sevgilimi evden kovdum :D

zaten birlikte yaşamak alışma evresi değil mi? olur böyle zamanla oturur. hem belliki gitmek istemiş kötü bir şeyde değil. hatalı bir durumda yok ortada bence ne sizin ne karşı tarafın. ama defol git sert olmuş malesef:) bence geldiğinde özür dilemeyin ama mumlarla falan güzel bi ortam yaratıp güzel vakit geçirin bir nevi özür olur :))

aynen zaten ben de o sözü söylediğim için kıvranıyorum şu an :KK70: ama özür dilemek lügatımıza ters :p davranışlarla göstercez artık... :KK70:

Eger evde kalma planini kuzenlerden once yapmis olsaydiniz tamam ama siz onun planini bozmussunuz sonra beni satmis olursun demissiniz. Aslında o da kuzenlerini ekmek istememiş ama size de hak vermis vakit gecirmedgnz için ve İkilemde kalmis.

Bu yüzden gerek yok tartismaya.

Ben olsam ben de gitmem sevgilimle vakit gecirmek beni daha mutlu eder ama erkekler tuhaf ya bu konuda onlari anlamak zor.

aynen cazgırlığı ben yaptım azcık :KK70: hakikaten erkekler tuhaf yaratıklar. tartışma yok trip var ama dozunda :KK70:

namus bekçileri damlamış:KK11:

sorma gitsin...

Neden aynı evde yaşıyorsunuz ki evlenmeden. Karşılıklı evlerde yaşayın. :KK48::KK48: Şaka bir yana bence haklısın. Durmak yok tribe devam. Yarın görüşemeyecekmişsiniz zaten. 1 gece daha dayanamadı mı??:KK20:

aslında yarın 3 saatliğine olmıcam sadece :KK70: ama haklısın durmak yok tribe devam :KK70::KK70:

Bence sen haksizsin adam gizli yapmamis fikrini sormus seni gorende kariya kiza gitcek sancak bu kadar baski iyi degil sonucta hep seninle zaten plan yapiyormus

ay ben aslında hiiiç baskı yapmam hatta kıskanmam bile ama bugün neden böyle yaptım anlamadım sanırım regl olyorum estim gürledim bundan dolayı...

Bak söylemedi deme bir susar iki susar patlar sevgilin de aynisini yaşadım :-)
Haksizken özür dile alttan al ki o sucluyken aynisini yapabilsin :)

doğru diyosun dominantlık da iyi değil ceylinim... :KK70:

Gereksiz bir tartışma olmuş. Basit meseleler...

haklısınız vallahi çok gereksiz :KK43:

Abartmışsın canım alttan al biraz dengele durumu

abarttım nihalim gönlünü alsam mı ki?

Queen

Birbirimize alan yaratiyoruz demissin ama cocuk gitmek istemis resti cekmissin.Burda celiski yok mu?Hee biz plan yaptik dersen de film galasina katilmiyorsunuz alt tarafi hdfilmizleden film izleyeceksinizdir hic olmadi sinemadir :) Ama 1 haftadir birbirimizle ilgilenemiyoruz da isin bahanesi olacagini dusunuyorum.O yuzden gereksizin de gereksizi bir cikis olmus.Unutma ki bugun onun gitmek istemesi durumunu yarin sen de kizlarla takilicaz seklinde yasamak isteyebilirsin.Ben olsam gonlunu alirdim Cunku defol cirkin bir itham.

Bir de siz ayni evi paylasiyor olsaniz ve sevgili olsanizda sevgilinin 1bucuk saat lutfen seklinde diretmesi onun ebeveyniymissin gibi bir hava oluyor.Hos degil bence.O dengeyi bulmak sart.

her kelimende yüzde yüz haklısın... hatta yüzde milyon ... gönlünü nasıl alsam ki klasik güzel sözler falan mı yoksa ekstra bişey mi yapsam?

sevgilindeki sikintin sadece buysa hozuna gitmeywn seni inciten yada yapmasini isteyipte yapmadigi baska konular yoksa eger, geldiginde cok ama cok kirildigini ifade et. seninke planimiz vardi. ben sana elimi uzattigimda senin elin orda olmayacaksa simdiden cik git hayatimdan felan gibi. ama cook da restlesmeden. incindigini belli ederekten

vuhuu elimi uzatmak falan güzel sözmüş... deneyim bunu teşekkür ederim :)

Her türlü haksızsın.
Efendisi misin sen onun 2 saat i 1.5 saat diye diretiyorsun
Hayır yani o yarım saatte ne kadar önemli işler yapılacak da ısrar ediliyor ki
Bu nasıl bir baskı çok kalmaz sevgilin yanında söyleyeyim

Her türlü haksızsın.
Efendisi misin sen onun 2 saat i 1.5 saat diye diretiyorsun
Hayır yani o yarım saatte ne kadar önemli işler yapılacak da ısrar ediliyor ki
Bu nasıl bir baskı çok kalmaz sevgilin yanında söyleyeyim

hiiii zehir gibi konuşmuşsuuun :KK43:

ya hiç böyle bişey yapmamıştım bugün nedense böyle bi çocukluk yaptım...

haksızım doğru diyorsun. 2 yılda bikez böyle yapsam kaçmaz heralde benden :KK70:

hiiii zehir gibi konuşmuşsuuun :KK43:

ya hiç böyle bişey yapmamıştım bugün nedense böyle bi çocukluk yaptım...

