Sevgilimin ailesi beni sinir etti! patlamak üzereyim! nasıl davranmam lazım??

evet kızlar hepinize tek tek alıntı yaparak teşekkür etmek istiyorum ama çok uzun sürecek sanırım:) hepinize çok teşekkürler yorumlarınız için. ben hatamı farkettim. yarın da barışırız umarım. artık size yarrın iyi haberleri veririm inşallah. yaşasın kk!!

En Büyük KK

cok fazla alingansin.
annesinin soylediginde kotu birsey yok.
rahatsizlandiginiz donemlerde sizi rahatlatacak seyler hazirlamis.
bunlari da goz onunde bulundurun.
ayrica kiz kardesi icin de hadsiz demeniz biraz fazla olmamis mi?
kiz kardesi de annesinin soyledigi gibi size ozenmis olabilir ne kadar guzel bisey begenilmek kiyafetleriniz tarziniz hakkinda yorumlar almak.
begendiklerini soylemisler kotu bisey dememisler ki.
siz her alindiginiz noktada boyle agir kelimeler mi kullanirsiniz?

Kayınvalde konusunda tamamen önyargılı davranmışsın.
Erkek arkadaşının seni korumasını beklemişsin ama ortada korunacak birşey gerçekten yok.
İnşallah yorgunluk ve strese bağlı geçici bir alınganlık yaşıyorsundur.
Her karşılaşmada ailesinin sözlerinden farklı anlam çıkarıp huzursuzluk yaratırsan,ilişkiniz fazla yürümez.

kesinlikle abartmışsın sen konuyu nevar bunda bu kadın ilerde kaynanan olucak illaki iyi ve kötü günleriniz olucak hep cicim olucak değil ya ozamanda böle her lafa sinir olursan çok üzülürsün.

iyi de kadıncapız ne demişki
Direncin az demiş küfür mü etmiş çok alıngansınız sanırım
Bide sevgilinizden bu konuda destek beklemişsiniz adam neyin desteğini versin
Siz bunları sorun yapıyorsanız evlenince ben o kadına acıyorum

"Direncin az" sizin oralarda hakaret falan mı?
Bence çok ilgili bir kayınvalide adayın var,gereksiz alınganlık yapacağına bu nezaketine sende karşılık ver.
Bir de tavsiyem daha aranızda herhangi bir şey olmadan bu kadar mıc mıc olma

ben de diyecektim kadın kötü bir şey dememişki erkek arkadaşınında korumaya geçemesi gereken birşey olmamış. siz gereksi yere alınmışsınız kii diğer arkadaşlarda aynı şeyi demiş. zaten sizde farketmişsiniz :)
erkek arkadaşınızdan özür dilersiniz yorgunluk uykusuzluk ve o an midenizinde rahatsızlığıyla gereksiz alınganlığım oldu dersin kunu kapanır :)

üf evet ya haklısınız biliyorum... yorumlarınız için sağolun kızlar hemen yazmışsınız. ben yorgunlukla gerginlikle biraz gereksiz alındım sanırım.. sevgilimin ailesinin gözünde böye hemen yorulan hemen hastalanan bi insanmış gibi gözüktüğmü düşünüp sinir oldum. of aman ne saçma şeylere insan takıyo bazen ya.. en iyisi yarın buluşup anlatıyım fazla alındım kusuruma bakma filan diyim.gönlünü alıyıim aşkımın.hakkaten hata bende.

bi de kardeşine de sinir olmuştum. her zaman beni süzer ne giymişiim inceler. ben de benden 4 yaş küçük,özeniyo kız derim ve hep iyi geçinirim kızkardeşiyle,kendi kardeşim gibi görürüm.kardeşi benim arkamdan konuşmuş olmasını da sevgilimin saf ve patavatsız :) annesi açık etti yine o günlerden birinde. şöyle demiş,yok efendim noraz eskiden daha güzel daha modern giyiniyodu, şimdi abim yasak koydu artık güzel giyinemiyo.kuzeniyle konuşuyolarmış. bunu annesi ağzından kaçırdı, senin giyim tarzını örnek alıyolar, sen gidince bak bugün şunu giymiş diye konuşuyolar dedi iyiniyetle. ama tabi benim hiç hoşuma gitmedi bu yorum. yani benim giyimimden sanane? hem kim kime ne yasak koydu haberin yok, ne bu haddini aşan yorumlar? ben kaç yaş büyüğüm senden a kendini bilmez kız?hadi bi kıyafetimi beğendin yüzüme niye demiyosun bu sana yakışmış noraz abla/ ya da yakışmamış de.. hayret bişey.

artık çok daha az gitmeye karar verdim onlara.

