• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi çok seviyorum

benımdee yanımda degıl ama olsun onu hayal etmek bıle mukemmellll :D evlenınce gozumun onunden ayırmıcamm :D:D:D:D:D bak yıne cok ozledmmm :D canımın iciiii o benm yaa :D:82::82:

Kız dur kız gece gece hortlattın benim bastırmaya çalıştığım özlem dolu duygularımı :9:

Son düzenleme:
Amanın aynı benim gibisin :69: bizim de yarın 16ay bitcekk ama uzagız keske bende gidip sarılabilsem simdi ona :50: ama biz suan kavgalıyız yanında olsam önce bi pataklar öyle sarılırdım :90:

ayy aynı bennn :D bende once pataklıyorum sonraaa kocaman opuyoruuummm sımsıkı sarılıyoruuummm:D bızımde 20 ay olcaaakkk 4gun sonraaa :D:35::32:

bende de çok sık oluyo sevgi patlamaları, her seferinde o ilk aşık olduğum günkü gibi hissediyorum ama bendeki patlamalar hep gözyaşı dolu, Allahım nee olur geçsin şu günler atık bitsin ya bitsin çok özledim onuuuuu :(((( :43:

ölürüm onun canınaaaaaaaaaaa..kurban oluurm ben ona.. bende eşeğim köpeğim domuzum derim:D ama yanında aşkım paşam balım kaymağımda derim.. dışarda biirleri bizi görse ya siz isminizle birbirinize hitp etmez misiniz derler:))) sevmek ve sevilmek gerçekten çooooook güzel..Allah her daim mutlu etsin bizi ..seven herkesi...

Yaaaa bende cok seviyoruuuummm bende cok ozlediiiimm hasta benim bitanecik sevgilim grip olmus dün bulusup özlem gidercektik bulusamadık. Bende sevgilime bazen ayı diyorum yumusacık ayım o benim ya olsada ısırsam:D

Back