- 6 Aralık 2021
- 1.414
- 2.227
- 83
Hissedemeyebilirler bence ya, zamane erkeklerini tanımıyorlar ortalık ne fena.. annen mazlum, temiz yüzlü gördü onu belki ama erkekler mantıklı düşünme konusunda daha iyiler ve ortamı değişince aklından seçenekler geçmeye başlamıştır belki. Ben diğer arkadaşlar kasar net yolcu bu adam diyemiyorum ama beklenir de. Hayatının merkezine koyma dicem kendin sorunda demişsin, biraz sosyalleşsen, kurstur falan.. ne bileyim yeni amaçlar edinsen kendine.. psikolojik olarak da hazırlıklı ol ama böyle nötr olarak,ay o da nasıl mümkünseKizlar bi de bisey sorucam, annem onceki iliskilerimde ne dediyse cikmistir. Ben bu sekilde tartisinca annem hep onu savunuyor hep bana gereksiz buyutuyosun cocuk birsuru sorunla ugrasiyo ailesiyle, yeni ise basladi falan diyo hic ona laf soyletmiyo. Ne biliyim ben sevdim onu falan diyo. Anneler hep dogruyu hisseder mi gercekten
Tamamiki kelime yazmiyo demedim ki ya lutfen direk korukle gitmeyin dikkatli okumadiysaniz bosverin
Gecis evresi.. evet ya suan gercekten konuyu ozetlediniz cok tesekkur ederim, bi sure daha bekleyip karar vericem suan zaten karar veremiyorum acele etmiyim hic bisey icinAnlattığınızdan anladığım o ilk süreçte işsiz olduğu için daha çok arayıp sormuş o dönemde de siz çalışıyormuşsunuz.
Şimdi durumlar tam tersi o yeni işine ayak uydurmaya çalışıyor (ki şu emniyette de bir kısmı Afet Bölgesinde oldukları için iş yoğunlukları normal bölgelerde daha fazla) siz de evde olunca biraz daha beklentiniz oluyor.
Bir kaç ay sonra durum hala böyle devam ederse böyle bir hayat isteyip istemediğimize karar verirsiniz ancak şu an geçiş evresi..
Atanırsanız arar.Çevremden görüyorum atanınca kısmet açılıyor.Babasi da ilk basta memur olsaydi iyiydi falan demis, benim de aklima bu geldi. Ben de atanmayi bekliyorum bu arada biliyo zaten. İnsan bunlari duyunca dogru olsa da olmasa da uzuluyo ya
Şöyle düşünün destek olsanız yanında olsanız bile nasık yetişip büyüdüyse hep öyle devam ediyor. Mesela eğer ailesine bakma zorunluluğu içersindeyse bu bir ömür devam ediyor çünkü o kişi öyle yetişmiş ailesi hep ına baskı yapacak o ki si de hep onlara adayacak hayatını. Bence en iyisi sizin kendinize bu süreçte destek olup daha sağlıklı karar verme aşamasına gelmeniz. Çok çok benzerini yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ama malesef yaranılmıyor destek de olsanız yanında da olsanız zaten bunları görecek biri olsa size başta yaklaştığı şekilde devam ederdi(evlilik istiyorum vs gibi konuşmuş insan bahsediyorum) eminim ki sizi el üstünde tutacak sevgisini ilgisini gösterecek daha sağlıklı bir ailede büyümüş birinin olduğu. Lütfen geçiriniz de anladıgım kadarıyla bu güzel yaşlarınızı bu şekilde şimdiden bir şeyleri sırtlamayı düsünetek geçirmeyin. Su notu da düşmem lazım özellikle erkeklerde ailesinde sıkıntı varsa sonuç muhakkak hüsran oluyorCok haklisiniz net konusmaniz daha iyi benim icin. Ben de bunu dusunuyorum ama cocuk gibi suan, ailesinden yana gercekten cok zorlaniyor baski altinda kiyamiyorum gercekten. Sizce ona destek olmam gerekir mi yoksa kotu yanlarini dusunup kendimi sogutmali miyim? Emin oldugum tek sey ailesinin cok uzdugu. Senelerdir omzunda yuklerle ilerlemeye calisan biri. Belki kafasi ilerde rahata kavusursa o zaman bu ciddiye binme islerini dusunur diye umuyorum
aslında yaşı çok büyük değil.Bazen düşünüyorum da insan ömrünün bu kadar uzaması da iyi bir şey değil gibi geliyor.
ben de 31Ben 38 sevgilim 43
günde 1162794937 defa hem telefon hem vatsap görüntülü konuşuruz salak salak sırıtıyoruz sanırım bu uyum ya var ya yoktur ortası yok.
yaşa da,iş temposuna da bakmıyor
ben de böyle düşünmüştüm ama herkes o kadar korkunç bir tablo çizmiş ki dedim acaba ben bayağı saf miyimAnlattığınızdan anladığım o ilk süreçte işsiz olduğu için daha çok arayıp sormuş o dönemde de siz çalışıyormuşsunuz.
