- 23 Mart 2015
- 5.668
- 11.873
-
- Konu Sahibi pink442635
Aaa yok canım ne haksızlığı 10 15 tane daha fake hesap açıp taciz etmeye devam edin doğru yoldasınızAnladım
Nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum bu süreçte sevgilime de haksızlık Mi yapıyorum acaba demekten kendimi alıkoyamadım
Gerçekten aradı defalarca size saçma gelebilir bi şey diyemem genel olarak saçma ztn yaşanılanlarBen sizinle arkadaş bile olmazdım sanırım. Sanki normal bir şeymiş gibi 5-6 defa sahte hesap açıp adamı denemişsiniz.Yorum yapanlara da atarlanıyorsunuz. İnsanları rahat bırakın ve gidip tedavi olun. Bunun adı güven sorunu değil; takıntı, bencillik, saygısızlık. Hala sizi arayıp ilişkinizi bitirmek istemediği hiç gerçekçi değil. Bence siz kafanızda kuruyorsunuz, saplantılısınız.
Hayatı kendinize istediğiniz kadar zehir edin ama elin adamını rahat bırakın.
Konusurken heyecan ibaresi yoktu aksine sona doğru baya umursamaz ve inanmamış gibi bi tavrı vardıErkekleri kendin gibi düşünme.
Kadinlar fotograf bile koymasa sirf kadin ismi var diye 72663 kişi yazar mutlaka ama erkek çok ahım şahım bir şey değilse sosyal medyalarina yüzlerce tanişalim mesajları düşmez genelde devamli.O fakelerin sen olduğunu da ondan anlamıştır. Normalde adamın mesaj kutu sinek avluyorken üst üste fake hesapların yazmasi ve kim olduğunu tahmin etmesi için süper zeki olmasına gerek yok.
Çok kötü bir deneme yöntemi seçmişsin zaten. Hoş adam nasil bir durumdaysa yine de heyecanlanip bir tanesine düşüyormuş.
Davranışınız çok aşırı, birlikte olduğum kişi bunu bana bir kez yapsa ayrılmak için yeterlidir, erkek arkadaşınız iyi bile dayanmışArkadaşlar bn güven sorunu olan bi insanım sevgilimle 1.5 yıldır çıkıyoruz en az 5 6 kez instada fake hesap açıp onu denedim bazılarında sadece istek attım bazılarında mesaj da attım hiçbirine cvp vermedi ve hepsini bana attı. Yaptığımın kötü bi şey olduğunu biliyorum bugüne kdr bni aldatacagını düşündürecek bir şey yapmadı aradığım zaman hemen cevap verir mesajlarıma da aynı şekilde ayrıca ailesi bni tanır benim ailem de onu tanıyor ama Bn sanırım güven sorunum olduğu için kendimi durduramıyordum. Neyse o hesaplarm hiçbirine cevap vermedi ve bazılarında benim yazdığımı anladığını belli edecek şeyler söyledi. Bahsedecegim olay olmadan 2ay önce bana fake hesaplardan istek atma dedi. Ben atmıyorum dediğim zaman fake oldugu çok net belli olan ni hesap attı ve benim olduğumu iddia etti. Hesapta takip takipçi sayısı bile 0 dı resim yoktu yani aşırı belliydi fake oldugu. Neyse İki üç ay önce face dan bi hesap açtım ismini unixes bi isim koydum ve profil fotoğrafı koymadım Merhaba yazdım o da günler sonra kimsin yazmış Bn bunu geçenlerde yeni gördüm ve cvp yazdım kısa bi konuşmadan sonra tanışmak istediğimi ve kız olduğumu belirttim o da fotoğraf istedi Bn de su an atmayacağımı ancak isterse arayabileceğimi söyeldim bunu yapma sebebim hesabın kız olduğuna inanmasıydı. Neyse olur dedi ve arkadaşımı konuşturdum arkadaşım sevgilin var mı dediğinde yok da deyip konuyu dağıtmaya çalişti. Sonra yine resim istedi. Bunun üzerine Bn çok sinirlendim ve arayıp ayrıldığımı bni aldattığını söyleidm o da Bn yeter artık dedi kaç kere işlettin sesimi çıkarmadım normaldir ilişkinin başlarında