Sevgilimi umursamamak istiyorum

Ee siz de arayıp sormayın.Gidecek zaten bence.Zaten siz bunu istediğini hissettiğiniz için konu açmışsınız.Arayıp sormanın meşguliyetle alakası bile yok.
Benim kahve sade olsun.

Adam okulu bitirmiş, memur olmuş. Siz özelde hemşirelik yapmışsınız, şu an çalışmıyorsunuz. Ne hikmetse 2 hafta önce atanmış ve derhal soğukluk başlamış. Ben bu yurdum erkeğini biraz tanıyorsam, bu adamın hastanede , adliyede, okullarda orda burda gözü fıldır fıldır dönüyor.

Babasi da ilk basta memur olsaydi iyiydi falan demis, benim de aklima bu geldi. Ben de atanmayi bekliyorum bu arada biliyo zaten. İnsan bunlari duyunca dogru olsa da olmasa da uzuluyo ya

Babasi da ilk basta memur olsaydi iyiydi falan demis, benim de aklima bu geldi. Ben de atanmayi bekliyorum bu arada biliyo zaten. İnsan bunlari duyunca dogru olsa da olmasa da uzuluyo ya
Biraz umutsuz konuşun, atanmam çok zor falan deyin, bana öyle geliyor ki iyice kayıplara karışacak.

Bilmiyorum ben kötü düşünmek istemedim nedense sizin durumunuzda. İlk defa işe başlayınca o alışma sürecinde çok göze batmamak için insan eline alıp telefonla mesajlaşamayabiliyor. Veya yoğunluğu ne? Mesai saatlerinde çok yoğunsa yine yazamıyor olabilir. Sonuçta boşluklarında konuşuyormuşsunuz. Sizde önceden daha sık iletişim kurunca ve bu azalınca endişelenmişsiniz gibi geldi.
Arada bi ağzını arayın bakalım mesai saatleri çok mu yoğun geçiyormuş, nasılmış? Veya sordunuz mu? Ne diyor? Ben mesela yoğunluktan bazı günler elime telefonu dahi alamıyorum. Bir de öğle arasında, iş çıkışında aranızdaki muhabbetler sıcak oluyor mu? Yoksa bi soğukluk var mı aranızda?

Önce ciddi başlayıp işe girince yan çizmiş. Yoğunuluğu bahane ederek aramaları azaltmış. Birebir yaşadım bunu biliyor musun? Hep sabrettim sonunda evlencez o yoğun dedim kendimi kadırdım avuttum oyaladım. Gerçek tokat gibi çarptı yüzüme facebook mesajlarını görünce beni aramadığı zamanlar başkasını arıyormuş zaten . Yoğunum yorgunum nasıl geleyim dediği zamanlar bungalov eve gitmiş biriyle. Anlayacağın kimse yoğun değil sana bana yoğun. Hayatında biri vardır dediklerinde ne dedim biliyo musun o sizin sandığınız gibi biri değil asla yapmaz. O aslalarımı yedirdi bana. Şu kadar ay, yıl bekle evlencez diyordu ya öğrenmeseydim ya beklesydim diyorum

Sicak oluyo ya sogukluk yoktu aslinda. Evet gercekten cok yogun. Yeni gelenler onlar oldugu icin butun gorevleri nobetleri kitliyolar. Telefon yasak nobetteyken nobeti bitirince ariyo arada yaziyo. Gecen ben aradim cok nadir ararim acmadi, sonra geri aradi arkadasi cikti on dakka sonra nobeti biticek merak etmesin diyo dedi tamam tesekkurler dedim. Ya bilmiyorum ben de istemiyorum bitmesini, bi gorseniz kedi gibi oyle kotu buyutulmus bi cocuk degil aslinda. Eskiden beri de evlenmek istermis yakin arkadaslari hep oyle soyluyo sadece ailesi yuzunden kendini ortaya atamiyo. Kotu dusunmemeniz biraz rahatlatti

