Ee siz de arayıp sormayın.Gidecek zaten bence.Zaten siz bunu istediğini hissettiğiniz için konu açmışsınız.Arayıp sormanın meşguliyetle alakası bile yok.Bunu istedigini nasil anlarim peki? Cunku ogle aralarinda bi de uyumadan once ya da is cikislarinda arayabiliyo artik, belki gecici bi surectir yeni basladigi icin goze batmak istemiyorum ama seni ihmal edip uzdugumun farkindayim duzelicez gibi seyler de soyluyo. Dedim ya ayrilmayi teklif ettim diye, basta istemedi ben diretince cabalamadi iki uc saat sonra dayanamadi noluyo bize kendine gel falan yazdi seni cok seviyorum kucuk seyleri buyutmeyelim falan dedi baristik. Hani iletisimi kesmek istese bunlari soylemez heralde ya ben kapiyi actim sonucta gidebilirdi dimi? Ben de eksik dusunuyo olabilirim. Ay keske sizinle suan kahve icerek anlatabilsem bunlari
Adam okulu bitirmiş, memur olmuş. Siz özelde hemşirelik yapmışsınız, şu an çalışmıyorsunuz. Ne hikmetse 2 hafta önce atanmış ve derhal soğukluk başlamış. Ben bu yurdum erkeğini biraz tanıyorsam, bu adamın hastanede , adliyede, okullarda orda burda gözü fıldır fıldır dönüyor.Nasil anladiniz
Babasi da ilk basta memur olsaydi iyiydi falan demis, benim de aklima bu geldi. Ben de atanmayi bekliyorum bu arada biliyo zaten. İnsan bunlari duyunca dogru olsa da olmasa da uzuluyo yaAdam okulu bitirmiş, memur olmuş. Siz özelde hemşirelik yapmışsınız, şu an çalışmıyorsunuz. Ne hikmetse 2 hafta önce atanmış ve derhal soğukluk başlamış. Ben bu yurdum erkeğini biraz tanıyorsam, bu adamın hastanede , adliyede, okullarda orda burda gözü fıldır fıldır dönüyor.
Giderse de kendi bilir napalimEe siz de arayıp sormayın.Gidecek zaten bence.Zaten siz bunu istediğini hissettiğiniz için konu açmışsınız.Arayıp sormanın meşguliyetle alakası bile yok.
Benim kahve sade olsun.
Biraz umutsuz konuşun, atanmam çok zor falan deyin, bana öyle geliyor ki iyice kayıplara karışacak.Babasi da ilk basta memur olsaydi iyiydi falan demis, benim de aklima bu geldi. Ben de atanmayi bekliyorum bu arada biliyo zaten. İnsan bunlari duyunca dogru olsa da olmasa da uzuluyo ya
Bilmiyorum ben kötü düşünmek istemedim nedense sizin durumunuzda. İlk defa işe başlayınca o alışma sürecinde çok göze batmamak için insan eline alıp telefonla mesajlaşamayabiliyor. Veya yoğunluğu ne? Mesai saatlerinde çok yoğunsa yine yazamıyor olabilir. Sonuçta boşluklarında konuşuyormuşsunuz. Sizde önceden daha sık iletişim kurunca ve bu azalınca endişelenmişsiniz gibi geldi.İse baslamadan once yanima geldi cok guzeldi uc dort gun hep gorustuk ise baslayinca sadece azaldi konusmalarimiz. Ben de elimde olmadan uzerine dusunce kendi degerimi kuculttum gibi bisey oldu aslinda. Evet ogle aralarinda ve bosluklarda konusuyoruz. Aynen dediginiz gibi zaman vericem cok tesekkur ederim icinizden tavsiye olarak ne gecerse yazabilirsiniz
Sicak oluyo ya sogukluk yoktu aslinda. Evet gercekten cok yogun. Yeni gelenler onlar oldugu icin butun gorevleri nobetleri kitliyolar. Telefon yasak nobetteyken nobeti bitirince ariyo arada yaziyo. Gecen ben aradim cok nadir ararim acmadi, sonra geri aradi arkadasi cikti on dakka sonra nobeti biticek merak etmesin diyo dedi tamam tesekkurler dedim. Ya bilmiyorum ben de istemiyorum bitmesini, bi gorseniz kedi gibi oyle kotu buyutulmus bi cocuk degil aslinda. Eskiden beri de evlenmek istermis yakin arkadaslari hep oyle soyluyo sadece ailesi yuzunden kendini ortaya atamiyo. Kotu dusunmemeniz biraz rahatlattiBilmiyorum ben kötü düşünmek istemedim nedense sizin durumunuzda. İlk defa işe başlayınca o alışma sürecinde çok göze batmamak için insan eline alıp telefonla mesajlaşamayabiliyor. Veya yoğunluğu ne? Mesai saatlerinde çok yoğunsa yine yazamıyor olabilir. Sonuçta boşluklarında konuşuyormuşsunuz. Sizde önceden daha sık iletişim kurunca ve bu azalınca endişelenmişsiniz gibi geldi.