olur dedim dedi ama sen bıkmadan 1.5 yıldır sevdiğin adama bunu yaptın dedi. Ben başta hesabi erkek arkadaş sandım ta ki tanışmak için mesaj atıyorum diyene kdr o an sen olduğunu anladım dedi. Hesapta resim bile yoktu yeni açılmıştı fake oldugu belliydi dedi (gerçekten baştaki konuşmalarda erkekle konuşur gibi konuşmuş) o hesabın fake olduğunu anladım çocuk bile anlar bilerek konuştum resim atacak kadar küçük düşecek misin bunu görmek istedim dedi Bn inanmadığımı söyledim ve engelledim. Kardeşimi aradı o da konuşmayınca başka numaralardan aradı ayrılmak zoruma gitmiyor bana bunları yapman ve aldattığımı düşünmen zoruma gidiyor dedi ayrılalım ama seni aldatmadım gerçekten biliyordum dedi. Bu arada bunlar yani kızla konuşurken kafası biraz güzeldi ve o kafayla artık alttan almadım senin yaptığını dedi. Sorum şu ki sizce gerçekten aldatmış mıdır bu durum bni çok üzüyor anlama ihtimali yüksek çevremde arkadaşlarım vs onu haklı buldu ama yine de emin olamıyorum ona güvenmeli miyim? Aklıma takılan diğer husus ise hesabın sahte olduğunun açık belli olmasına rağmen başta erkek arkadaş sanması kısacası kafam çok karışık ona haksızlık etmek istemiyorum ama böyle de aklıma sürekli bi şeyler takıyorum
cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
Ya umursamasa niye kimsin kimsin diye konuşup dursun ki?Konusurken heyecan ibaresi yoktu aksine sona doğru baya umursamaz ve inanmamış gibi bi tavrı vardı
Aaa yok canım ne haksızlığı 10 15 tane daha fake hesap açıp taciz etmeye devam edin doğru yoldasınız
Bunu Bn de sormuştum resim isteme sebebim senin ne kdr ileri gideceğini anlamaktı kafam güzel olmasa by kdr takmazdım ama o an oyununu çıkarmaya odaklandım sen erken bitirdin oyunu dedi. Ztn faketen aradığımda telefonu açar açmaz kimsin nesin necisin neden yazıyorsun dedi oYa umursamasa niye kimsin kimsin diye konuşup dursun ki?
Çok önemli biri olsa veya taniyacagim biri olsa yazan kişi adını sanini belirtir ve yazma amacını yazar, tipini saklamaz diye düşünürüm ben.
Ne oldugu belirsiz hesaplarla ilgilenmez normal biri yani.
haklısınız abarttım defalarca yapmamam lazımdı . İlk yaptığım son olmalıydıDavranışınız çok aşırı, birlikte olduğum kişi bunu bana bir kez yapsa ayrılmak için yeterlidir, erkek arkadaşınız iyi bile dayanmış
Teşekkür ederim içimi en çok rahatlatan msj sizin marjınız oldu su ana kdrçocuk haklı fake hesabı anlamak zor bir şey değil ki senin olduğunu çocuk zaten başından beri her seferinde biliyormuş bak bunun sana yapıldığını düşün adam sana güvenmeyip sürekli seni böyle denemeye çalışıyor gücüne gider değil mi onun da gitmiştir işte ve bence ortada aldatma gibi bi şey yok bnece çocuğu ara benim böyle böyle güven sorunlarım olduğu için böyle şeyler yaptım de özür dile yazık 1.5 yıl böyle bitip çöpe atılır mı
Sizce aldattı mı ? Peki siz nasıl yönetiyordunuz güven sorununu . Ben saçma olduğunu bilmeme rağmen dayanamayıp yapıyorum böyle şeylerEşimi ne sevgilite ne nişanlılıkta bir kez bile isletmedim halbuki benimde güven sorunlarım vardır bence çok küçük düşürücü hem kendini hem karşıdakini bence asıl özür dilemesi gereken sensin çok çocukça şeyler yapmışsın oğlan gene iyi dayanmış
Peki arayıp özür dilemeli miyim ?Güven sorununu mutlaka çözmelisin.
