- 14 Şubat 2013
- 14.672
- 32.589
- 598
Bence ilişkilerde sevgiden önce güven ve saygı geliyor. Aradaki güven çok önemli birşey. Geri kazanması da çok zordur. Karşınıza alıp doğru dürüst neden yalan söyleme gereği duyduğunuzu ve doğrusunu anlatın. Gerçi yalan değilmiş sanırım, bunu yazarken okudum. Onun size inanması dışında zaten sizin yapabileceğiniz birşey yok. Bir daha birşey saklamayacağınıza dair söz verin. Artık zamana kalmış size güvenip güvenmeyeceği..
Konusmalarından anladığım şey bırakmayı beceremiyor bu cok belli. Ama devam edecek inancı da kalmamış. Mesela diyor ki ileride olmaz diyemem sana diyor belli olmaz yasayıp görcez diyor. Yani cok arada kalmıs..Sevgilinin ağzından çıkan cümleler yol gösterir sana ancak..
Anlardın konuşmasından açık kapı bırakıp bırakmadığını, Ayrıca dört aydır biliyormuş ve sana normal davranmış şimdi mi soğumak gelmiş aklına???
Al karşına konuş, birdaha asla yalan söylemeyeceğim, sevgimizi çöpe atmayalım tekrar deneyelim gibi bişeyler söyle baktın yok diyosan sende bırak gitsin...
Sen dediğim gibi yap bence bundan sonra asla tekrarı olmayacak falan filan de, gerisini de sevgiline bırak zaten bana sevgilin abartmış gibi geldi yalanı sevmiyorsa bi daha söyleme diye burnunu sürttürüyo olabilir gibime geldi söylediğin laflardan...Konusmalarından anladığım şey bırakmayı beceremiyor bu cok belli. Ama devam edecek inancı da kalmamış. Mesela diyor ki ileride olmaz diyemem sana diyor belli olmaz yasayıp görcez diyor. Yani cok arada kalmıs..
Diger yandan da neden bunu şimdi ortaya cıkardın diyince o zaman önemsememiştim diyor. İnanın ki bende bişey anlayamaz oldum o kadar karısık bi haldeyim ki..
ne tür yalan söyledin ?Merhabalar öncelikle yeni üyeyim ve desteklerinizi bekliyorum arkadaslar.
Benim üç yıllık bir ilişkim var ve beraber bir cok zorluğu aştık aile okul bir cok sorun bize engel olamadı. Ama ben ona bi kac kez yalan söyledim. fakat uzun zamandır bundan pişmanım ve bıraktım düzeldim artık dogruyum hep. Ama gecen gün geçmişte söylediğim bir seyi öğrenmiş ve bardağı taşıran son damla dedi. İstemiyorum, seviyorum ama inancım kalmadı dedi. ben onu cok seviyorum ve kendimi ona kanıtlamam gerek. Fikir verin lütfen..
Yalan soyluyordum ama artik duzeldim demissin yaNasıl yani?
O da olabilir aslında evet. Elimden gSen dediğim gibi yap bence bundan sonra asla tekrarı olmayacak falan filan de, gerisini de sevgiline bırak zaten bana sevgilin abartmış gibi geldi yalanı sevmiyorsa bi daha söyleme diye burnunu sürttürüyo olabilir gibime geldi söylediğin laflardan...
Hayır ya su an cok yanlıs bir algı oluştu ben ona sürekli yalan falan söylemiyorum zaten. Bi kac kez oldu basit şeylerdi bu da böyle direk yalan degil zaten de ne bileyim ya senin düşüncen de dogru tabiYalan soyluyordum ama artik duzeldim demissin ya
Duzelmez kimse, bes gun dayansan altinci gun yine soylersin,
Bunu normal görmüyorum zaten ve hatamın farkındayım o haklı.Sevgiliniz hakli.affetse dahi yine ayni seyi yaparsiniz .cunku normal affedilir olarak goreceksiniz
Cok haklısın tek derdim sonrasını kurtarmak ve cidden cok pişmanım. Zaten düzeltmek için fikir istiyorum yazma amacım buNe yalan diyeyim karşımdaki kişinin bikaç yalanını yakalasam hemen terk ederim.
Ne yapıcaksın yalan söyleyip güvenını zedelemeyeceksin. Bundan sonranı kurtar bari.
Güven ilişkide sevgiden de önemli. Ben birini çok seviyorum ama ona güvenmiyorum demek zor olsa gerek.
Bence üstüne çok gitme. Biliyorum konuşmak istiyosun kendine engel olamıyosun ama fazla darlama. Düşünmesine izin ver..P
Peki nasıl bir yol izlemeliyim sence? Şu an bana karsı güveni ve inancı nerdeyse kalmadı her şeyi anlattığım halde üstelik.. Ama ben bir yolunu bulmalıyım yani bunca yılın emeğini sevgiyi atamam bir kenara. Ama artık düşünmekten de delirecem bi yol bulamaz oldum.
Sanırım en mantıklısı bu olacak. Dua edin beni affetsin..Bence üstüne çok gitme. Biliyorum konuşmak istiyosun kendine engel olamıyosun ama fazla darlama. Düşünmesine izin ver..
İnşallah eder. Sen de daha dikkatli olmaya çalış bu konularda..Sanırım en mantıklısı bu olacak. Dua edin beni affetsin..
Zamanla hareketlerimle tekrar kazanamam mı sence?Güven yoksa herşey yıkılıyor çok üstüne gidip bunaltma açıkcası geri dönsede aynı olmaz hiç bişey
Zamanla hareketlerimle tekrar kazanamam mı sence?
Of insallah yaKarşı taraf ile alakalı bundan sonra temkinli olur ya yalan söylüyorsa der bunlar olabilir belki zamanla oturıcak onun da kafasında herşey
Of insallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?