Sevgilime güvenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İntegram msj isteklerim kapalı benim ordan msj gelmedi hiç. Bahsettiğim
İşiniz yok sizin, uğraşınız yok. Hele bi sabah 8 akşam 6 ya kadar çalışın, ay sonu nasıl gelecek diye bi uykularınız kaçsın bakın o zaman kıskançlık falan kalıyor mu?

Ev geçindirmek çok zor tabiki ama ben işsizlikten yapmıyorum . Aktif bir hayatım var ztn okul kurs gezme fln.

Teşekkür ederim yorumunuz için . Çocukça olduğuna katılıyorum ama yapıyordum .

İntegram msj isteklerim kapalı benim ordan msj gelmedi hiç. Bahsettiğim

Ev geçindirmek çok zor tabiki ama ben işsizlikten yapmıyorum . Aktif bir hayatım var ztn okul kurs gezme fln.
Başta hala kavak yelleri yani. Babanızın kanadından çıkın hele, bu triplerinizden eser kalmayacak zaten.

Beyefendi bnm babam ztn vefat etti çok şükğr maddi olarak bir sıkıntı bırakmadı bize ancak evin manevi olarak çoğu yükü ztn üstümde . Ön yargılı konuşmazsanız sevinirim
Beyefendi değilim ben. Allah rahmet eylesin benimki de vefat etti. Siz zaten çocuksunuz hallere tavırlara bakılırsa, ne yükünüz ola ki?

Senin düşünceme göre fake hesaba yazdı sevgili buldu, ee sen de hesaba cevap vermişsin ben olsam sevgilin yerine sen her yazanla sevgili mi oluyorsun diye olay çıkartırdim

sen zaten seni aldatana kadar sevgilini rahatsiz edecek ve fırsatlar önüne sunacaksın. bu kafa ile zaten aldatılırsın. zorla adamın aklına bu tür seyler sokmaya calısıyorsun farkında olmadan. ileride evlenırsenız kavgalarınızda baskasına gıtme ihtimalini yukseltıyorsun bence. aldatsın dıye cabalıyorsun. guven diyemem ama bu kadar ustune gıtmende dogru degil. temkınlı ol, gozun acık olsun ama korktugun seyi sevgiline fırsat sunma bence. korktugun seyı yasamak ıcın cabalıyorsun

Haklısın ama aldatacak olan ztn aldatmaz mı bu fırsatların çok daha fazlası ilerde karşısına çıkabilir. Burda yanlış olan bnm güvensizliğim tabiki

Rica ederim. Asla yargilamam ama bir sekilde problemi ele alman gerekiyor. Bence altinda baska seyler de olabilir. Dedigim gibi ozguven eksikligi olabilir. Inan hayat cok kisa. Hayatini yasa guzel anilariniz olsun gidin deli deli seyler yapin ne bilim balik tutun cocuk parkina gidin salincakta sallanin. Yani guzel seyler yasayin. Ben mesela esimle ikeaya gitmistim orda tahta masa tasiyan arabalar var ya ona binmistik birbirimizi itikliyorduk. Yani guzel gunleri sende hakkediyorsun. Ne kadar tatli ve sevecen olursan okadar yanasir sana. Sana guveniyorum demen bile ona okadar guc verjr ki. Senden daha guvenilir birini tanimadim bu zamana kadar gibi guzel seyler soylemen onu herseyden uzaklastirip utandirir hatta. Sana kiyamaz biraz zeka oyunu diyelim...

Teşekkür ederim güzel yorumların için

İlk yaptiginda bu ne ozguvensiz ve beni salak yerine koyan biri derim ikinci de bana guvenmedigi ve manyak manyak islerle ugrastigi icin sogurum ucuncu de ayrilir arkama bile bakmam. Adam bi de daha laf anlatmaya calisiyor size.,
Olgun degilseniz sevgili yapip baskalarini da uzmeyin lutfen

En başta anladığını düşünmemiştim . Öylesine cvp vermiyor sandım . En son sahte hesaplardan istek atma dedi onu da çok ciddiye almadım çünkğ o hesabı Bn açmamıştım takip takipçi 0 dı . Benimkiler buna oranla daha ıyı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…