Şimdi durumlar tam tersi o yeni işine ayak uydurmaya çalışıyor (ki şu emniyette de bir kısmı Afet Bölgesinde oldukları için iş yoğunlukları normal bölgelerde daha fazla) siz de evde olunca biraz daha beklentiniz oluyor.
Bir kaç ay sonra durum hala böyle devam ederse böyle bir hayat isteyip istemediğimize karar verirsiniz ancak şu an geçiş evresi..
Madem soğumaya yer arıyorsunuz. O zaman sizden de olmaz ondan da..Ay tam aradigim sogutma mesajinasil geri cekerim kendimi peki
Aslında gerçekten aramak isteyen arıyor.Yoğunluk hikaye.Ben aramayı sevmem ama hissettiririm o sıcaklığı.Atanma konusu da doğru.Atanan kadınların birden artıyor talipleri.Etrafta görüyorum.ben de böyle düşünmüştüm ama herkes o kadar korkunç bir tablo çizmiş ki dedim acaba ben bayağı saf miyim
yakın zamanda ikinci kez atandımAslında gerçekten aramak isteyen arıyor.Yoğunluk hikaye.Ben aramayı sevmem ama hissettiririm o sıcaklığı.Atanma konusu da doğru.Atanan kadınların birden artıyor talipleri.Etrafta görüyorum.
bu sarraflık Halis miAdam okulu bitirmiş, memur olmuş. Siz özelde hemşirelik yapmışsınız, şu an çalışmıyorsunuz. Ne hikmetse 2 hafta önce atanmış ve derhal soğukluk başlamış. Ben bu yurdum erkeğini biraz tanıyorsam, bu adamın hastanede , adliyede, okullarda orda burda gözü fıldır fıldır dönüyor.
Hatırlıyor musun bilmiyorum, bir konu vardı, kadın 26 yaşında hemşireydi adam 34 yaşında polis. Hastanede gözüne kestirmiş kadını, kadın da yazık hoşlanmış falan. Adam şaibeliydi biraz, konuyu bulamadım şimdi.bu sarraflık Halis mi
yorumun neresinden öpeceğimi şaşırdım
yok anımsayamadım ama benim de çok gözlem yaptığım bi konuydu bu sen direkt yazınca hoşuma gitti :))Hatırlıyor musun bilmiyorum, bir konu vardı, kadın 26 yaşında hemşireydi adam 34 yaşında polis. Hastanede gözüne kestirmiş kadını, kadın da yazık hoşlanmış falan. Adam şaibeliydi biraz, konuyu bulamadım şimdi.
Polis kısmı emniyet hariç ya hastanede buluyor ya adliyede, buralarda görevli olmaları sebebiyle.yok anımsayamadım ama benim de çok gözlem yaptığım bi konuydu bu sen direkt yazınca hoşuma gitti :))
şu an meslek sahibi olmayan erkekler bile atanmış öğretmen yada memur arayışındalar ,konu sahibin sevgilisi de yakında o tayfaya düşer
askerleri de ekleyelim o grubaPolis kısmı emniyet hariç ya hastanede buluyor ya adliyede, buralarda görevli olmaları sebebiyle.
Öğretmeni ya arkadaş çevresi bulur ya ailesi. Elbette ilk tercihleri.askerleri de ekleyelim o grubaarada da öğretmen buluyorlar ,öğretmenleri daha çok tercih ediyorlar çalışma saatleri ve tatilleri açısından
şimdi artık memura memur devri ,çoğu kazanç kapısı gibi görüyor maalesef duygusallıktan ziyadeÖğretmeni ya arkadaş çevresi bulur ya ailesi. Elbette ilk tercihleri.
Cevabi alintilamadan yazmisimŞöyle düşünün destek olsanız yanında olsanız bile nasık yetişip büyüdüyse hep öyle devam ediyor. Mesela eğer ailesine bakma zorunluluğu içersindeyse bu bir ömür devam ediyor çünkü o kişi öyle yetişmiş ailesi hep ına baskı yapacak o ki si de hep onlara adayacak hayatını. Bence en iyisi sizin kendinize bu süreçte destek olup daha sağlıklı karar verme aşamasına gelmeniz. Çok çok benzerini yaşadığım için sizi çok iyi anlıyorum ama malesef yaranılmıyor destek de olsanız yanında da olsanız zaten bunları görecek biri olsa size başta yaklaştığı şekilde devam ederdi(evlilik istiyorum vs gibi konuşmuş insan bahsediyorum) eminim ki sizi el üstünde tutacak sevgisini ilgisini gösterecek daha sağlıklı bir ailede büyümüş birinin olduğu. Lütfen geçiriniz de anladıgım kadarıyla bu güzel yaşlarınızı bu şekilde şimdiden bir şeyleri sırtlamayı düsünetek geçirmeyin. Su notu da düşmem lazım özellikle erkeklerde ailesinde sıkıntı varsa sonuç muhakkak hüsran oluyorkendinize zaman ayırıp doğru kararlar verin lütfen ilerde verdiğiniz emellerden pişman olmamak icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?