Teşekkür ederim yorumun için bunu p da söyledi Bn bu kdr aptal ve yoklukta mıyım diye . Başlarda açtığım hesaplar bu kdr kötü değildi bu biraz ani bi kararla açılmış bi hesap. Dediğinizde haklısınız hatta bu iyi halim daha önceden çok daha büyüktü sorunum.Öhhh ama okurken bunaldım. Adamcağız zaten biri istek atınca bile söylüyormuş neyi kurcalıyorsun bu kadar? Sana sormuş inkar etmişsin. Adamın da eline fırsat geçmiş ''şuna bi cevap yazayım da kendi olduğunu itiraf etsin'' demiştir ve sen de oltaya gelmişsin. Senin sevgilin bu kadar yoklukta mı ki fotoğrafı, takipçisi bile olmayan bir hesaba cevap versin? Karşında ki insanı bu kadar salak yerine koyma aklını fake hesapla bozmuşsun sadece kendini küçük düşürüyorsun bari takipçili fotoğraflı bir hesap olsa allahım... Tatlı tatlı kıskançlıklar olabilir ama bu kadarı fazla 1.5 sene çocuk bu kadar sabrettiğine göre gerçekten sana değer veriyor belli. Sevgilinin gönlünü al ve kendine bu konuda çeki düzen ver.
Tedavi de almalısın çünkü x şahısı gider y şahısı gelir ona da aynısını yaşatırsın ilişkilerinin sağlığından ziyade kendi sağlığın için tedavi olmalısın aşırı kıskançlık hastalıktır sana zarar verir.
Valla aldatılana kadar uğraşmışsın ne diyeyim
Seni anlıyorum ve muhtemelen geçmişte aldatıldıysan bu yüzden bu kadar karşında ki insanın üzerine düşüyorsun ama hata yapıyorsun aldatma potansiyeli olan her erkek bir şekilde yapar. Onunla sevgililikten ziyade arkadaş gibi ol, güvenini hissettir ki sana bir şey anlatırken tereddüt etmesin. Benim de ilişkim var 1 ay sonra 1 senemiz olacak başlarda ben de çok güvensizlik yaptım çocuk hiç kötü bir şey yapmadığı halde ve o da seninki gibi her şeyi haber verirdi bana ama aklıma hiç fake açmak aklıma gelmedi açmam da zaten. Şimdi bu sorunu yendik eskisinden daha güzel missss gibi bir ilişkimiz var ben söylemeden o bana haber verir bilgi verir vs... Özür dile ve gönlünü al benceTeşekkür ederim yorumun için bunu p da söyledi Bn bu kdr aptal ve yoklukta mıyım diye . Başlarda açtığım hesaplar bu kdr kötü değildi bu biraz ani bi kararla açılmış bi hesap. Dediğinizde haklısınız hatta bu iyi halim daha önceden çok daha büyüktü sorunum.
