merhaba canım ben 30 yaşımdayım sakın öyle düşünme yok 40a kadar oldu yok olmadı onu ALLAH bilir sen dua et ALLAH 'a sığın zamanını ALLAH bilir.ben yaşımı takmıyorum pek zaten göstermediğimi söylüyolar
tabi ki evlat sevgisi farklıdır,güzeldir ama hayırlısı demekten başka şansımız var mı?ALLAH hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.gönlünden geçtiği gibi bi kızın olur inşallah
eşini biraz imrendirmeye çalışsan ne bileyim arkadaşlarınızdan örnek ver mesela x gibi bizde bebeğimizle oynarız,gezeriz gibi...ya da netten bebek fotoları göstersen,bi bebeğimiz olsa şimdi yumuk yumuk elleri... diye anlatsan ben bazen yaparım ve işe yarar eşim cinsellik için daha çok çaba göstermeye başlar
inşallah sonuç olumlu olur canım sabret.ALLAH'ın izniyle inşallah bizim ve tüm isteyenlerin de bebeği olur amin.
canım merhaba, artık hft da birde olsa buraya bakacağım:) hoşuma gitti senle dertleşmek, çok güzel şeyler yazmışsın, tşkler, Allah hepimize nasip eder inşallah:)
dün kadın doğum dr una gittim gene, ben bilerek özel muayeneye gidiyorum ve kadın dr seçtim, eşimin kısıtlaması yok ama kendimi böyle daha rahat hissediyorum, ilerde tüp bebek vs işlere girişirsek kadın erkek demem en iyilerini ararım tabi...Bu kadının kliniği evime yakın, kadın çok pozitif ve modern, konuşmak bile hoşuma gidiyor...
bana en son regl olduğunda 2. yada 3. gün gel demişti, ben ultrasonla bakacak sandım, meğer alttan muayeneymiş, düşün o halde!!!!
çok utandım, çok iğrenç bir tecrübeydi ama mecburdum çünkü dr regl iken yumurtalıkların durumu daha iyi gözüküyor görmem iyi olur demişti...
neyse baktı ve çok şükür birşey çıkmadı...Ben moralim bozuk gitmiştim çünkü regl idim, yani hamile değildim
kadın istersen klemen e başlayalım dedi, bilmiyormuş ayağına yattım "nasıl bir tedavi olacak, rahmimde problemmi var? " dedim, oda "hiç bir problem yok, bazen yumurta çatlayamadığında kistler oluşabiliyor sende oda yok ama ben bu işleri daha çok kontrol altına alalım diye klemen ile yapay bir şekilde yumurtanı çatlatalım, ve o gğnüde bilelimki o gün ilişkiye gir" dedi... ben daha önce netten araştırma yapmıştım (kötü huyum var benim çok okurum çok araştırırım sonrada iyice pipirikli olurum:)) ve nette bazı kadınların Klemen sonrası hormonal dengelerinin bozulduğunu çocuk olsun derken bu sefer kistler meydana gelip onun tedavisini olduklarını okumuştum....kadına dedimki "ben düzenli regl oluyorken, hormonlarımın seviyesi düzgün çıkmışken, yumurtam her ay çatlıyor ve çatlamamış kistleşmemiş yapı yokken dengemi bozmaz mı? birde kiste sebep olacapını okudum" dedim, kadında "hemen negatif duşunme 100.000 de bir hastada oyle olmuş diye sendede olacak diye birşey yok, ben bişiler kontrolümüz altında olsun diye dedim, istersen birkaç ay daha deneyin sonra bakarız" dedi...
bu arada eşim hala numune vermedi, şehir dışı gorevi falan çok çıktı çok yoğundu....gerçi bunlar bahane ya, biran evvel vermesini istiyorum...
dr a eşimin diyabetten dolayı sperm sayısı düşük olursa kesin tup bebeğemi kalırız? diye sordum, o ise " az sayıda spermle hamile kalanlarda var, herşeye negatif bakma, dur bakalım ne olacak ileride? dedi...var yaaa eşimin sperminin sonucundan çok korkuyorum, Allahım ne olur iyi bir sonuç çıksa yaaaa
benim hiçbirşeyim yok, ama onun problemi olursa o yüzden tüm külfeti ben çekeceğim
birde kadının kliniğinde hamile hamile kadınlar vardı, kocalarıyla gelmiş hepside, ben tek başıma iş çıkışı gitmiştim, orada kendimi kart, kısır ve kötü hissettim
anlatamam sana duygularımı, sanki ordaki tüm bayanların kolayca aşk bebeği olmuş, ben ise kendi başına çabalayan,doğurganlığı olmayan garip bir kadındım sanki....onlar aile, ben ise tek başıma gibi
eşimi ben çağırmadım onunda psikolojisi bozulmasın diye ama adam numune bile vermiyor, ben grip olduğum halde tek başıma iş çıkışı karanlıklarda gidiyorum yaaa
dr a dedimki "siz zaten bana şu gun birlikte ol deseniz eşim o gun olmaz, psikolojik olarak baskı altında hissettiğinde iyice uzaklaşıyor, normaldede cinselliğimiz aktif değil" dedim..."ben sırf çocuk için hafta içide olsa kritik gunlerde beraber olmaya çalışıyorum ama o pek üstüne düşen görevi yapmıyor," falan dedim...
kadında bana "bu görev gibi olmamalı, çocuk yapacağım diye asla birlikte olmamalısınız, istedğiniz için, cinsel ihtiyaç için birlikte olmalısınız, nasıl dışarı çıkıp hava almak deşarj olmak istersin, cinsellikte karşılıklı elektriği atmak vücudu rahatlatmak için bir ihtiyaç, ve aşkla beslenir, zaten evliliğinğizde bu böyle olmalı" dedi....çocuk kendiliğinden sürpriz bir şekilde gelir genelde dedi.... tekrar eski acılarım açığa çıktı, 7 yıllık evliyim,4 sene korunduk tamam ama sonrası eğer düzenli cinsel hayatımız olsaydı,diğer evli çiftler gibi olsaydık bugün bu duruma düşmeyecektik...
dr ların elinde cinsel hayatımı anlatıp rezil olmak istemiyorum, daha çok komik durumlara düşebiliriz, Allah ım pozitif olmak istiyorum ama dr a gitmem bana hiç iyi gelmedi,eşimde numune versin sonra 3 ay falan kendi haline bırakmak istiyorum....o ortamdan uzak kalmak istiyorum...
klemen olayını araştıracağım, nasıl yol izleyeceğimi bilmiyorum, kürler mi yapsak? aşılama mı? vs vs
tek elimden gelen Allah a dua etmek, dualarımızın kabul olmasını dilemek
(
sende durumlar nasıl? herşey yolunda mı? dr a gidiyormusun düzenli? sevgiler!