Sevgilime güvenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten aradı defalarca size saçma gelebilir bi şey diyemem genel olarak saçma ztn yaşanılanlar

Konusurken heyecan ibaresi yoktu aksine sona doğru baya umursamaz ve inanmamış gibi bi tavrı vardı

Davranışınız çok aşırı, birlikte olduğum kişi bunu bana bir kez yapsa ayrılmak için yeterlidir, erkek arkadaşınız iyi bile dayanmış

Konusurken heyecan ibaresi yoktu aksine sona doğru baya umursamaz ve inanmamış gibi bi tavrı vardı
Ya umursamasa niye kimsin kimsin diye konuşup dursun ki?

Çok önemli biri olsa veya taniyacagim biri olsa yazan kişi adını sanini belirtir ve yazma amacını yazar, tipini saklamaz diye düşünürüm ben.
Ne oldugu belirsiz hesaplarla ilgilenmez normal biri yani.

Aaa yok canım ne haksızlığı 10 15 tane daha fake hesap açıp taciz etmeye devam edin doğru yoldasınız

Bunu Bn de sormuştum resim isteme sebebim senin ne kdr ileri gideceğini anlamaktı kafam güzel olmasa by kdr takmazdım ama o an oyununu çıkarmaya odaklandım sen erken bitirdin oyunu dedi. Ztn faketen aradığımda telefonu açar açmaz kimsin nesin necisin neden yazıyorsun dedi o
Davranışınız çok aşırı, birlikte olduğum kişi bunu bana bir kez yapsa ayrılmak için yeterlidir, erkek arkadaşınız iyi bile dayanmış
haklısınız abarttım defalarca yapmamam lazımdı . İlk yaptığım son olmalıydı

Öhhh ama okurken bunaldım. Adamcağız zaten biri istek atınca bile söylüyormuş neyi kurcalıyorsun bu kadar? Sana sormuş inkar etmişsin. Adamın da eline fırsat geçmiş ''şuna bi cevap yazayım da kendi olduğunu itiraf etsin'' demiştir ve sen de oltaya gelmişsin. Senin sevgilin bu kadar yoklukta mı ki fotoğrafı, takipçisi bile olmayan bir hesaba cevap versin? Karşında ki insanı bu kadar salak yerine koyma aklını fake hesapla bozmuşsun sadece kendini küçük düşürüyorsun bari takipçili fotoğraflı bir hesap olsa allahım... Tatlı tatlı kıskançlıklar olabilir ama bu kadarı fazla 1.5 sene çocuk bu kadar sabrettiğine göre gerçekten sana değer veriyor belli. Sevgilinin gönlünü al ve kendine bu konuda çeki düzen ver.
Tedavi de almalısın çünkü x şahısı gider y şahısı gelir ona da aynısını yaşatırsın ilişkilerinin sağlığından ziyade kendi sağlığın için tedavi olmalısın aşırı kıskançlık hastalıktır sana zarar verir.

Teşekkür ederim içimi en çok rahatlatan msj sizin marjınız oldu su ana kdr

Sizce aldattı mı ? Peki siz nasıl yönetiyordunuz güven sorununu . Ben saçma olduğunu bilmeme rağmen dayanamayıp yapıyorum böyle şeyler

Teşekkür ederim yorumun için bunu p da söyledi Bn bu kdr aptal ve yoklukta mıyım diye . Başlarda açtığım hesaplar bu kdr kötü değildi bu biraz ani bi kararla açılmış bi hesap. Dediğinizde haklısınız hatta bu iyi halim daha önceden çok daha büyüktü sorunum.

Seni anlıyorum ve muhtemelen geçmişte aldatıldıysan bu yüzden bu kadar karşında ki insanın üzerine düşüyorsun ama hata yapıyorsun aldatma potansiyeli olan her erkek bir şekilde yapar. Onunla sevgililikten ziyade arkadaş gibi ol, güvenini hissettir ki sana bir şey anlatırken tereddüt etmesin. Benim de ilişkim var 1 ay sonra 1 senemiz olacak başlarda ben de çok güvensizlik yaptım çocuk hiç kötü bir şey yapmadığı halde ve o da seninki gibi her şeyi haber verirdi bana ama aklıma hiç fake açmak aklıma gelmedi açmam da zaten. Şimdi bu sorunu yendik eskisinden daha güzel missss gibi bir ilişkimiz var ben söylemeden o bana haber verir bilgi verir vs... Özür dile ve gönlünü al bence

Teşekkür ederim yargılamadan yorum yapmanız bnm için çok kıymetli . Bu olay dışında bizim ilişkimiz de çok güzeldi onun yanındayken kendimi çok mutlu hissediyorum ama o yokken sacma sapan şeyler yapıyorum

Adamın sizi farklı numaralardan araması saçma değil. Neden mi ? Çünkü adam da normal değil.

Adam normal olsa 1,5 yıl boyunca sahte hesaplardan yaptığınız denemelere katlanmazdı. Daha ilk sahte hesaptan deneme yaptığınızda, sizinle görüşmeyi bitirirdi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…