Sevgilime yalan söyledim cok pişmanım

Bence ilişkilerde sevgiden önce güven ve saygı geliyor. Aradaki güven çok önemli birşey. Geri kazanması da çok zordur. Karşınıza alıp doğru dürüst neden yalan söyleme gereği duyduğunuzu ve doğrusunu anlatın. Gerçi yalan değilmiş sanırım, bunu yazarken okudum. Onun size inanması dışında zaten sizin yapabileceğiniz birşey yok. Bir daha birşey saklamayacağınıza dair söz verin. Artık zamana kalmış size güvenip güvenmeyeceği..

Sevgilinin ağzından çıkan cümleler yol gösterir sana ancak..
Anlardın konuşmasından açık kapı bırakıp bırakmadığını, Ayrıca dört aydır biliyormuş ve sana normal davranmış şimdi mi soğumak gelmiş aklına???

Al karşına konuş, birdaha asla yalan söylemeyeceğim, sevgimizi çöpe atmayalım tekrar deneyelim gibi bişeyler söyle baktın yok diyosan sende bırak gitsin...

Konusmalarından anladığım şey bırakmayı beceremiyor bu cok belli. Ama devam edecek inancı da kalmamış. Mesela diyor ki ileride olmaz diyemem sana diyor belli olmaz yasayıp görcez diyor. Yani cok arada kalmıs..
Diger yandan da neden bunu şimdi ortaya cıkardın diyince o zaman önemsememiştim diyor. İnanın ki bende bişey anlayamaz oldum o kadar karısık bi haldeyim ki..

Sen dediğim gibi yap bence bundan sonra asla tekrarı olmayacak falan filan de, gerisini de sevgiline bırak zaten bana sevgilin abartmış gibi geldi yalanı sevmiyorsa bi daha söyleme diye burnunu sürttürüyo olabilir gibime geldi söylediğin laflardan...

ne tür yalan söyledin ?

Sevgiliniz hakli.affetse dahi yine ayni seyi yaparsiniz .cunku normal affedilir olarak goreceksiniz

O da olabilir aslında evet. Elimden g
Yalan soyluyordum ama artik duzeldim demissin ya
Duzelmez kimse, bes gun dayansan altinci gun yine soylersin,
Hayır ya su an cok yanlıs bir algı oluştu ben ona sürekli yalan falan söylemiyorum zaten. Bi kac kez oldu basit şeylerdi bu da böyle direk yalan degil zaten de ne bileyim ya senin düşüncen de dogru tabi

Ne yalan diyeyim karşımdaki kişinin bikaç yalanını yakalasam hemen terk ederim.

Ne yapıcaksın yalan söyleyip güvenını zedelemeyeceksin. Bundan sonranı kurtar bari.

Güven ilişkide sevgiden de önemli. Ben birini çok seviyorum ama ona güvenmiyorum demek zor olsa gerek.

Cok haklısın tek derdim sonrasını kurtarmak ve cidden cok pişmanım. Zaten düzeltmek için fikir istiyorum yazma amacım bu

Bence üstüne çok gitme. Biliyorum konuşmak istiyosun kendine engel olamıyosun ama fazla darlama. Düşünmesine izin ver..

Güven yoksa herşey yıkılıyor çok üstüne gidip bunaltma açıkcası geri dönsede aynı olmaz hiç bişey

Zamanla hareketlerimle tekrar kazanamam mı sence?

Karşı taraf ile alakalı bundan sonra temkinli olur ya yalan söylüyorsa der bunlar olabilir belki zamanla oturıcak onun da kafasında herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…