Şöyle düşünün destek olsanız yanında olsanız bile nasık yetişip büyüdüyse hep öyle devam ediyor. Mesela eğer ailesine bakma zorunluluğu içersindeyse bu bir ömür devam ediyor çünkü o kişi öyle yetişmiş ailesi hep ına baskı yapacak o ki si de hep onlara adayacak hayatını. Bence en iyisi sizin kendinize bu süreçte destek olup daha sağlıklı karar verme aşamasına gelmeniz. Çok çok benzerini yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ama malesef yaranılmıyor destek de olsanız yanında da olsanız zaten bunları görecek biri olsa size başta yaklaştığı şekilde devam ederdi(evlilik istiyorum vs gibi konuşmuş insan bahsediyorum) eminim ki sizi el üstünde tutacak sevgisini ilgisini gösterecek daha sağlıklı bir ailede büyümüş birinin olduğu. Lütfen geçiriniz de anladıgım kadarıyla bu güzel yaşlarınızı bu şekilde şimdiden bir şeyleri sırtlamayı düsünetek geçirmeyin. Su notu da düşmem lazım özellikle erkeklerde ailesinde sıkıntı varsa sonuç muhakkak hüsran oluyor
kendinize zaman ayırıp doğru kararlar verin lütfen ilerde verdiğiniz emellerden pişman olmamak icin