• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi umursamamak istiyorum

Konu sahibi ben ne alaka olmuştur 🤣

Bu adam bana canlı cenaze gibi geliyor hep.Ruhu çekilmiş.
Konu sahibi cicim ayıyla alakası yok.23 yıldır evliyim.Ülke dışına da gitse günde 4-5 sefer arar.Ben pek aramayı sevmem.Yani seninkinde iş yok.İlgisi yok.
Ben 38 sevgilim 43
günde 1162794937 defa hem telefon hem vatsap görüntülü konuşuruz salak salak sırıtıyoruz sanırım bu uyum ya var ya yoktur ortası yok.
yaşa da,iş temposuna da bakmıyor

Ben 38 sevgilim 43
günde 1162794937 defa hem telefon hem vatsap görüntülü konuşuruz salak salak sırıtıyoruz sanırım bu uyum ya var ya yoktur ortası yok.
İş temposuyla alakası yok.Arayan insan arıyor.Bence konuda erkek yavaş yavaş iletişimi kesmeye çalışıyor.Uzak mesafe ilişkisi bana pek sağlıkla da gelmiyor.Brad de bana uzak.Tabi ki bu aşkımızı baltalıyor.

Son düzenleme:
Ben 38 sevgilim 43
Ya seviyordur ya sevmiyordur. Bunun ortası yok, katılıyorum.
Ya kendimden pay biçiyorum, o kadar seviyordum ki bir yere gidecekti apar topar erken çıktım işten, hemen gidip 10 dk gördüm. Ki 1 hafta göremeyeceğim diye.
Demem o ki bir adam seviyorsa imkan yaratır, nokta. Yemişim yoğunluğunu, yalan dolan geçiniz.

İş temposuyla alakası yok.Arayan insan arıyor.Bence konuda erkek yavaş yavaş iletişimi kesmeye çalışıyor.Uzak mesafe ilişkisi bana pek sağlıkla da gelmiyor.Brad de bana uzak.Tabi ki bu aşkımızıı baltalıyor.
Uzak mesafede her şey karanlık,adamın belki kendi şehrinde sevgilisi vardır veya ayrılıp barıştığı biri vardır ayrılık dönemi konu sahibini araya kaynatmış da olabilir
Annesi yatalakmış,Allah sağlık versin ama gencecik kız bunu bile bile kabul edecek.Adam ve ablası varmış.Sanmam kızı baksın oğlu da bakmaz konu sahibine yüklenecekler anamdır diye.
Bunu biz öngörebiliyoruz da konu sahibi kaç yaşında acaba.
Ailevi problemleri olan adamlarla mutlu olunmaz bunu söyler bunu bilirim

Boniva yazınca bir şok oldum, gözümün önünde canlandı yani. :KK70:
ya ben onu şey için yazmıştım anlaşılmadı
hani evlilik düşünmeyen adam bile bahçeli gibi evlilik düşünür sevmeyen biri sever koşmayan biri köpek gibi koşar

ya ben onu şey için yazmıştım anlaşılmadı
hani evlilik düşünmeyen adam bile bahçeli gibi evlilik düşünür sevmeyen biri sever koşmayan biri köpek gibi koşar
Bence biz Şermin hanımı bekleyelim.Sırlar dökülsün ortalığa.😂

Çok flörtöz bir ablan olarak söyleyim kaçan hep ben oldum 38 yaşındayım.kıymetli oluyorsun soğukkanlı ol ama bir iki sefere mahsus olmasın duruşun bu olsun bak gör d.bahçeli bile peşinden koşar sevgi saçar
Ay ben ne dedim şimdi bir gülme geldi :KK70:
Ay yicem seni, tamam ben bu yoldan devam o zaman ♥️😄

