Sevgilime yalan söyledim cok pişmanım

bbirem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
84
11
88
30
Merhabalar öncelikle yeni üyeyim ve desteklerinizi bekliyorum arkadaslar.
Benim üç yıllık bir ilişkim var ve beraber bir cok zorluğu aştık aile okul bir cok sorun bize engel olamadı. Ama ben ona bi kac kez yalan söyledim. fakat uzun zamandır bundan pişmanım ve bıraktım düzeldim artık dogruyum hep. Ama gecen gün geçmişte söylediğim bir seyi öğrenmiş ve bardağı taşıran son damla dedi. İstemiyorum, seviyorum ama inancım kalmadı dedi. ben onu cok seviyorum ve kendimi ona kanıtlamam gerek. Fikir verin lütfen..

Özür dile niye yalan söylediğini açıkla, inş yoluna girer.

Yalan söylediğiniz konu her ne ise ; neden yalan söylediğinizi , yalansız bir şekilde açıklayın .

Mantıklı gelirse karşı tarafa ne ala .

Ama şu da var , söylenen her yalan affedilse bile ... ilk fırsatta pişirilip pişirilip konuluyor insanın yüzüne .

Ya nasıl anlatsam hani böyle tam bitirebilmiş degil onu da yapamıyor ama senle iyi olmak için cabalıyorum ruhum izin vermiyor diyor.

Evet dogru her daim yüzüme vuracaktır ama bu da kabulüm inan ki. Ben bişeyleri düzeltme gücünü kendimde görüyorum ama beni bıraktığı sürece bunu nasıl yaparım bilmiyorum..

Bence yalan affedilir ama zaman alır
Tabi bi de ne kadar büyük bi yalan söylediğine bağlı

Bence yalan affedilir ama zaman alır
Tabi bi de ne kadar büyük bi yalan söylediğine bağlı
Aslında büyük mü degil mi bu göreceli.. Benim eskiden cok yakın bir arkadaşım ve erkek arkadaşımın da hiç sevmediği bir cocuk yüzünden söyledim yalanı. Aslında yalan degil ben istemsiz bu durumun içinde bulundum ve bunu da erkek arkadaşımla paylaşamadım bana sorduğunda da yok öyle bir şey dedim. Ama o meğerse biliyormus gercegi ve tam 4 aydır bişey dememiş. Ama şimdi 4 ay önceki konu acıldı ve olanlar oldu..

yalan ilişkiye çok zarar veriyor. ama sevginin byüklüğüne göre aşılamayacak bir şey değil. ona zaman ver ve bir daha asla yalan söyleme büyük veya küçük.

Zaman ilaçtır bende zamana bırakmak istiyorum ama bu sürede görüşmeyip konusmamalı mıyım sizce? Benimle konuşmak görüşmek ona iyi mi gelir kötü mü bunu netleştiremiyorum..

Güven ruh gibidir terkettiği bedene bir daha girmez.
Ayrılmasa bile hep senden tedirgin olacak ve buda ilişkinizi yıpratacaktır.

Evet dogru her daim yüzüme vuracaktır ama bu da kabulüm inan ki. Ben bişeyleri düzeltme gücünü kendimde görüyorum ama beni bıraktığı sürece bunu nasıl yaparım bilmiyorum..
İnsan bi yerden sonra kaldiramaz. Simdi kaybetmemek icin kabul diyorsun

Mesela yüz yüze konusup özür dilesem anlatsam her şeyi işe yaramaz mı?

Sonuçta o duruma sen kendi isteğinle girmedin arkadaşın mecbur etmiş
Affeder diye düşünüyorum

P
Sonuçta o duruma sen kendi isteğinle girmedin arkadaşın mecbur etmiş
Affeder diye düşünüyorum
Peki nasıl bir yol izlemeliyim sence? Şu an bana karsı güveni ve inancı nerdeyse kalmadı her şeyi anlattığım halde üstelik.. Ama ben bir yolunu bulmalıyım yani bunca yılın emeğini sevgiyi atamam bir kenara. Ama artık düşünmekten de delirecem bi yol bulamaz oldum.

Kimse duzelmez
Neyse o olarak devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…