Gercekten mi ya.. of kavun degil ki icini gorelim. Allahim bunlari okuyunca direk suphelendim ama ya gerci ben boyle bi durum olsa 6. Hislerimle hep hissetmisimdir hic bana oyle gelmedi

Kizlar bi de bisey sorucam, annem onceki iliskilerimde ne dediyse cikmistir. Ben bu sekilde tartisinca annem hep onu savunuyor hep bana gereksiz buyutuyosun cocuk birsuru sorunla ugrasiyo ailesiyle, yeni ise basladi falan diyo hic ona laf soyletmiyo. Ne biliyim ben sevdim onu falan diyo. Anneler hep dogruyu hisseder mi gercekten

Annenizin her dediği çıkacak diye bir şey yok. Benim babamın tek yanıldığı konu eşim oldu.

Gercekten mi ya.. of kavun degil ki icini gorelim. Allahim bunlari okuyunca direk suphelendim ama ya gerci ben boyle bi durum olsa 6. Hislerimle hep hissetmisimdir hic bana oyle gelmedi
Aynen ben de öyle diyordum o yüzden soğuk duş etkisi yarattı okuduğum mesajlar. Bir de mesaisi falan yoğun ya imkan vermiyorum bana bile vakit ayıramıyor başkasına nasıl ayırsın diye zateb diyorum benim gibi kimse sevemez varsa da hşssederim. ama aradan yıllar geçince sonradan anladım gerçekten seveni eşim yeri geliyor 7 gün çalışan biri ama hiç hissettirmedi yoğunluğunu . Çünkü onun aksine seviyordu. Ne yaparsın bilmiyorum ama Benden en büyük tavsiye şu kadar yıl sonra evlencez yalanına inanıp beklemeye kalkma. O yılların sonunda olan sana olur

Peki ne sormam gerekir bunlari ogrenmek icin ya? Oyalanmak istemiyorum gercekten ben de

Peki ne sormam gerekir bunlari ogrenmek icin ya? Oyalanmak istemiyorum gercekten ben de
Yapacağınız tek şey var. Umutsuz bir tablo çizeceksiniz atanmanız konusunda. Başta ne önemi var canım diyebilir. Sonradan ufak ufak uzamayacağının garantisi olmaz bu.

Hiçbir şey. Hayatını yaşayacaksın önündeki fırsatları onu bekleyeceğim diye tepmeyeceksin (başkasını bul anlamında demiyorum her türlü fırsat) ben onun için yakın bir arkadaşımla küstüm. Şehir dışındaki bir işi reddettim zamanı geri döndürüp şu akılları biri versin diye neler vermezdim.o sadece sen hayatını yaşarken sana eşlik eden biri olsun. Bekleme kafasında olma. Diyelim bu şekilde iki yıl geçti ve ayrıldınız. O an onun yüzünden hiçbir şey kaybetmemiş ol

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş '((

Anlattığınızdan anladığım o ilk süreçte işsiz olduğu için daha çok arayıp sormuş o dönemde de siz çalışıyormuşsunuz.
Şimdi durumlar tam tersi o yeni işine ayak uydurmaya çalışıyor (ki şu emniyette de bir kısmı Afet Bölgesinde oldukları için iş yoğunlukları normal bölgelerde daha fazla) siz de evde olunca biraz daha beklentiniz oluyor.
Bir kaç ay sonra durum hala böyle devam ederse böyle bir hayat isteyip istemediğimize karar verirsiniz ancak şu an geçiş evresi..

İnsan bakmak zordur hele yatalak insan bakmak çok daha zor baktık biliyorum 6 aya bu halde olan evlenince ne olacak sanıyorsunuz. Bu zamanda ben asla müsaitlik yorgunluk o seylere inanmiyorum su meret her dk elimizde 2 kelime yazamayan hic yazmasın

iki kelime yazmiyo demedim ki ya lutfen direk korukle gitmeyin dikkatli okumadiysaniz bosverin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…