Arada bi ağzını arayın bakalım mesai saatleri çok mu yoğun geçiyormuş, nasılmış? Veya sordunuz mu? Ne diyor? Ben mesela yoğunluktan bazı günler elime telefonu dahi alamıyorum. Bir de öğle arasında, iş çıkışında aranızdaki muhabbetler sıcak oluyor mu? Yoksa bi soğukluk var mı aranızda?
Gercekten mi ya.. of kavun degil ki icini gorelim. Allahim bunlari okuyunca direk suphelendim ama yaÖnce ciddi başlayıp işe girince yan çizmiş. Yoğunuluğu bahane ederek aramaları azaltmış. Birebir yaşadım bunu biliyor musun? Hep sabrettim sonunda evlencez o yoğun dedim kendimi kadırdım avuttum oyaladım. Gerçek tokat gibi çarptı yüzüme facebook mesajlarını görünce beni aramadığı zamanlar başkasını arıyormuş zaten . Yoğunum yorgunum nasıl geleyim dediği zamanlar bungalov eve gitmiş biriyle. Anlayacağın kimse yoğun değil sana bana yoğun. Hayatında biri vardır dediklerinde ne dedim biliyo musun o sizin sandığınız gibi biri değil asla yapmaz. O aslalarımı yedirdi bana. Şu kadar ay, yıl bekle evlencez diyordu ya öğrenmeseydim ya beklesydim diyorum
Annenizin her dediği çıkacak diye bir şey yok. Benim babamın tek yanıldığı konu eşim oldu.Kizlar bi de bisey sorucam, annem onceki iliskilerimde ne dediyse cikmistir. Ben bu sekilde tartisinca annem hep onu savunuyor hep bana gereksiz buyutuyosun cocuk birsuru sorunla ugrasiyo ailesiyle, yeni ise basladi falan diyo hic ona laf soyletmiyo. Ne biliyim ben sevdim onu falan diyo. Anneler hep dogruyu hisseder mi gercekten
Aynen ben de öyle diyordum o yüzden soğuk duş etkisi yarattı okuduğum mesajlar. Bir de mesaisi falan yoğun ya imkan vermiyorum bana bile vakit ayıramıyor başkasına nasıl ayırsın diye zateb diyorum benim gibi kimse sevemez varsa da hşssederim. ama aradan yıllar geçince sonradan anladım gerçekten seveni eşim yeri geliyor 7 gün çalışan biri ama hiç hissettirmedi yoğunluğunu . Çünkü onun aksine seviyordu. Ne yaparsın bilmiyorum ama Benden en büyük tavsiye şu kadar yıl sonra evlencez yalanına inanıp beklemeye kalkma. O yılların sonunda olan sana olurGercekten mi ya.. of kavun degil ki icini gorelim. Allahim bunlari okuyunca direk suphelendim ama yagerci ben boyle bi durum olsa 6. Hislerimle hep hissetmisimdir hic bana oyle gelmedi
Peki ne sormam gerekir bunlari ogrenmek icin ya? Oyalanmak istemiyorum gercekten ben deAynen ben de öyle diyordum o yüzden soğuk duş etkisi yarattı okuduğum mesajlar. Bir de mesaisi falan yoğun ya imkan vermiyorum bana bile vakit ayıramıyor başkasına nasıl ayırsın diye zateb diyorum benim gibi kimse sevemez varsa da hşssederim. ama aradan yıllar geçince sonradan anladım gerçekten seveni eşim yeri geliyor 7 gün çalışan biri ama hiç hissettirmedi yoğunluğunu . Çünkü onun aksine seviyordu. Ne yaparsın bilmiyorum ama Benden en büyük tavsiye şu kadar yıl sonra evlencez yalanına inanıp beklemeye kalkma. O yılların sonunda olan sana olur
Yapacağınız tek şey var. Umutsuz bir tablo çizeceksiniz atanmanız konusunda. Başta ne önemi var canım diyebilir. Sonradan ufak ufak uzamayacağının garantisi olmaz bu.Peki ne sormam gerekir bunlari ogrenmek icin ya? Oyalanmak istemiyorum gercekten ben de
