- 17 Haziran 2023
- 247
- 15
-
- Konu Sahibi pink442635
Haklısın ama başta açtığım hesaplar bunun kadar belli değildi . Ona da cvp vermemişti.Bence bir pskologa gidip güven probleminin çözümü için konusmalisin. Belli ki altta yatan bir sebep var. Bir de o kadar çok sinamissin ki kim olsa yine mi isletiyo diye düşünür. O yüzden ara foto fln olayları olmuş.
Bir de o kadar güven problemin varsa bı kere sina ama tam sina. Adam akıllı bir hesap bul. Adam akıllı işlet. En azından gerçeği anlarsın. Ama şimdi ne yapsan da boş.
Normal demedim ama kırıcı konuşuyorsunuz ve siz de genelleme yaptınız bnm hayatımla ilgiliKendini normal mi görüyorsun? Gerçekten merak ettim.
Ne anlattıysan onu yorumluyoruz. Yaptığın çok çirkin ve yanlış, buraya erkek arkadaşım böyle böyle yaptı diye yazsan adamı herkes infaz etmişti.Normal demedim ama kırıcı konuşuyorsunuz ve siz de genelleme yaptınız bnm hayatımla ilgili
E gerçekten sen olduğunu anladıysa ve sen aldattın dediğin için üzerine kalsın istememiştir. Sonuçta çevrene öyle anlatacağını biliyor kimse istemez yapmadığı bir şey yaptı diye anlatılsın. İyi ders olsun ama bu sana. Böyle güvensizlikler ilişkiyi zedeler.Ama Bn olduğunu anlamışsa aldatmamıştır Bn bunu anlayamamadım ayrıca bıktı ama engellememe rağmen günlerce başla numaradan arayan oydu o kdr sıkıldıysa bunu yapması saçma değil mi ? Bn ztn bitirmiştim
Sorun cevap verip vermemesi değil. O kafadan bence çıkın. Şuan sizi aldatıp aldatması mühim değil. Önce kendinizdeki güven problemini cozun. Sonraki adım olarak sevgilinize geçin.Haklısın ama başta açtığım hesaplar bunun kadar belli değildi . Ona da cvp vermemişti.
AnladımE gerçekten sen olduğunu anladıysa ve sen aldattın dediğin için üzerine kalsın istememiştir. Sonuçta çevrene öyle anlatacağını biliyor kimse istemez yapmadığı bir şey yaptı diye anlatılsın. İyi ders olsun ama bu sana. Böyle güvensizlikler ilişkiyi zedeler.
Nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum bu süreçte sevgilime de haksızlık Mi yapıyorum acaba demekten kendimi alıkoyamadımSorun cevap verip vermemesi değil. O kafadan bence çıkın. Şuan sizi aldatıp aldatması mühim değil. Önce kendinizdeki güven problemini cozun. Sonraki adım olarak sevgilinize geçin.
Adam akilsizmis ki bir bucuk yıldır seni çekiyor.
Kendine saygısı olmayan insanlara her şey mustehak
Bütçenize uygun bir psikolog bulmakla başlayabilirsiniz.Anladım
Nerden başlamam gerektiğini bilmiyorum bu süreçte sevgilime de haksızlık Mi yapıyorum acaba demekten kendimi alıkoyamadım
Ne münasebet sevgilisi olan birine neden teklif gelebilir? Instagram'dan slm nbr gzllk yazanları ilişki teklifi olarak mi algılıyorsunuz?Onunla çıktığımız süreç içerisinde bana da birçok teklif geldi Bn hiç yeltenmedim bile . Aldatmayan birine aldatılmak müstehak mi sizce çok katısınız
Onunla çıktığımız süreç içerisinde bana da birçok teklif geldi Bn hiç yeltenmedim bile . Aldatmayan birine aldatılmak müstehak mi sizce çok katısınız
Psikolog fikrini bir süredir ben de düşünüyorum çünkü kendi başıma sevgilimle veya arkadaşlarla halledilecek gibi durmuyor bnm sorunum . Çünkğ herkes anlamıştır aldatmamıştır demesine rağmen Bn ısrarla didikliyorum bugün bu konu bitse yeni konuda yapacam aynısınıBütçenize uygun bir psikolog bulmakla başlayabilirsiniz.
Sevgilim olduğumu bilmeyen insanlar tarafından aldım slm güzelliğin telif olmadığını Bn Fe biliyorum msj isteklerim kapalı ztn . Ben kendimi anlatamadım galiba katlanıp Bn olduğumu bilip bunu yapması ayrı bilmeyerek kızla konuşması çok ayrıNe münasebet sevgilisi olan birine neden teklif gelebilir? Instagram'dan slm nbr gzllk yazanları ilişki teklifi olarak mi algılıyorsunuz?
Yaptığınız bir çeşit psikolojik şiddet. Adam bunca yıl iyi bile katlanmis. Kendine saygısı olsa katlanmazdi.
Güven probleminiz varsa gidin terapi alın, sorunun temeline inin. Bu gidişle - siz tedavi görmeden mutlu huzurlu bir ilişki yasayamazsiniz, evlenseniz de terkedilirsiniz