- Konu Sahibi cileklibisey
Kızlar yeni konu açıyorum,şimdiye nasip oldu. Ben 22 yaşındayım üniversiteden mezun oldum. Fakat daha işe başlamadım,yani mesleğimi icra etmiyorum. Her neyse asıl sorunum şu ki; sevgilimin annesi. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Annesiyle değil de ablasıyla tanışmışlığım var. Ablası da yeni evli,şeker mi şeker birisi. Ve bana öyle iyi davrandı ki. Davetiyesini kapıma kadar getirdi beni de düşünüp. Ama annesi.. Beni tanımadığı halde,beni sevmiyor. Yani öyle tahmin ediyorum. Erkek arkadaşımla buluşmayayım diye sevgilime o saatlerde bir sorun çıkartıyor,evden çıkmasını engelliyor. (Çok iyi hatırlıyorum,aynı dertten muzdarip bir arkadaşta böyle konu açmıştı ona yazdıklarınızı da okudum) Beni tanısa sevebilir diye düşünüyorum aslında. Ama daha erken tanışmamız ailelerin tanışması için diye düşünüyorum. Ve dinlerine düşkün insanlar. Elhamdülillah bizde öyleyiz. Fakat evlenirken kapanmamı falan isterlerse? Biraz baskıcılar çünkü. Tabi ki bende kapanmak istiyorum evlendikten sonra,ama gelinlikte hevesimi alayım dilediğimce giyeyim saçımı yaptırayım istiyorum. Eğer böyle bir baskı yaparlarsa 'kapanmadan olmaz bu iş' diye o zaman ne yaparım ben? Biliyorsunuz ki örnekleri çok. Erkek arkadaşımın arkamda duracağına eminim. Ama sonuçta ailesi,ya beni sevmezlerse? Ve bu yüzden ya ayrılma vaziyetine kadar gelirsek? Öyle korkuyorum ki. Aileler çok etkili gerçekten,her konuda. Annesi daha şimdi buluşmamızı bile istemezken beni gelini olarak görebilirmi? :26: Ne yapsam bilemedim,sizin fikirlerinizi düşüncelerinizede duymak istiyorum. Okuduğunuz/yazacağınız için ellerinize gözlerinize sağlık. Şimdiden teşekkürler.