- 24 Aralık 2012
- 2.017
- 30
Bu şeker çok enteresan bi hastalık. Şimdi sana 2 tane olay anlatıcam.
1. Bi arkadaşımın kaayınpederi şeker hastasıydı, eşi rahmetli olalı uzun yıllar olmuş, teker teker çocuklarında kalıyomuş. Arkadaş yemesine içmesine çok özen gösterirmiş, 6 öğünü hiç atlamazmış falan. Bu kayınpederin cinsel hayatı eşi rahmetli olduktan sonra ister istemez sönüyor, şekerin de verdiği etkiyle. Fakat bi gün arkadaşa ''kızım sana bişey dicem ama nolur beni yanlış anlama, (bu esnada çooook eskiden sevip de alamadığı sevdiğini görüyor mahallede, kadının da eşi vefat etmiş.) sen beni o kadar iyi besliyosun ki, bi de şu x hanımı göreli benimki çalışmaya başladı, ben evlenmek istiyorum beni evlendirin'' demiş. Arkadaş tabi kızarıp bozarmış böyle bi durumu anlattığı için ama, kp çok sevdiği için sorun etmemiş laflarında. Neyse bunlar teferruat, adam yaşlı olduğu için evlenmesine izin vermediler çocukları falan filan. Ama demem o ki, kaç yaşında adamın bile cinsel hayatı başlayabiliyorsa ben bunu aradaki kıvılcıma ve sağlığa bağlıyorum.
2. Yine bu bahsettiğim arkadaşın eşi de şeker hastası, babasıfalan da şeker hastası olduğu için onda da çıkmış. Sanırım o da 35 yaşında falan, ama cinsel yaşamları gayet iyi. Hiç öyle istememe gibi bir sorunu olduğunu duymadım, hoş bana ne kadar içten anlatabilir ki cinsel yaşamını, ben de onun hal ve tavırlarına bakarak yorum yapıyorum ama, sanırım senin eşin seni ya gerçekten istemiyor ya da iktidarlık söz konusu olmaya başladıysa, bunu kendine yediremeyip sana yükleniyor. Çünkü erkeklerde bu psikoloji mevcut malesef. Kendisini kusursuz gibi gösterip, tüm yükü karşı tarafa atma çabasında çoğu. Ancak bu senin hal ve hareketlerine de bağlı olabilir. Onun karşısında bize yazdığın gibi alımlı, seksapalitesi yüksek gibi değil de, üzüntüden kederden bitkin görünürsen senin zayıf anlarında hep bunu kullanmaya başlar. Onu çok umursadığını, hatanın acaba sende mi olduğu gibi düşüncelerini eşin sezdiği anda tüm serzeniş senin üstünde toplanır.
Bir de bunun dışında, uzun yıllar doğum kontrol hapı ile korunmuşsun, bunun sana eksisi de olabilir, hiç doktora gittin mi? Bir de bunun için doktora görün istersen? Kendinden emin olduktan sonra eşine daha rahat söyleyebilirsin çocuk konusunu.
bi kp gelinine nasıl bunu der yaa