Sevgilime güvenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
haksızlık yapacağın kadar yapmışsın yani anladım paranoyaların var bunu çocuktan çıkarmak yerine yardım almaya harcasan o enerjini

Şunları bana bir erkek yapsa "aa hasta lan bu" der engeli basar savcılığa veririm.
N'apıyorsunuz kuzum siz?

Amaaaan yaptığın ne kadar çocuksu şeyler ya.
Güvenmiyorsan ayrıl.
Hem çocuğu işlet, hemde haklıymışsın gibi engeli bas, oh ne güzel
Biraz büyü istersen

İstediğiniz hareketi alana kadar karşınızdaki insanı darlamışsınız sizin sorununuz güvenle alakalı değil siz galiba kopmak istiyormuşsunuz ve bunun yükünü de karşı tarafa atmaya çalışıyormuşsunuz gibi geldi. Çünkü bu kadar didiklenmeye insanda sabır kalmaz erkek arkadaşınızı tebrik ederim

Hayır ayrılmak için bahane aramıyordum gerçekten içgüdüsel olarak yapıyordum bunu .

Bu ilk sevgilim daha önce terk edilmedim ama her kadının bir gün aldatılacagına inanıyordum. Çevremde vs gördüklerimden dolayı

Neden kendinizi aldatacağınızıa dair şartlandırıyorsunuz çekim yasası ile bu sevgiliniz de olmasa bile ileriki dönemlerde aldatılmayı kendinize çekersiniz

Haklısınız ama çoğu Kadın aldatılmıyor ve hiç dillendirmedikleri halde

Ben evliyim eşime yüzde yüz güvenmem aldatmak konusunda ama tutupta onu böyle sınavlarda sokmam. Aldatırsa o yoluna ben yoluma. Ki eşimden önceki ilişkilerimde hep aldatıldım hatta bir tanesi boynuzlarimi uzaya firlatmisti ve benim terk edilmeye alakalı bir travmam var bunlara rağmen bu düşüncede değilim. Sende uzman desteğiyle bu sorununu asabilirsin

Benim erkek arkadaşım çok anlayışlı aslında ben demeden dikkat ederdı çoğu şeye bunu yapması bni çok kötğ hissettirdi ve bu sorunumu arttırdı . Uzman gerçekten yararlı oluyor mu çevrenizde gidenler vs var mı

Gerçekten yararlı oluyor yalnız bir iki seanstan sonra kendini toparlamaya başlıyorsun. şöyle söyleyeyim size adamı biktirmissiniz. O yüzden ne olacağını da merak etmiş olabilir sizin tepkinizi falan

Gerçekten yararlı oluyor yalnız bir iki seanstan sonra kendini toparlamaya başlıyorsun. şöyle söyleyeyim size adamı biktirmissiniz. O yüzden ne olacağını da merak etmiş olabilir sizin tepkinizi falan
Anladım. Genelde aramız bozukken yA da ayrılma dönemlerimizde fake açmışım buna bu olaydan sonra dikkat ettim ve fark ettim . Zaten o da ayrıldıktan sonraki barışacağımx dönemde fakelerden istek atma dedi . Psikolog konusunda herkes gitmem gerektiğini söyledi teşekkür ederim yorumunuz için

Evet ne tepki vereceğimi ve fotoğraf gönderip göndermeyeceğimi merak ettiğini söyledi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…