Sevgilimin ailesi beni istemiyor

Ne saf bir kadınsın sen ya katilleri savunuyor ve seviyor şuan arkanda dursaydı bebek karninda olurdu uf konuşturuyorlar ya.

Özleminizi , yalnız kalmışlık hissinizi anlıyorum
Sevdiğiniz adama toz konduramayışınızı da
Ama özellikte çocuktan sonra elinizi tutup sizinle yürüyebilirdi.
Yalnız bıraktı, yarım bıraktı yani sizi BIRAKTI
Kabullenmesi güç ama Sezen'in dediği gibi: ''yapacak hiçbir şey yok gitmek istedi gitti ''
Umarım daha güzel şeylerle karşılaşırsınız

Erkek arkadaşın kaçalım dediğinde neden kabul etmedin onu anlamadım. Seni istemeyen aileye yüz çevirseniz senin ne kaybın olacak ki… babasıyla mı çalışıyordu, iş bulamayız diye mi korktun?

Seni sallamayan bebegide senide onemsemeyen bu adamla hala birlikte olman normalmi? İsteseydi gider nikah yapar size sahip cikardi ama yapmadi hala birliktesiniz ne diyelim coktan ayrilmaniz gerekirdi

Sizin aklınızdan zorunuz mu var? Merak etmeyin ölmezsiniz size bunları yapan insanları nasıl hala istersiniz babası yüzüne bakmam demiş onlar kim oluyor. Siz gerçekten bu kadar değersiz misiniz? Ayrılmakla en güzelini yapmışsınız sakın barışmaya kalmayın. Evladınız yine olur bu sefer sizi seven isteyen insandan merak emteyin.

Çocuğunuzu kaybetmenizin tek sebebi sevgiliniz. Gerçekleri görün ve devam etmeyin. Nasıl halen sevebiliyorsunuz, gencecik yaşta kürtaj olmanıza sebebiyet vermiş utanmaz. Gerçek bir erkekle evlilik yapılır konu sahibi, ailesinin eteklerine sığınan kuklalarla değil. Evlenseydiniz bile boşanırdınız. Ailenize acı çektirmeye hakkınız yok. Kendinize gelin

Ya bırakın sevgilinizi güzellemeyi bebek katilleri olarak gorsen yeter onları hala kendini kabul ettirme çaban nedir bu kadar mi değeriniz yok

Burda suçlu olan sevgiliniz babası insanlık göstermemiş oğlunun yedigi haltin arkasinda durmamış,o ayrı mesele ama asıl sevgiliniz sizie ve bebeğine sahip cikmaliydi,şimdi size ajitasyon yapıp imkansız aşk romantizlikleir yapmasın gerçek bir erkek gibi davranamamis,siz hâlâ onu guzelliyirsunuz,manipulasyondasiniz.Sizin ailenize rest cekmeniz gerekmiyordu onun çekmesi gerekiyordu sonuçta dindede orfte de her yerde kadına ve çocuğa sahip çıkması gereken önce erkektir.Ben bı hata yaptım onunda arkasındayım bu kızı mağdur etmicem dicekti.Bazi olayların geri dönüşü olmuyor madem evlilik dusunmuyor artık ne yapmayı düşünüyorsunuz ömrünüzün sonuna kadar onla böyle mi yaşayacaksıniz.Ustelik sizi tamamiyle bırakması için , ailesi çoktan onu evlendirme işlerine girmislerdir ve o da kabul edecektir emin olun.

sizi en başından istemeyen bir aile resmî nikah kıysa ne değişirdi? Çekişmeli boşanma belki nafaka... bende eşimi severek evlendim çok şükür geçinip gidiyoruz...4 yıllık birlikteliyin ardından herşey konuşulduğu gibi ailelerde elbette konuşuluyor benim ailem yada senin ailen olurda istemezlerse asla böyle bir yola girmeyelim dedim. Çünki rıza olmayan evlilikleri görüyoruz muhakkak bir yerde bişeyler patlak veriyor ve en önemlisi beni istemeyen bir aileyi neden isteyeyim? Herkes 9 aylık kimse benden üstün değil der aşkımdan ölsem bir kez geri dönüp bakmazdım. Ailem istemiyor olsaydı da aynı şekilde iki kişi evlenmiyor hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz bunu kabul edelim değişmeyen belli şeyler var. Eğer aileler istemiyorsa o evlilik sürse bile huzursuzlukla dolu oluyor. Tabi ki istisnai durumlarda var ailelerin onaylayıp eşlerin sonradan geçinemediği yada. Aynı şekilde onaylanmayıp çok çok mutlu olunan kabul edilen evliliklerde var ama bunlar gerçekten istisna... siz o kadar mı kıymetsiz gördünüz kendinizi Yazık değil mi size? Anneniz sizi tekrar dünyaya getirecek mi? Siz kendinizi seveceksiniz değer vereceksiniz ben değerliyim diyeceksiniz ki kıymetiniz olsun. Yapmayın olan olmuş silkelenin kendinize gelin o defter kapatıp atın. Bundan sonraki ilişkilerinizde ben istiyor muyum ailem istiyor mu ona bakın. Baştan olmayan sonradan hiç olmaz emin olun...

Erkek arkadaşın delikanlıca senin ailenin karşısına çıkıp evlenmek istiyoruz demediği için bebeğini ve evlilik hayalini kaybettin.
Sorun erkek arkadaşın. Sana da bebeğe de sahip çıkmayan o. Bunun farkına var. Aşkmış sevgiymiş,,, bak gör sevgiyi

Keşke sevgiliniz de yobaz olsaydı. En azından yedik bi halt, bari günahına girmeyelim derdi, şimdi bi nikah her şeyi paklar derdi. Ödlek, duruşsuz, sorumsuz ve fantoş olmasından bin kat iyidir şu durumda.

aman allahim ben ne okudum böyle? evlilik dışı hamile kalmak ve aldırdın diye karalar bağlamak. e biraz sahip olsaydınız yavrum kendinize. ben simdi evlat olarak düşünüyorum evlilik dışı sevgilimden hamile kalsaydım çocuğu aldırmaya mi üzülürdüm aileme rezil olacagima mi? yüzde yüz aileme rezil olacak olmama üzülürdüm. evet hata ama bence istenmeyen aileye gelin olar onu doğurmaya çalışmak çok daha büyük hata. hayatınız kurtulmuş öyle düşünün. keşke anne babamı silseydim de ococifi dogurdaydim demissiniz. ben aileme asla bunu reva göremem mesela. benim de yaşları küçükte olsa iki kizim var ve onların bana bunu yaşatmasını asla istemem kaldıramam çok üzülürüm. lütfen kendinize gelin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…