amaaan işte böyle böyle takıldım ona buna...sizinle de dertleşmek iyi geldi,sağolun kızlar..:97:

ay başka takacak şeyler bulamamışsın galiba..bence ortada kötü hiç birşey yok ama sen daha şimdiden böyle yaparsan kimseyle geçinemezsin kusura bakma ama yazdıkların bana çok saçma geldi insanların neyi nasıl söylemesi gerektiğini sen belirleyemezsin arkadaş bence gereksiz ve bir o kadarda çocukça buldum yazdıklarını kusura bakma biraz ağır oldu galiba yazdıklarım ama bu da benim fikrim belirtmek istedim

canım bence de yorgunluktan stresten patlamışsın.kadında bi suç göremedim ben de yani anlattıklarının arasından. narin olabilirsin, hassas olaiblirsin bunlar kötü şeyler değil ki. neyse canım zaten anlamışsın uzatma derim ben uzun süreli bi ilişkin var madem. evlenince neler göreceksin:KK64:

abartığının farkına varman güzel, bunu dile getirme uzatma bari sevgilinin gönlünü al bir an evvel annesine uzanmasın gerginlik, aksi halde her şey yolundayken düzeni bozmuş olursun.
Kızkardeşinin söyledikleride anladığım kadarıyla sadece özenti, giyim tarzını beğeniyor özeniyor olabilir büyütmüşsün. Ayrıca bence biraz ayağınızı çekin ne o öyle sürekli oradasın, bu kadar cılkını çıkarmamak lazım yoksa zamanla her şey batmaya başlar.

Son düzenleme:
Bir kaynana adayına hak vereceğim aklıma gelmezdi :)
Bu kadar ufak şeylere takılırsan çok üzülürsün.
Ben de seni kırmak için söylenmiş birşey göremedim ortada, alınganlık yapmışsın bence de.
Aranız düzelir inş biran önce.

bende cok alinganim sanirim
iki ay once filandi telde konusuyoruz grip olmustum
kayinvalidem demesinmi sende her zaman hastasin,
bende yoo koca kis iki kere hasta oldum dedim.
bende kendi kendime niye boylle dedi bu kadin diye dusundum
simdi yorumlari okuyunca utandim ha:KK17::KK17::KK17:
Allahtan esime sikayet etmemisim:18::18:

Al burdan yak .. demek ki insana iyilik yaramıyor hep altında kötülük arıyor ..

Kadının ailesinin içine girmişsiniz oda sizi başının üstünde karşılamış .. hastalığınızda bile ilgilenmiş..
üstelik kötü lafı bırak , iğneleyici bile bişey dememiş ama siz havadan nem kapmışsınız ..

Sevgilinize gelelim : o hatalı .. demek evlensen annesıyle bır anlasmazlıgın olsa ılk tercıh edeceği annesi olucak .. burdan ben bunu cıkartırım ..

Erkek dediğin ortada durur : hem sevdıgını , hem aılesını tutar .. sinir oluyorum bukadar anasına düşkün erkekleri .. bu ayrı konu tabi ..
ama son lafın cok ıyı olmuş :)) kendını ezdırmıycegını anlamıştır sevgılın ..

tabı sen yınede mustakbel kaynana karşı bukadar kotu dusunme bence sorun kaynanda deıl oğlusunda

ne kayinvalde adayinizin nede görümce adayinizin sözlerinde bana abes gelen bisey olmadi acikcasi
bu ailenin senden cekecegi var gibi biraz iyimser olmayi deneseniz ne olurki
sizin iyiliginiz icin söylüyorum siz böyle pire icin yorgan yakmaya devam ederseniz cok zor mutlu olursunuz:KK68:

"Direncin az" sizin oralarda hakaret falan mı?
Bence çok ilgili bir kayınvalide adayın var,gereksiz alınganlık yapacağına bu nezaketine sende karşılık ver.
Bir de tavsiyem daha aranızda herhangi bir şey olmadan bu kadar mıc mıc olma

aynı fikirdeyimmm

Türk f,lmlerinde oluyor ya eski köy filmlerinde, kaynana bu gelin hastalıklı diyor, onun gibi olmuş. Ben çok da alıngan olduğunu düşünmüyorum. Sen 4 günün içinde üst üste rahatsızlanınca biraz laf sokmak istemiş de olabilir. Bunu en iyi sen bilirsin.

Yalnız şunu demeden geçemiycem, o senin alienle tanışmamış bile, sen onların gelini gibi davranıyorsun çok riskli bir durum değil mi senin açından? Ki sonuçta adamın kapıya koyma riski var her zaman.