Hiçbir şey. Hayatını yaşayacaksın önündeki fırsatları onu bekleyeceğim diye tepmeyeceksin (başkasını bul anlamında demiyorum her türlü fırsat) ben onun için yakın bir arkadaşımla küstüm. Şehir dışındaki bir işi reddettim zamanı geri döndürüp şu akılları biri versin diye neler vermezdim.o sadece sen hayatını yaşarken sana eşlik eden biri olsun. Bekleme kafasında olma. Diyelim bu şekilde iki yıl geçti ve ayrıldınız. O an onun yüzünden hiçbir şey kaybetmemiş olPeki ne sormam gerekir bunlari ogrenmek icin ya? Oyalanmak istemiyorum gercekten ben de
Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş '((Herkese merhaba, direk konuya giriyorum. Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz liseden sinif arkadasimdi cevremiz arkadaslarimiz ayni. Sonra bu polislik egitimindeyken tanistik sevgili olduk. Uzak mesafelerden yurutuyoruz. Bi ay once mezun oldu ve iki haftadir calismaya basladi. O basladigindan beri nerdeyse hic konusamiyoruz gunde 4 5 kere ariyosa simdi 1 2 ye dustu. İliskimiz cok guzeldi konusmasak bile sevdigini hissederdim gonlumu alirdi. Artik onu hissedemiyorum gonlumu almaya bile vakti yok hep yorgun geliyo. Onu anlamaya calisiyorum ama bu sekilde hissedince ben de uzuluyorum. Benim gibi olanlar varsa nasil davraniyosunuz soyler misiniz? İlk sevgili oldugumuzda ben ozelde hemsireydim Şu an calismiyorum bi ay sonra baslayacagim evde durdukca onun yazmasini bekliyorum. Gercekten cok canim yaniyo aklim hep onda ya. Onunla konusmayinca kotu hissediyorum hep. Bi ayrilicak gibi olduk istemedi geri baristik. Hayatimin merkezini o yapmak istemiyorum ama oluyo kendiliginden. Evli bi arkadasim da cicim aylari geciyo ilk baslardakini bekleme diyo ama 6. Ayimizda da ne bileyim ciddiye mi oturuyoruz hala cicim aylarinda miyiz bilmiyorum. Bu arada mesafeleri onceden hic sorun etmezdik ama suan sorguladigim sey, kac sene daha boyle devam ederiz? Cunku baslarda niyetinin ciddi oldugunu, iki seneye evlenmek istedigini bildigim icin icim rahatti nasil olsa en sonunda kavusucaz derdim. Ama son zamanlarda hazir olmadigini dile getirdi, annesi yatalak hasta onu kendi evine alicak bakici tutucak, babasi ayri problem. Annemle ablamla tanisti bize geldi babamla yasamadigimiz icin, ailem onu cok seviyor ben de ablasiyla tanistim. Sizce sabredersem guzel gunleri gorur muyuz, yoksa bosa mi sabretmis olurum. Ablalarim daha iyi bilir sabrin sonu selamet midir gercekten bilemiyorum. Kusura bakmayin cok yazdim, belki icin rahatlatir soyledikleriniz ya da ozellikle tavsiyeleriniz, cok ihtiyacim var.
Ah zanıım binimallah gostermesin hepimizin annesi o duruma gelebilir ben bunu hic takmadim kafama
iki kelime yazmiyo demedim ki ya lutfen direk korukle gitmeyin dikkatli okumadiysaniz bosverinİnsan bakmak zordur hele yatalak insan bakmak çok daha zor baktık biliyorum 6 aya bu halde olan evlenince ne olacak sanıyorsunuz. Bu zamanda ben asla müsaitlik yorgunluk o seylere inanmiyorum su meret her dk elimizde 2 kelime yazamayan hic yazmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?