Ben anlamadım. İşe başladıktan sonra mı ilgisizliği başladı? Mesela günde kaç kere konuşuyorsunuz veya ne kadar mesajlaşıyorsunuz? İşin ilk haftaları yoğun ve yorucu geçer. İşi öğrenmek, ortama alışmak, çalışma arkadaşlarına alışıp kaynaşmak, ilk defa çalıştığı için o yoğunluktan akşam eve aşırı yorgun gelip erkenden uyuyakalmak. Hepimizin başına gelmiştir. Öğle aralarında, boşluklarında aramıyor mu, konuşmuyor musunuz? Öğrenciyken gibi olmaz tabi sürekli arama, sürekli mesajlaşma durumu.
Biraz zaman verin bakalım. İşe, iş yerine adapte olduktan sonra da aynı şekilde ilgisiz mi? Eğer devam ederse ona göre konuşur yolunuza bakarsınız.
İse baslamadan once yanima geldi cok guzeldi uc dort gun hep gorustuk ise baslayinca sadece azaldi konusmalarimiz. Ben de elimde olmadan uzerine dusunce kendi degerimi kuculttum gibi bisey oldu aslinda. Evet ogle aralarinda ve bosluklarda konusuyoruz. Aynen dediginiz gibi zaman vericem cok tesekkur ederim icinizden tavsiye olarak ne gecerse yazabilirsiniz 💕

Uzak mesafede her şey karanlık,adamın belki kendi şehrinde sevgilisi vardır veya ayrılıp barıştığı biri vardır ayrılık dönemi konu sahibini araya kaynatmış da olabilir
Annesi yatalakmış,Allah sağlık versin ama gencecik kız bunu bile bile kabul edecek.Adam ve ablası varmış.Sanmam kızı baksın oğlu da bakmaz konu sahibine yüklenecekler anamdır diye.
Bunu biz öngörebiliyoruz da konu sahibi kaç yaşında acaba.
Ailevi problemleri olan adamlarla mutlu olunmaz bunu söyler bunu bilirim
onceden ayni sehirdeydik meslegi geregi yeni gitti oraya, bi de egitimdeyken uzaktik zaten sevgili ihtimali yok. Ben 25 im o 24 yasinda. Kizi zaten yillardir bakmis artik ogluna kaldi evet, ya bunlari ben de ongorebiliyorum ama ben de zamaninda dedeme falan baktim allah gostermesin hepimizin annesi o duruma gelebilir ben bunu hic takmadim kafama.

İş temposuyla alakası yok.Arayan insan arıyor.Bence konuda erkek yavaş yavaş iletişimi kesmeye çalışıyor.Uzak mesafe ilişkisi bana pek sağlıkla da gelmiyor.Brad de bana uzak.Tabi ki bu aşkımızı baltalıyor.
Bunu istedigini nasil anlarim peki? Cunku ogle aralarinda bi de uyumadan once ya da is cikislarinda arayabiliyo artik, belki gecici bi surectir yeni basladigi icin goze batmak istemiyorum ama seni ihmal edip uzdugumun farkindayim duzelicez gibi seyler de soyluyo. Dedim ya ayrilmayi teklif ettim diye, basta istemedi ben diretince cabalamadi iki uc saat sonra dayanamadi noluyo bize kendine gel falan yazdi seni cok seviyorum kucuk seyleri buyutmeyelim falan dedi baristik. Hani iletisimi kesmek istese bunlari soylemez heralde ya ben kapiyi actim sonucta gidebilirdi dimi? Ben de eksik dusunuyo olabilirim. Ay keske sizinle suan kahve icerek anlatabilsem bunlari 😄

