Sevgilimi umursamamak istiyorum

Atanırsanız arar.Çevremden görüyorum atanınca kısmet açılıyor.
Valla suan atanicak gibi bi durumum yok en gec bi sene icinde o da sans isi biraz, oyle dusunuyo mu dusunmuyomu bilemem beyninin icini. Ben onun polislik okudugunu bile bilmiyodum konusmaya baslarken. Benim memurluk takintim yok ozelde calisan kendi isini yapan bi cok erkegin durumu daha iyi buna bakicak olsam ben de bakarim, ki dolu yani etrafimda. Beni boyle bisey icin oyaliyosa da gunahimi alir. Ben egitimdeyken onun asker gibi yolunu gozluyodum herkes yapmaz. Mektuplar hediyeler teselliler okudugum yasinler, o da yollardi bana hediyeler cicekler. Guzel bi sekilde yurutuyoduk ya mutluyduk yani. Herkesin imrendigi bi iliskimiz vardi. Bi de kendi yakin erkek arkadasi da kiz arkadasi da benim arkadasim, sesin gibisini bulamicagini biliyolar diyip duruyolar. Umarim aklinda boyle garip seyler yoktur ailesi de sokmuyodur. Of bilemiyorum ya

Bilemem ama şu an göz yumduğun şeyler ileride daha büyük problem haline geliyor evliliklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…