- 9 Haziran 2009
- 8.684
- 3.220
Benim annemle babam da dayı-hala çocukları hem de birbirlerini çok da severek evlenmişlersevgilin teyzesinin kızını seviyor hem de deli gibi ama uzakta olmaları onu görememesi vs. onu başka kişilere itmiş bu da sevgilinin acizligi diyelim ama sende bütün bunları bile bile onunla görüşmen aaa kıza bak umursamıo takılmıo demekki bu konulara düşündürmüş erkekler bizim gibi düşünemezler sen ne yaparsan yap sevgilin teyzesinin kızından vazgeçmez bunu ailesi de onaylıyor onaylamasalar zaten bu zamana kadar gelmezdi kavga bence aradan çekil bu durumda 3.kişi sen oluyorsun biraz güçlü ol erkekler her zaman resti çeken kendi ayakları üzerinde duran kişilerden hoşlanırlar madem yapamıyorsun git hattını degiştir ....
Beni bulduğunda teyzesinin kızı türkiyedeydi. Ben akraba içi ilişkilere değil daha çok yaş farkına takılırım üstüne birde teyze kızı olunca durum bütünleşiyor. Yani sadece takıldığım tek değil. İkisi birden. Bana ayrıldığı gün dediklerinden önce, ilişkiye başlarken.Neden ben? dedim. Çünkü "Seni seviyorum" dedi. Yani mevzu, çok sonra teyzesinin kızına döndü. Benim takıldığım, benimki isteyerek ayrılmış. Kız bununla görüşmek istiyor.Ama benimki reddediyor. Dedim yani hani belki barışılabilinir.Ben aradan çekilirim. "Böyle bir şey yok, düşünme öyle" dedi. "Sen benim, dert ortağım,sırdaşım , sevgilimsin" dedi. "Birşeyler eksikti, içimde his yok şuanda" dedi. Eğer bu cümleler olmasa, inan bana o kızı sevdiğini düşünür çekilirdim. Ama hep ikilemde kaldım.