü alsın

sen gitmişsin özürünü dilemişsin gayet olumlu bi şekilde ama o kabul etmemiş bide üzerienn bagırmış sanırım erkek arkadaşın bazı olgunluklara erememiş sana bagırmasının ve arkasından sanki hiç bişi olmamış gibi msj atmasının sebebide şu bence sen beni abuk bi sebepten üzdün bende aynısını sana yapayımda gör gibi bişi.arama hiç o senin peşinden koşsun biraz ama çok uzatma bu olayı tamam kaçan kovalanır ama fazla nazda aşık usandırır

Sevgilin seni korumaz annesini savunacak tabi bunca konu açılıyor kk'da ana kuzuları yüzünden bir ölç bakalım senin sevgilin ne kadar ana kuzusu aşk başka evlilik bambaşka birde sevgilin sen istediğin gibi görünsede çoğunluk erkek kısmı kesinlikle kadın ruhundan anlamıyor ya tahamül edeceksin yada g....tekme bay bay senden iyi hayat arkadaşı olmaz diyip ezilmeden yoluna devam edeceksin

canım bence kötü bişey söylememiş ki, senin iyiliğin için söylemiş. sevgilin de bunda abartılcak bir şey olmadığı için sana öyle demiştir.ne sevgiline ne de annesine sinir oluncak bi durum yok bence :KK6:

canım bence kötü bişey söylememiş ki, senin iyiliğin için söylemiş. sevgilin de bunda abartılcak bir şey olmadığı için sana öyle demiştir.ne sevgiline ne de annesine sinir oluncak bi durum yok bence :KK6:[/QUOT

evet canım, daha sonra zaten hatalı davrandığımı gördüm, olayların devamı da var:)

şimdi top bende,bakalım nolucak..

Sevgilin seni korumaz annesini savunacak tabi bunca konu açılıyor kk'da ana kuzuları yüzünden bir ölç bakalım senin sevgilin ne kadar ana kuzusu aşk başka evlilik bambaşka birde sevgilin sen istediğin gibi görünsede çoğunluk erkek kısmı kesinlikle kadın ruhundan anlamıyor ya tahamül edeceksin yada g....tekme bay bay senden iyi hayat arkadaşı olmaz diyip ezilmeden yoluna devam edeceksin

haklısın canım yaa:KK43: dün de buluşalım konuşalım diye mesaj attı, ben de canım sıkkın. biraz düşünmeye ihtiyacım var,sonra konuşuruz yazdım. biraz o da dertlensin, ondan soğuduğumu anlasın istiyorum. daha önce buluşup konuşalım dediğinde de hiç hayır dememiştim, hep olumlu ve yapıcı davranmıştım, ama olan bana oldu hep.. artık böyle..

X