haksızım doğru diyorsun. 2 yılda bikez böyle yapsam kaçmaz heralde benden :KK70:

bir kerelikse bir şey olmaz ama bunu alışkanlık haline getirirsen çekilmez biri haline gelirsin onun için

bir insanın yanında huzur bulmak onunla mutlu olmak için beraber oluyoruz sonuçta

tam terside olabilirdi sizinde kuzenleriniz çağırsa ve siz gitmrk istesiniz o şekilde sizi evden kovsa burdaki hemen hemen herkes ayrıl derdi iş erkeklere gelince süründür oluyor.bende olsam benimle kalmasını isteyebilirdim ama bunu yanıstamazdım bile ki siz aynı evdesiniz gece gelicek sonuçta ve yine breabersiniz bence çok fazla abartmışsınız.

sonuçta kimlerle olcagını biliyorsun arada senden ayrı vakit geçirmek isteyebilir bu zaten ilişkiniz için en güzeli
keşke yapmasaydın gönlünü almalısın:KK37:

Bence kovmak falan doğru değil.İlk kez olduğunda hakimmişsin gibi hissediyorsun ama sonra erkek bıkar ve kaçar.

bir kerelikse bir şey olmaz ama bunu alışkanlık haline getirirsen çekilmez biri haline gelirsin onun için

bir insanın yanında huzur bulmak onunla mutlu olmak için beraber oluyoruz sonuçta

doğru diyorsun o hep bana der zaten senin yanında kafam çok rahat çok huzurluyum mutluyum diye. ilk kez yaptım böyle bişey özel günümdeyim ve bu ara bi yakınımı kaybettim ondan dolayı gitmesini istemiyorum sanırım yalnız hissediyorum :KK43:

doğru diyorsun o hep bana der zaten senin yanında kafam çok rahat çok huzurluyum mutluyum diye. ilk kez yaptım böyle bişey özel günümdeyim ve bu ara bi yakınımı kaybettim ondan dolayı gitmesini istemiyorum sanırım yalnız hissediyorum :KK43:

bunu direkt söylesen o zaten dizlerine kapanır, kıyamazdı, gitmezdi bırakıp

iletişim problemleri yıkmıyor mu hep ilişkilerimizi zaten...

tam terside olabilirdi sizinde kuzenleriniz çağırsa ve siz gitmrk istesiniz o şekilde sizi evden kovsa burdaki hemen hemen herkes ayrıl derdi iş erkeklere gelince süründür oluyor.bende olsam benimle kalmasını isteyebilirdim ama bunu yanıstamazdım bile ki siz aynı evdesiniz gece gelicek sonuçta ve yine breabersiniz bence çok fazla abartmışsınız.

malesef böyle bi çocukluk yaptım :KK43: sanırım gönlünü almalıyım...

sonuçta kimlerle olcagını biliyorsun arada senden ayrı vakit geçirmek isteyebilir bu zaten ilişkiniz için en güzeli
keşke yapmasaydın gönlünü almalısın:KK37:

dimi aliyim yaa hakikaten zaten gelir birazdan...:KK43:

Bence kovmak falan doğru değil.İlk kez olduğunda hakimmişsin gibi hissediyorsun ama sonra erkek bıkar ve kaçar.

kesinlikle . ilk söylediğimde böyle bi rahatlama geldi ama nasıl anlatamam. ama sonra çok pişman oldum ona sevgilimden çok evcil hayvanım gibi davranmışım...

bunu direkt söylesen o zaten dizlerine kapanır, kıyamazdı, gitmezdi bırakıp

iletişim problemleri yıkmıyor mu hep ilişkilerimizi zaten...

haklısın ama işte biz kadınlarda şöyle ben söylemeden o anlasın gibi bi saçmalık var ben de cinsiyetimin hakkını vererek bunu söylememiş bulundum... gelince söylesem güzel olcak sanırım :)

kendi bildiğini yap gönül al asla gurur yapma zaten suçlusun uzatma hatta mesaj at ara ne biliyim özür dileme asla küçüklük değil haksızsan dilemelisin kovmuşsun sonuçta yazık çocuga:KK5:

canım sana karşı böyle söz dinleyen olması çok güzel ama kuzenimde böyleydi şimdi eşi diyorki artık onu tanıyamıyorum.. o kadar sıktı herşeyde trip attıki eski eşini geri istiyor dikkatli olmanı tavsiye ederim mutluluklar..

Geldiginde insan gelirken bir cikolata alir de. gül gec, uzatilacak bisey goremedim ben :KK66: olur arada oyle, ben de regl donemimdeyim evde teror estirdim bugun, biri nedenini sorsa cevap bile veremem :KK70:

sırf yorum yapmak için değil ! yorum herkese açık saygıyı bozdum mu hayır! oyuzdennn size yorum yapmak düşer mi?
ben atlayıp(!) cevap vermek istiyorum. insanları hayat tarzlarıyla yargılamak saygısızlıktır bu bütün din dil ırk ve kültürlerde böyle. ayrıca herkese açık bir platformda yazıyorsanız cevpa vermek herkese düşer. cevap istemiyorsanız özelden yazın konu sahibine fikrinizi. bir de artık "bi'bitin yaaa.."

X