Son düzenleme:
canım ben sana bi tavsiye veriyim bence git bi psikologa falan görün sen
olayı nasılsda abartmışsın erkek arkadaşının patlama sebebide şudur sanırım sen böyle eften püften şeylere sinirleniyosan kimbilir çocuga neler çektirmiştirsin.
böyle eften püften şeylere şimdiden sinirlenirsen evlendigin zaman hiç tahammülün kalmaz ve hemen boşanırsın eskiler işte bu yüzden diyo şimdiki evlilikler pamuk ipligine baglı diye.

Türk f,lmlerinde oluyor ya eski köy filmlerinde, kaynana bu gelin hastalıklı diyor, onun gibi olmuş. Ben çok da alıngan olduğunu düşünmüyorum. Sen 4 günün içinde üst üste rahatsızlanınca biraz laf sokmak istemiş de olabilir. Bunu en iyi sen bilirsin.

Yalnız şunu demeden geçemiycem, o senin alienle tanışmamış bile, sen onların gelini gibi davranıyorsun çok riskli bir durum değil mi senin açından? Ki sonuçta adamın kapıya koyma riski var her zaman.

evet canım tam da bu anlattığın hislerle ben alınmıştım, bizim ailelerimiz de geleneksel aileler.ondan böyle demesi hoşuma gitmedi.neyse.

bu dedğinde de haklısın, ben de asıl o benim ailemle tanışmadığı için bu problemleri ben tek taraflı yaşıyorum diye düşünüyorum. artık onlara gitmiycem baya bi süre.

bu arada iyi veya kötü yönde ,yorum yapan herkese teşekkürler. çoğunluklu yorumlar benim hatalı olduğum üzerineydi, ki ben de farkındaydım, gittim dün akşam buluştum ve özür diledim. sonuç: ayrıldık!

konuşma şöyle gelişti, ben gerçekten saçmaladığımı, yorgunluktan ve gerginlikten dolayı olayı büyüttüğümü söyledim. son lafım ağır oldu dedim,ikimiz de biliyoruz bunun doğru olmadığını. senden özür dilerim,haketmediğin şekilde konuştum dedim. hiç annesiyle ilgili konuyu açmadan,olayı daha da karıştırmiyim dedim. o ise özrümü görmek yerine sinirlendi. ben aslında öyle düşünmeseymişim onu demezmişim, o benden daha yorgunmuş,o zaman o da aklına geleni söyleseymiş. ben de dedim ki tamam sen de zaten coştun, kavga ederken bana hakaretler ettin, ama bak ben bunlara takılmıyorum,çünkü insan sinirden yanlış konuşuyo, kendini tutamayabiliyo. ben ettiğim laftan dolayı pişmanım dedim. o daha devam etti.ben sana sürekli aynı şeyleri söylemekten bıktım , biz birbirimize karşı saygımızı kaybettik ,bu ilişki yürümüyo dedi. ben de dedim ki geçmişte senin de beni çok kırdığın ağır konuştuğun zamanlar oldu( bu gibi ağır bi laf o da bana etmişti geçen sene bi kavga anında ve ben çok ağlamıştım) sen de benden özür diledin, affet beni sinirle söyledim çok pişmanım dedin ve ben seni affettim.şimdi de senin beni affetmen lazım dedim. gayet soğukkanlı ve sakince konuştum. o ise yok öyle bişey, ben her lafımın arkasında dururum. madem böyle bi laf ettin arkasında dur, böyle bişey söyleyip de ayrılmak daha onurlu bi hareket diyerek bağırmaya başladı. sonra da ben böyle bi ilişki itemiyoruuuumm, seni istemiyoruuumm diye yüksek sesle çığırdı.. sokak ortasındayız, bense söylediklerine çok üzüldüm, ama soğukkanlılığımı bozmadan peki dedim.her cümlesine peki dedim 3 kere ardarda. istemiyosan öyle olsun dedim, sonra o da yan sokağa girdi, ben yoluma devam ettim...

mesaj atsam mı arasam ı diye düşünürken bişey yapmadım, biraz sakinleşmek iyi olur dedim.onra eve geldim, baktım beni arıyor, konuşasım yoktu hiç açmadım. sonra telefonu kapattım. sabah açtım baktım 3 kere aramış.

canım çok sıkkın kızlar.başata hata bendeydi, gittim insan gibi özür diledim, alttan aldım,ama yine olmadı. şimdi canım onu hiç görmek istemiyo. onu çok sevsem de bana söylediği laflar kafamda dönüp duruyo. ben sana saygı duymuyorum sen de bana demesi çok canımı acıttı. çünkü ben kendi açımdan öyle olmadığını bilsem de demekki o öyle düşünmüyo. bu saatten sonra devam etsek de nasıl toparlanır, eskisi gibi olur mu, nasıl bu saygı ve mesafe konusu toparlanır bilmiyorum. bi yanım amaaaaan ne hali varsa görsün diyo, diğer yanım deli gibi barışmak istiyo. offffff:KK5:

X