Sevgilimi umursamamak istiyorum

leylinsel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2019
28
5
36
26
Herkese merhaba, direk konuya giriyorum. Sevgilimle 6 aydir birlikteyiz liseden sinif arkadasimdi cevremiz arkadaslarimiz ayni. Sonra bu polislik egitimindeyken tanistik sevgili olduk. Uzak mesafelerden yurutuyoruz. Bi ay once mezun oldu ve iki haftadir calismaya basladi. O basladigindan beri nerdeyse hic konusamiyoruz gunde 4 5 kere ariyosa simdi 1 2 ye dustu. İliskimiz cok guzeldi konusmasak bile sevdigini hissederdim gonlumu alirdi. Artik onu hissedemiyorum gonlumu almaya bile vakti yok hep yorgun geliyo. Onu anlamaya calisiyorum ama bu sekilde hissedince ben de uzuluyorum. Benim gibi olanlar varsa nasil davraniyosunuz soyler misiniz? İlk sevgili oldugumuzda ben ozelde hemsireydim Şu an calismiyorum bi ay sonra baslayacagim evde durdukca onun yazmasini bekliyorum. Gercekten cok canim yaniyo aklim hep onda ya. Onunla konusmayinca kotu hissediyorum hep. Bi ayrilicak gibi olduk istemedi geri baristik. Hayatimin merkezini o yapmak istemiyorum ama oluyo kendiliginden. Evli bi arkadasim da cicim aylari geciyo ilk baslardakini bekleme diyo ama 6. Ayimizda da ne bileyim ciddiye mi oturuyoruz hala cicim aylarinda miyiz bilmiyorum. Bu arada mesafeleri onceden hic sorun etmezdik ama suan sorguladigim sey, kac sene daha boyle devam ederiz? Cunku baslarda niyetinin ciddi oldugunu, iki seneye evlenmek istedigini bildigim icin icim rahatti nasil olsa en sonunda kavusucaz derdim. Ama son zamanlarda hazir olmadigini dile getirdi, annesi yatalak hasta onu kendi evine alicak bakici tutucak, babasi ayri problem. Annemle ablamla tanisti bize geldi babamla yasamadigimiz icin, ailem onu cok seviyor ben de ablasiyla tanistim. Sizce sabredersem guzel gunleri gorur muyuz, yoksa bosa mi sabretmis olurum. Ablalarim daha iyi bilir sabrin sonu selamet midir gercekten bilemiyorum. Kusura bakmayin cok yazdim, belki icimi rahatlatir soyledikleriniz ya da ozellikle tavsiyeleriniz, cok ihtiyacim var.

Önce evlilik düşünüp sonra fikrini değiştirir gibi olması en büyük sıkıntı bence. Zaman zayıflamasından daha büyük sıkıntı. Bu iş oyalamaya gider gibi görünüyor malesef. İlişki zaten ikinizin aynı şeyleri isteyip aynı şeylerden rahatsızlık duyduğunuz aman yürüyor mesela konuşmadığımız zaman o eğer rahatsız olmuyorsa sıkıntı var. Ya da o da evlenip beraber yasamak istemiyorsa sizin gibi demek ki aynı şeyleri hissetniyorsunuz. Net net yazıyorum çünkü daha önce başıma geldi. Ayrıca şunu da demek istiyorum cicim ayı 6 ay hadi bitti gibi olmaz eğer aranızda tutku uyum saygı varsa yıllar yıllar da sürebilir.

Cok haklisiniz net konusmaniz daha iyi benim icin. Ben de bunu dusunuyorum ama cocuk gibi suan, ailesinden yana gercekten cok zorlaniyor baski altinda kiyamiyorum gercekten. Sizce ona destek olmam gerekir mi yoksa kotu yanlarini dusunup kendimi sogutmali miyim? Emin oldugum tek sey ailesinin cok uzdugu. Senelerdir omzunda yuklerle ilerlemeye calisan biri. Belki kafasi ilerde rahata kavusursa o zaman bu ciddiye binme islerini dusunur diye umuyorum

Uzak mesafeli ilişkiler hiç bana göre değil mesela. İstediğim zaman gözlerinin içine bakmam lazım,elini tutmam lazım. Yarım saat de olsa bir kahve içecek kadar görmem lazım,yürüyüş yapmam,sinemaya gitmem lazım gibi bir ton şey.
Uzak mesafede aynı yerde gibi tanıyamazsınız kimseyi,neticede telefonun bir ucunda bir insan.Hal ve hareketlerini mimiklerini görmezsiniz duymazsınız hep iyi yönlerini anlatır vs.
Sizin yerinizde olsam geri çekilirdim o koşsun peşinizden,olmuyorsa da iyi ki diyip yolunuza devam etseniz.
Hem ilgisiz hem ailevi sıkıntıları olan birisi,annesi de hastaymış ileride siz bakacaksınız belki de hemşiresiniz diye el altında tutuyordur sizi çok mu fesatım bilmem ama bile bile bu zor yola girmezdim.
El üstünde tutmuyor ağzımın içine bakmıyor ilgisiz
Yok her yönden tırt

Ay tam aradigim sogutma mesaji nasil geri cekerim kendimi peki

Ay tam aradigim sogutma mesaji nasil geri cekerim kendimi peki
g.tünü kaldırmamadan başlayabilirsiniz mesela.
arayan soran merak eden o olsun.
soğukkanlı olun ya.
3 gün aramasa canı cehenneme siz hiç aramayın.hortlar niye aramıyorsun diye.
bugüne kadar nasıl davranış sergiliyorsanız tam zıttını yapınız

Simdi soyle, ben hic aramam yazmam zaten hep musait olunca o arar yazar. Ama aradiginda da ben hep onu merak eder sorular sorardim. Kavga edip baristigimizdan beri hic merak etmiyorum kendisi soruyo simdi senin neyin var soguksun diye, bu kadar merak etmeseydin ya demis trip atmis farkedince bi kere. Bu bile onu deli ediyo. Ama ne zamana kadar boyle devam edeyim, ya da bu ise yarar mi

Çok flörtöz bir ablan olarak söyleyim kaçan hep ben oldum 38 yaşındayım.kıymetli oluyorsun soğukkanlı ol ama bir iki sefere mahsus olmasın duruşun bu olsun bak gör d.bahçeli bile peşinden koşar sevgi saçar
Ay ben ne dedim şimdi bir gülme geldi

Ben anlamadım. İşe başladıktan sonra mı ilgisizliği başladı? Mesela günde kaç kere konuşuyorsunuz veya ne kadar mesajlaşıyorsunuz? İşin ilk haftaları yoğun ve yorucu geçer. İşi öğrenmek, ortama alışmak, çalışma arkadaşlarına alışıp kaynaşmak, ilk defa çalıştığı için o yoğunluktan akşam eve aşırı yorgun gelip erkenden uyuyakalmak. Hepimizin başına gelmiştir. Öğle aralarında, boşluklarında aramıyor mu, konuşmuyor musunuz? Öğrenciyken gibi olmaz tabi sürekli arama, sürekli mesajlaşma durumu.
Biraz zaman verin bakalım. İşe, iş yerine adapte olduktan sonra da aynı şekilde ilgisiz mi? Eğer devam ederse ona göre konuşur yolunuza bakarsınız.

Eğitimde yazan insan çalışırken haydi haydi yazar bazı erkekler işi eline alınca bi çark ediyorlar ben olsam fazla güven duymam. Şuan çalışmadığınız için aklınızda 1 aylık bi meşguliyet bulun en azından ona yazmazsınız sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…