Teşekkür ederim yargılamadan yorum yapmanız bnm için çok kıymetli . Bu olay dışında bizim ilişkimiz de çok güzeldi onun yanındayken kendimi çok mutlu hissediyorum ama o yokken sacma sapan şeyler yapıyorumSeni anlıyorum ve muhtemelen geçmişte aldatıldıysan bu yüzden bu kadar karşında ki insanın üzerine düşüyorsun ama hata yapıyorsun aldatma potansiyeli olan her erkek bir şekilde yapar. Onunla sevgililikten ziyade arkadaş gibi ol, güvenini hissettir ki sana bir şey anlatırken tereddüt etmesin. Benim de ilişkim var 1 ay sonra 1 senemiz olacak başlarda ben de çok güvensizlik yaptım çocuk hiç kötü bir şey yapmadığı halde ve o da seninki gibi her şeyi haber verirdi bana ama aklıma hiç fake açmak aklıma gelmedi açmam da zaten. Şimdi bu sorunu yendik eskisinden daha güzel missss gibi bir ilişkimiz var ben söylemeden o bana haber verir bilgi verir vs... Özür dile ve gönlünü al bence
Arkadaşlar bn güven sorunu olan bi insanım sevgilimle 1.5 yıldır çıkıyoruz en az 5 6 kez instada fake hesap açıp onu denedim bazılarında sadece istek attım bazılarında mesaj da attım hiçbirine cvp vermedi ve hepsini bana attı. Yaptığımın kötü bi şey olduğunu biliyorum bugüne kdr bni aldatacagını düşündürecek bir şey yapmadı aradığım zaman hemen cevap verir mesajlarıma da aynı şekilde ayrıca ailesi bni tanır benim ailem de onu tanıyor ama Bn sanırım güven sorunum olduğu için kendimi durduramıyordum. Neyse o hesaplarm hiçbirine cevap vermedi ve bazılarında benim yazdığımı anladığını belli edecek şeyler söyledi. Bahsedecegim olay olmadan 2ay önce bana fake hesaplardan istek atma dedi. Ben atmıyorum dediğim zaman fake oldugu çok net belli olan ni hesap attı ve benim olduğumu iddia etti. Hesapta takip takipçi sayısı bile 0 dı resim yoktu yani aşırı belliydi fake oldugu. Neyse İki üç ay önce face dan bi hesap açtım ismini unixes bi isim koydum ve profil fotoğrafı koymadım Merhaba yazdım o da günler sonra kimsin yazmış Bn bunu geçenlerde yeni gördüm ve cvp yazdım kısa bi konuşmadan sonra tanışmak istediğimi ve kız olduğumu belirttim o da fotoğraf istedi Bn de su an atmayacağımı ancak isterse arayabileceğimi söyeldim bunu yapma sebebim hesabın kız olduğuna inanmasıydı. Neyse olur dedi ve arkadaşımı konuşturdum arkadaşım sevgilin var mı dediğinde yok da deyip konuyu dağıtmaya çalişti. Sonra yine resim istedi. Bunun üzerine Bn çok sinirlendim ve arayıp ayrıldığımı bni aldattığını söyleidm o da Bn yeter artık dedi kaç kere işlettin sesimi çıkarmadım normaldir ilişkinin başlarında olur dedim dedi ama sen bıkmadan 1.5 yıldır sevdiğin adama bunu yaptın dedi. Ben başta hesabi erkek arkadaş sandım ta ki tanışmak için mesaj atıyorum diyene kdr o an sen olduğunu anladım dedi. Hesapta resim bile yoktu yeni açılmıştı fake oldugu belliydi dedi (gerçekten baştaki konuşmalarda erkekle konuşur gibi konuşmuş) o hesabın fake olduğunu anladım çocuk bile anlar bilerek konuştum resim atacak kadar küçük düşecek misin bunu görmek istedim dedi Bn inanmadığımı söyledim ve engelledim. Kardeşimi aradı o da konuşmayınca başka numaralardan aradı ayrılmak zoruma gitmiyor bana bunları yapman ve aldattığımı düşünmen zoruma gidiyor dedi ayrılalım ama seni aldatmadım gerçekten biliyordum dedi. Bu arada bunlar yani kızla konuşurken kafası biraz güzeldi ve o kafayla artık alttan almadım senin yaptığını dedi. Sorum şu ki sizce gerçekten aldatmış mıdır bu durum bni çok üzüyor anlama ihtimali yüksek çevremde arkadaşlarım vs onu haklı buldu ama yine de emin olamıyorum ona güvenmeli miyim? Aklıma takılan diğer husus ise hesabın sahte olduğunun açık belli olmasına rağmen başta erkek arkadaş sanması kısacası kafam çok karışık ona haksızlık etmek istemiyorum ama böyle de aklıma sürekli bi şeyler takıyorum
cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
Ama Bn olduğunu anlamışsa aldatmamıştır Bn bunu anlayamamadım ayrıca bıktı ama engellememe rağmen günlerce başla numaradan arayan oydu o kdr sıkıldıysa bunu yapması saçma değil mi ? Bn ztn bitirmiştim