Sevgilime yalan söyledim cok pişmanım

Zaten yalan olan mevzuyu konustuk acık net hale getirdik ama işte..

Zaten yalan olan mevzuyu konustuk acık net hale getirdik ama işte..

4 ay icinde tutmus ve simdi patliyor. Demek ki ayrilmak icin bahane ediyo. Yoksa 4 ay once ayrilirdi. Yeni kiz bulmus olabilir

Yani demek istiyo ki su an yeni bi kizla goruscem, eger onunla yurutemezsek sana donebilirim sen kenarda bekle

Ama kafamı karıştıran her şey süper giderken bi anda olması. Bi uzaklık soğuma olmadı ki
E tamam iste aniden bi kiz tanidi ve sana bye diyo. Yalan yuzunden olsa niye 4 aydir bildigi halde araniz super olsun. Hic mi calistirmiyosunuz kafanizi kizlar bu kadar saf olacak ne var

Ne gibi yalanlar

E tamam iste aniden bi kiz tanidi ve sana bye diyo. Yalan yuzunden olsa niye 4 aydir bildigi halde araniz super olsun. Hic mi calistirmiyosunuz kafanizi kizlar bu kadar saf olacak ne var
Bak haklısın olabilir evet ama ben bu dört ay mevzunu sorduğumda acıkcası basta önemsemedim dedi.ama su an zoruma gitmeye basladı salak yerine koydun dedi. Şimdi parçaları birleştiriyorum da bu da olabilir dogru. Ben cok iyi tanımam erkekleri aslında benim için bir ilkti bu ilişki. Saflığım burdan..

Bahane ediyo iste yalan yuzde yuz. ha cok istiyosan bekle o kizla yurumeyince sana doner SENDEN AYRILDIM AMA SENSIZ YAPAMADIM BI SANS MI VERSEK ILISKIMIZE ACABASI der

Ne gibi yalanlar
Biz liseden beri beraberiz şu anda Üniversitesi de okuyoruz. Liseyi farklı yerlerde okuduk. O istiyordu ki hiçbir erkekle hiçbir şekilde muhattap olmayım. Ama brnim ondan önce tanıdığım insanlar vardı en basitinden sabah sınıfta bi günaydın bi soru sorma bile sorun oluyordu. Bana sorduğunda da yok konuştuğum kimse dedim bi kac kez. Bu son olayda da benim bi arkadasım bi cocuk begendi cocuk eski arkadasım ve sevgilimin de hiç hoşlanmadığı biri. Ben kıza yardım ettim cocugun numarasını bulmasında falan ve sevgilim cok üstüme geldi senle alakası var mı bu işin diye. Yok dedim bende. Son olan bu 4 ay önce oldu şimdi patladı.. 4 aydır bildigi halde şimdi diyor

Yalanin ne oldguna bagli.
Biz liseden beri beraberiz şu anda Üniversitesi de okuyoruz. Liseyi farklı yerlerde okuduk. O istiyordu ki hiçbir erkekle hiçbir şekildemuhattap olmayım. Ama brnim ondan önce tanıdığım insanlar vardı en basitinden sabahsınıfta bi günaydın bi soru sorma bile sorunoluyordu. Bana sorduğunda da yok konuştuğum kimse dedim bi kac kez. Bu sonolayda da benim bi arkadasım bi cocukbegendi cocuk eski arkadasım ve sevgilimin dehiç hoşlanmadığı biri. Ben kıza yardım ettimcocugun numarasını bulmasında falan vesevgilim cok üstüme geldi senle alakası var mıbu işin diye. Yok dedim bende. Son olan bu 4ay önce oldu şimdi patladı.. 4 aydır bildigihalde şimdi diyor

Bence su yaptigi geri kafalilik.
Yalana seni o zorlamis.
Suclu o.

Suclu sensin desem daha da kötü olur kesin yine işten en zararlı ben cıkarım..

Farzetki " affetti" seni.
E peki en basitinden, bi sinif arkdasi sana bisey yazsa odevler hakkinda. Yada yolda gorse selamlassaniz. O zman yine bi pismanlik yasiycaksin sevgilinin yapma dedigini yasamis oldgun icin.
Dunyada erkekler ve kadinlar hergun dialog halinde. Bunu nasil engelliyceksin?

Cok merak ettim o hic konusmuyormu kadinlarla?

Onun dediğine göre Konusmuyormuş. Bugüne kadar böyle bir sorun hiç kendinden kaynaklı cıkmamış ama ben hep bu konuda hata üstüne hata yapmışım ve bu da bardağı taşırmış artık..

Sevgilin yalana bu kadar karşı madem neden 4 aydır içinde saklamış. Ayrıca sizi yalan söylemeye bile isteyerek itmiş. Nasıl geri kafalılıktır o öyle. Oldu canım sen istemiyorsun diye ben sınıfımdaki insanlara selamda vermeyeceğim. Hatta sizi bir kafese kitlesin bir yere de yollamasın.
Bence bu kadar üzülmeyin ayrıca sizde suç var bu kadar hayatınıza müdahale etmesine izin vermişsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…