Herkese merhaba, direk konuya giriyorum. Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz liseden sinif arkadasimdi cevremiz arkadaslarimiz ayni. Sonra bu polislik egitimindeyken tanistik sevgili olduk. Uzak mesafelerden yurutuyoruz. Bi ay once mezun oldu ve iki haftadir calismaya basladi. O basladigindan beri nerdeyse hic konusamiyoruz gunde 4 5 kere ariyosa simdi 1 2 ye dustu. İliskimiz cok guzeldi konusmasak bile sevdigini hissederdim gonlumu alirdi. Artik onu hissedemiyorum gonlumu almaya bile vakti yok hep yorgun geliyo. Onu anlamaya calisiyorum ama bu sekilde hissedince ben de uzuluyorum. Benim gibi olanlar varsa nasil davraniyosunuz soyler misiniz? İlk sevgili oldugumuzda ben ozelde hemsireydim Şu an calismiyorum bi ay sonra baslayacagim evde durdukca onun yazmasini bekliyorum. Gercekten cok canim yaniyo aklim hep onda ya. Onunla konusmayinca kotu hissediyorum hep. Bi ayrilicak gibi olduk istemedi geri baristik. Hayatimin merkezini o yapmak istemiyorum ama oluyo kendiliginden. Evli bi arkadasim da cicim aylari geciyo ilk baslardakini bekleme diyo ama 6. Ayimizda da ne bileyim ciddiye mi oturuyoruz hala cicim aylarinda miyiz bilmiyorum. Bu arada mesafeleri onceden hic sorun etmezdik ama suan sorguladigim sey, kac sene daha boyle devam ederiz? Cunku baslarda niyetinin ciddi oldugunu, iki seneye evlenmek istedigini bildigim icin icim rahatti nasil olsa en sonunda kavusucaz derdim. Ama son zamanlarda hazir olmadigini dile getirdi, annesi yatalak hasta onu kendi evine alicak bakici tutucak, babasi ayri problem. Annemle ablamla tanisti bize geldi babamla yasamadigimiz icin, ailem onu cok seviyor ben de ablasiyla tanistim. Sizce sabredersem guzel gunleri gorur muyuz, yoksa bosa mi sabretmis olurum. Ablalarim daha iyi bilir sabrin sonu selamet midir gercekten bilemiyorum. Kusura bakmayin cok yazdim, belki icimi rahatlatir soyledikleriniz ya da ozellikle tavsiyeleriniz, cok ihtiyacim var.
Sabrın sonu selamettir ama doğru adamla. Ben nişanlımla 4 yıldır cicim ayındayız keza etrafımdaki bazı arkadaşlarım da öyle, liseden beri beraber olan arkadaşlarım var hala cicim ayındalar. Evet ilişkinin ilk ayları aşırı ilgi doludur sonuçta ortada aşırı heyecan ve tanıma süresi vardır. Ama sonrasında da hep ilgi dolu devam ettik hatta ilk zamanlardan daha samimiyiz. Sizin eksiniz mesafe malesef ve mesafe aşka engel değildire inanmıyorum. İnsan sevdiğini yanında ister. Sizin erkek arkadaşınız başta evlenmek istiyorum deyip şuan hazır değilim cümlesini kurmuşsa ben olsam orda bir şey arardım. Mesafe varsa iki taraftan biri veya ikisi belli bir süreden sonra amaaan diyerek salmaya başlıyor ve çareyi daha yakınındakilerle heyecan aramakta buluyor. Bence sizin sonunuz da az çok böyle ama çareyi yakınlardaki adaylarla arayacak olan kim olur belli olmaz siz de olabilirsiniz

Sabrın sonu selamettir ama doğru adamla. Ben nişanlımla 4 yıldır cicim ayındayız keza etrafımdaki bazı arkadaşlarım da öyle, liseden beri beraber olan arkadaşlarım var hala cicim ayındalar. Evet ilişkinin ilk ayları aşırı ilgi doludur sonuçta ortada aşırı heyecan ve tanıma süresi vardır. Ama sonrasında da hep ilgi dolu devam ettik hatta ilk zamanlardan daha samimiyiz. Sizin eksiniz mesafe malesef ve mesafe aşka engel değildire inanmıyorum. İnsan sevdiğini yanında ister. Sizin erkek arkadaşınız başta evlenmek istiyorum deyip şuan hazır değilim cümlesini kurmuşsa ben olsam orda bir şey arardım. Mesafe varsa iki taraftan biri veya ikisi belli bir süreden sonra amaaan diyerek salmaya başlıyor ve çareyi daha yakınındakilerle heyecan aramakta buluyor. Bence sizin sonunuz da az çok böyle ama çareyi yakınlardaki adaylarla arayacak olan kim olur belli olmaz siz de olabilirsiniz
Onceki iliskimde de sevgilimle benim okulum geregi uzaga dusmustuk ben dediginiz gibi aman diyip ayrilmistim. Ya biz de gercekten sizin gibiydik sadece iki haftadir falan boyleyiz ise basladigindan beri. Ne bileyim insan biraz emek verince biraz da sevince hemen kestirip atamiyo gecici bi surec mi degil mi onu degerlendirmek istiyorum. Evet dediginiz gibi hazir degilim diyince altinda bisey aradim ben de uzuldum ama bunu nasil sorabilirim ki ona? Neyin var dediginde musait zamanda konusuruz dedim acele konusmak istemedim bu konuyu ama ne konusucagimi bilmiyorum 😄

Back