Sevgilime güvenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın ama başta açtığım hesaplar bunun kadar belli değildi . Ona da cvp vermemişti.

Daha fazla kimseyi yorma bunlar normal davranışlar değil.

Senin güven sorunun var diye kimsenin aklıyla dalga geçip kendince test edemezsin.
Sabırlı çocukmuş çoktan ayrılmalıydı.

Güven sorununu çözmek için acil destek al,böylesi katlanılmaz ve her ilişkide sorun yaşarsın sonunda terkedilir ya da cidden aldatılırsın.

Eşimi ne sevgilite ne nişanlılıkta bir kez bile isletmedim halbuki benimde güven sorunlarım vardır bence çok küçük düşürücü hem kendini hem karşıdakini bence asıl özür dilemesi gereken sensin çok çocukça şeyler yapmışsın oğlan gene iyi dayanmış

Normal demedim ama kırıcı konuşuyorsunuz ve siz de genelleme yaptınız bnm hayatımla ilgili
Ne anlattıysan onu yorumluyoruz. Yaptığın çok çirkin ve yanlış, buraya erkek arkadaşım böyle böyle yaptı diye yazsan adamı herkes infaz etmişti.
Güven sorunların var ise önce tedavi olacaksın. Hâlâ erkek arkadaşıma güvenmeli miyim diyorsun.

E gerçekten sen olduğunu anladıysa ve sen aldattın dediğin için üzerine kalsın istememiştir. Sonuçta çevrene öyle anlatacağını biliyor kimse istemez yapmadığı bir şey yaptı diye anlatılsın. İyi ders olsun ama bu sana. Böyle güvensizlikler ilişkiyi zedeler.

Haklısın ama başta açtığım hesaplar bunun kadar belli değildi . Ona da cvp vermemişti.
Sorun cevap verip vermemesi değil. O kafadan bence çıkın. Şuan sizi aldatıp aldatması mühim değil. Önce kendinizdeki güven problemini cozun. Sonraki adım olarak sevgilinize geçin.

Anladım
Sorun cevap verip vermemesi değil. O kafadan bence çıkın. Şuan sizi aldatıp aldatması mühim değil. Önce kendinizdeki güven problemini cozun. Sonraki adım olarak sevgilinize geçin.
Nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum bu süreçte sevgilime de haksızlık Mi yapıyorum acaba demekten kendimi alıkoyamadım

Onunla çıktığımız süreç içerisinde bana da birçok teklif geldi Bn hiç yeltenmedim bile . Aldatmayan birine aldatılmak müstehak mi sizce çok katısınız

Onunla çıktığımız süreç içerisinde bana da birçok teklif geldi Bn hiç yeltenmedim bile . Aldatmayan birine aldatılmak müstehak mi sizce çok katısınız
Ne münasebet sevgilisi olan birine neden teklif gelebilir? Instagram'dan slm nbr gzllk yazanları ilişki teklifi olarak mi algılıyorsunuz?
Yaptığınız bir çeşit psikolojik şiddet. Adam bunca yıl iyi bile katlanmis. Kendine saygısı olsa katlanmazdi.
Güven probleminiz varsa gidin terapi alın, sorunun temeline inin. Bu gidişle - siz tedavi görmeden mutlu huzurlu bir ilişki yasayamazsiniz, evlenseniz de terkedilirsiniz

Erkekleri kendin gibi düşünme.
Kadinlar fotograf bile koymasa sirf kadin ismi var diye 72663 kişi yazar mutlaka ama erkek çok ahım şahım bir şey değilse sosyal medyalarina yüzlerce tanişalim mesajları düşmez genelde devamli. O fakelerin sen olduğunu da ondan anlamıştır. Normalde adamın mesaj kutu sinek avluyorken üst üste fake hesapların yazmasi ve kim olduğunu tahmin etmesi için süper zeki olmasına gerek yok.
Çok kötü bir deneme yöntemi seçmişsin zaten. Hoş adam nasil bir durumdaysa yine de heyecanlanip bir tanesine düşüyormuş.

Bütçenize uygun bir psikolog bulmakla başlayabilirsiniz.
Psikolog fikrini bir süredir ben de düşünüyorum çünkü kendi başıma sevgilimle veya arkadaşlarla halledilecek gibi durmuyor bnm sorunum . Çünkğ herkes anlamıştır aldatmamıştır demesine rağmen Bn ısrarla didikliyorum bugün bu konu bitse yeni konuda yapacam aynısını

Sevgilim olduğumu bilmeyen insanlar tarafından aldım slm güzelliğin telif olmadığını Bn Fe biliyorum msj isteklerim kapalı ztn . Ben kendimi anlatamadım galiba katlanıp Bn olduğumu bilip bunu yapması ayrı bilmeyerek kızla konuşması çok ayrı

Ben sizinle arkadaş bile olmazdım sanırım. Sanki normal bir şeymiş gibi 5-6 defa sahte hesap açıp adamı denemişsiniz.Yorum yapanlara da atarlanıyorsunuz. İnsanları rahat bırakın ve gidip tedavi olun. Bunun adı güven sorunu değil; takıntı, bencillik, saygısızlık. Hala sizi arayıp ilişkinizi bitirmek istemediği hiç gerçekçi değil. Bence siz kafanızda kuruyorsunuz, saplantılısınız.
Hayatı kendinize istediğiniz kadar zehir edin ama elin adamını rahat bırakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…