• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi çok seviyorum

mizuki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
35
0
36
İzmir
ya kızlar ıcımde sevgı patlaması gerceklesıyo suandaaa:D sevgılımmmııı coookkk sevıyorummmm ama kopek bugun cok az mesaj attı :P :D ya ıcım ıcıme sıgmıyo sankı.. nasıl anlatsam acayıp sarılasııımmm var maymun sevgılımeee :D:52::52::37::69::69::69:

Bekle biraz azıcıkta o seni düşünsün mesaj atsın değil mi :3:

bugun dersı vardı kız oyle deme :D sınavı ıptal olmus nasıl sevınclıydı gorsen :D bıde aksam toplantısı vardı ooohh gıtmıcekmıss ıyıkıde gıtmıcekmıs. cunku nılden dıye bı kız var toplantıda arkadaslarından kız buna asılıyo cok sınırımı bozuyoo.. :47:

bugun dersı vardı kız oyle deme :D sınavı ıptal olmus nasıl sevınclıydı gorsen :D bıde aksam toplantısı vardı ooohh gıtmıcekmıss ıyıkıde gıtmıcekmıs. cunku nılden dıye bı kız var toplantıda arkadaslarından kız buna asılıyo cok sınırımı bozuyoo.. :47:

Hadii gene iyisin :21:

Allah sevincini arttırsın :) Eski hallerimi gördüm bir an..

DN: tabi ben asla, köpek, eşek, hayvan, maymun diyemezdim! :D

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar ıcımde sevgı patlaması gerceklesıyo suandaaa:D sevgılımmmııı coookkk sevıyorummmm ama kopek bugun cok az mesaj attı :P :D ya ıcım ıcıme sıgmıyo sankı.. nasıl anlatsam acayıp sarılasııımmm var maymun sevgılımeee :D:52::52::37::69::69::69:

ilahi çok hoşsun kız :46::46:

deli dolu bi kızsı anlaşılan mutluluğunu arttırsın allah:66:

Öyle bir yazmışsınki benimde sarılasım geldi :60:

Çok özledim askerimi :16:

Öylede yazılmazki yanında olan var olmayan var :59:

Öyle bir yazmışsınki benimde sarılasım geldi :60:

Çok özledim askerimi :16:

Öylede yazılmazki yanında olan var olmayan var :59:

benımdee yanımda degıl ama olsun onu hayal etmek bıle mukemmellll :D evlenınce gozumun onunden ayırmıcamm :D:D:D:D:D bak yıne cok ozledmmm :D canımın iciiii o benm yaa :D:82::82:

Amanın aynı benim gibisin :69: bizim de yarın 16ay bitcekk ama uzagız keske bende gidip sarılabilsem simdi ona :50: ama biz suan kavgalıyız yanında olsam önce bi pataklar öyle sarılırdım :90:

Back